Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyon Beşiktaş, inanmıyorsan gir bak

Llama

Öne çıkan mesajlar

sg-1 said:

BJK bu gruptan lider çıkarsa ligde de şampiyon olur büyük ihtimalle.
Küçük bir TSL olmuş grup.

fortis grup kuraları çekildiğinde kupa başlığına bunu yazmışım zamanında.

gruptan lider çıktı, kupayı aldı, şampiyon oldu.

sallamışım resmen, ama tutmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene 2. yarıda topladığımız puanı ilk yarıda da toplayabilsek 100.yıldaki puan rekoruna ulaşıyorduk. üstelik ilk 6daki takımlara karşı sadece 1 maç kazanarak

bu da umut veriyor tabi... fener ve gs galaksiler arası yıldızlar topluluğu bile kursa 80 civarı puana ulaşma kapasitesi var bu takımın şu haliyle bile.

şu transfer dönemi güzel geçirilirse çok güzel şeyler olacak
Sosyal ağlarda paylaş

onemli olan yıldız getirip tribün şovu yapmak değil, elindeki imkanlardan maksimum fayda sağlamak.

yusuf ve ernst en faydalı transferler oldu bence devrede. yusuf kısa zamanda maç döndürdü çok defa bireysel becerileriyle, ernst de cisse'nin üstündeki yükü hafifleterek orta sahayı sağlamlaştırdı bir nebze de olsa.

yoksa transferde kim istemez ronaldo gelsin messi gitsin falan gibi şeyleri de, oynatabilmek var o adamları. deplasmana gönülsüz giden yabancı faciaları falan, çok talihsiz olaylardı rakipler için.
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:

bu sene 2. yarıda topladığımız puanı ilk yarıda da toplayabilsek 100.yıldaki puan rekoruna ulaşıyorduk. üstelik ilk 6daki takımlara karşı sadece 1 maç kazanarak

bu da umut veriyor tabi... fener ve gs galaksiler arası yıldızlar topluluğu bile kursa 80 civarı puana ulaşma kapasitesi var bu takımın şu haliyle bile.

hacetteyle ankarasporu yensek.kayseride de sanctis topu sektirmese şampiyonduk.sende bunları düşünmüo olucaktın
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
hacetteyle ankarasporu yensek.kayseride de sanctis topu sektirmese şampiyonduk.sende bunları düşünmüo olucaktın
ama yenemediniz? benzer kalibredeki kadroyla seneye de bir çok küçük maçı kaybedeceksiniz. galatasarayın alması gereken yıldız oyuncu değil koşan mücadele eden oyuncular ki bakalım kimleri alacaklar ne kadar verim alacaklar
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:

iyide duruma öyle bakarsan sivas ilk yarıda topladığı puanı toplasa şimdiye şampiyondu
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:
iyide duruma öyle bakarsan sivas ilk yarıda topladığı puanı toplasa şimdiye şampiyondu
ben anlatamıyorum sanırım. ah keşke ilk yarıda da 2. yarıdaki puanı toplasaydık demiyorum. ilk yarıdaki beşiktaşla 2. yarıdaki beşiktaş arasında dağlar kadar fark var hatta farklı takımlar neredeyse diyorum gerek yeni hayati transferler olsun gerek kondisyon olsun gerek oturmuş bir teknik direktör olsun hatta ve hatta ağzını kapayan konuşmayan bir yönetim olsun. önümüzdeki sene için de referans alacağımız takım 2. yarıdaki takım doğal olarak. ben de önümüzdeki sene hiç transfer yapılmasa bile anadolu takımlarına karşı çok başarılı olan bir kadro yapısı var elimizde ve ilk 6daki takımları yenemesek bile bu takım 70-80 arası bir puan yakalar diyorum (çünkü ilk 6 daki takımlar transfer yapabilir güçlenebilir ama diğerleri genel olarak aşağı yukarı aynı seviyede kalırlar)

ha bu kadronun yanında yapılacak güzel transferler de ilk 6 daki takımlardan puan almamıza; dolayısıyla onların da puan kaybına yol açacağı için büyük avantaj olacaktır. gidip dengeleri filan bozmazlarsa tabi. futbol bu herşey olabilir yönetim yine dangalakça işlerle gider karışır denizliye. veya önemli futbolcular sakatlanır vs herşey olabilir ona yapacak birşey yok. aynı şekilde 30 milyon euroya adam alırsın sakatlanırsa oturup ağlarsın şans :D
Sosyal ağlarda paylaş

forza said:

İlk yarı sonunda rakiplerdan toplam 16 puan gerideyiz...
1 Sivasspor 17 11 4 2 37
2 Trabzonspor 17 10 5 2 35
3 Galatasaray 17 10 3 4 33
4 Ankaraspor 17 10 3 4 33
5 Fenerbahçe 17 10 3 4 33
6 Beşiktaş 17 9 4 4 31

Sezon sonunda toplam 31 puan fark attık...Ankarasporu saymıyorum bile...
1 Beşiktaş 34 21 8 5 71
2 Sivasspor 34 19 9 6 66
3 Trabzon 34 19 8 7 65
4 Fenerbahçe 34 18 7 9 61
5 Galatasaray 34 18 7 9 61

rakamlar banada garip geldi ama şu tablo herşeyi açıklıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk 6da sadece 1 galibiyetimiz var diye sözde dalga geçmek isteyen arkadaşlar , "bi de yenselerdi ne olurdu acaba" diye hiç düşünüyolar mı acaba? :)

seneye yapılması gereken takviyte belli.

delgado yerine biraz daha fizik gücü yerinde bir orta saha oyuncusu , ernst - cisse - yeni adam 3lüsüyle orta saha.

tