Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyon Beşiktaş, inanmıyorsan gir bak

Llama

Öne çıkan mesajlar

sadece altyapı dememek lazım , ama önemli olan genç yaşta klubün çatısı altına alıp belirli bir kültür ve "ekol" kazandırmak. fatih terim "şok pres" ekolünü getirdi galatasaraya ve buna uygun oyuncularla başarıya ulaştı.

barcelona 20 senedir iyi veya kötü aynı futbolu oynama çabasında .. pas pas pas ve kritik anlardaki şok hücumlar.

bugün türkiye ligine baktığımızda 3 maç aynı sistemle oynayan takım bulmak bile mucize. takımlarımızın sistemi "sistemsizlik" olmuşken , abromovich gelse yine başarı gelmez..

klüpler bazında öyle "herkesin herkesi yenebileceği" devirler biraz yalan kaldı artık. az biraz sistem ve kültür ile beraber gelen takımların bizi nasıl haşat ettiğini çok açık gördük bu sene avrupa maceramızda. bitch barcelona örneğini vermiş , ama bizim için daha gerçekçi olucak bir örnek vermek gerek bence : shaktar
Sosyal ağlarda paylaş

raistftw said:

Uefa şampiyonluğu mucizevi olabilir ama şans değildi.
O zamanda bilmiyorum maçları izliyecek yaştamıydınız ama maçın karşısına geçer gururla desteklerdin takımını ezilmezdi çünkü karşındaki milan'da olsa Juventus'da olsa dişediş top oynardı galatasaray sonunda da kupa geldi zaten.
Bugünse hiçbir takımda göremiyorum ben o havayı türk takımları içinde.Galatasaray için dedik uefada final falan ama yine de her maç diken üstündeydik.Fenerbahçe çeyrek final oynadı ama ha yedik ha yiyicez diyerek. vs bunlar farklı. O dönem bi jenerasyon yakalandı akdeniz olimpiyatları vs muhabbetine iyide yabancılar geldi gelen yabancılar oynadı ellerinden geleni yaptı sonunda da başarı geldi.
Şimdiyse takımlarımızın ekonomik güçleri çok daha fazla o döneme göre neden başarı gelmesin neden bu kadar bu kabullenmişlik.
Ayrıca birinin şampiyon olması için diğerlerinin kötü olmasına gerek yok daha iyi olursan da şampiyon olursun.Kötünün iyisiydi bu sene beşiktaş ama o kadar yani aldatmasın diyorum. Ben beşiktaş haketmediği bi şampiyonluk aldı demiyorum ki neden bu kadar alındınız anlamıyorum.

UEFA konusunda katılamıyorum pek.

Evet, maç öncesi hep endişeliydik çünkü ligde istikrar yoktu. Ama her Avrupa Kupası maçında iyi oynadık, lanet olası Metalciler dışında. :D

Olympiakos
Benfica
Hertha Berlin
Bordeaux maçları
Hamburg maçları

nasıl becerdilerse 2-0 öne geçtiğimiz, ezerek oynadığımız ikinci Hamburg maçını yarım saatte mahvettik. Futbol.
Sosyal ağlarda paylaş

@Masq
Sen bu seneki uefa maçlarından o dönemki herhangi bir avrupa maçındaki tadı aldıysan bilemem ben almadım şahsen.
Ben Real Madrid'e karşı 2-0 mağlup bitirdiğim devre arasında maçın 2. yarısını umutla izleyebiliyorsam orada galibiyete inanıyorsam takım artık güven vermiştir bana.O zamanki takım veriyordu şimdiki vermiyor basit :)
Fenerbahçe de vermedi,Beşiktaş'da vermedi. Barcelona,Manchester veriyordu mesela bu yıl o güveni :P
Sosyal ağlarda paylaş

Bence hiçbirimiz alışık değiliz anadolu kluplerinin şampiyonu belirlemesine, ezelden beri 18 takımın 4 ü ilk 2 ye oynar, zaten diğer 2 sinin sene sonuna doğru iddiası kalmaz, şampiyonluk öyle yada böyle son haftalara kalır (ki bence burada birilerininde etkisi var) , ilk 4 den sonra bayağı bir puan farkı ile anadolu takımları sıralanmaya başlar. Son sırada ya 1 ya 2 dibe vurmuş takım vardır zaten averaj takımı olmuşlardır.

Bu sene ise küme düşen takımlar bile zirvede belirleyici unsur olabilmişler. Kaç senedir göze hoş gelen futbol pek yokken takımlar şampiyon oldu ama bu sene vay be bursaya bak ne güzel top oynuyor ya da küme düşen takıma bile ne güzel oynadılar demek mümkün. Asıl lig dediğin böyle olması lazım, bizim lige barcelonayı getir zaten puan farkını açamaz adamlar feleğini şaşırır =p, birileri adamların önünü keser.

Şahsen ben bu sezon ki gibi ligi tercih ederim, son haftalara kadar 6 takım çekişti, alt sıralar desen yine 6 takım düşmemek için savaş verdi vs, anadolu takımlarının averaj takımı muamelesi görmelerini istemiyorum. Ki seneye yine bir kaç sağlam takım olacak gibi duruyor, durumları bozmazlarsa daha çekişmeli bile geçebilir. Dışarıdaki liglerde büyükler bile deplasmana giderken önce 1 puan diye gidiyorlar, burada da o duruma gelmesi gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:

pardon bjk ne zaman esti? sırf bjk degil fener icinde gecerli tabi avrupadan bahsediyorum .p

aşın tutmuyor olabilir, ona bişey diyemem :D

Masquerade said:

nasıl becerdilerse 2-0 öne geçtiğimiz, ezerek oynadığımız ikinci Hamburg maçını yarım saatte mahvettik. Futbol.

bunun nasıl olduğunu aslında maç sonu oliç çok güzel açıkladı:
"60. dk dan sonra galatasarayın kondisyon olarak oyundna düşüceğini biliyorduk"

gs bu sezon kötü bir sezon geçirdiyse ve bu kadar sakat verdiyse ana sebeplerinden biri kondisyonsuzluğu ve bunun getirdiğ fiziksel olarak yetersizliğidir.

fiziksel olarak yetersizsen aldığın en ufak darbeden bile yerde kıvranırsın.

yönetimin beğenmediği skibbe gs yi 2001 - 2002 (tam emin değilim) den bu yana Avrupa kupalarında gs yi gelmediği noktaya getirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yalan o demeç ya, cahil futbolcu. :p

martin jol de 2-0 olunca herşey bitti dedim, şu an bile inanamıyorum geri döndüğümüze demişti maçtan sonra. takımın hocası yani bu adam.

kondisyon falan hikaye idi orda. futbolcular garip garip işler yapmaya başladı 2-0 dan sonra. çünkü 2. gole kadar da domine eden bir gs vardı, golü atınca 180 derece döndü herşey. keşke atmasaydık lan golü demiştim hatta maçtan sonra.

neyse konumuz bu değil zaten. =p
Sosyal ağlarda paylaş

oha adamlar daha önce bu kadar düşük puanola şampiyon var mı filan diye sormuşlar asdfasdf. hiç mi takip etmiyorsunuz ligi yoksa 2 sene öncesini filan unutuyor musunuz direkt :)

hastayım gs-fb bidaha böyle kötü olmaz laflarına

daha önce de kötü olduğu dönemler oldu, ileride de kötü oldukları dönemler olacak. hayır sırf 2 sene öncesine bak fener de gs de gayet kötüler ve fener şampiyon oluyor. ama kimsenin de gelip bööö biz kötüydük o yüzden şampiyonsunuz diye çingenelik yaptığını hatırlamıyorum. kötü olmasaydın derler adama

@masq
bu kadroyla şampiyonlar liginde 3ün1ini alırız. büyük maçların oyuncuları lazım bize bunu sürekli söylüyoruz zaten. ama itirazımız birdaha böyle kötü rakip bulamazsınız da cart da curt da diyenlere. biliyoruz fenerin gsnin kaç puanla şampiyon olduklarını kolay birşey değil 80 üstü puan almak. çok iyi takım olsan da alamayabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

2-0dan 3-2 gelmesinde en önemli etkenlerden biri de galatasaray tribünüdür. inanılmaz kötü ve uyutucu bir tezahurat ile maçı katletti , oyuncuların motivasyonunu etkiledi. rakip takımı boğmak varken , kendi oyuncusunu uyuttu. ben izlerken dellendim burda. bir de tabii bülentin oyuncu değişikliği yapmaması da etkiliydi. nefes aldırırdı en azından 2-0dan 2-2ye geldiği zaman diliminde.

neyse şampiyon beşiktaş , en büyük beşiktaş :)

bi de , mustafa denizli şampiyon yap bizi :) bu beşiktaş seneye de rahat rahat şampiyon olur bu arada , gerekirse ilk 6 da yeneriz ;)
Sosyal ağlarda paylaş

büyük mustafa, benim kafamda %75 gitti gibi..
bir an önce bi hoca ile alttan altaan konuşulmalı transfer dönemini boş geçirmeyelim.
ha mustafa neden gelmez kısmıda bu adam zirveleri sever
her gitti yerde bi senelik imzalayıp başarıyı yakaladıgında bırakan bi adam şimdi güzel bi ilke imza attı ve bunun büyüklüğünü sürdürmek büyük bi fırsat
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...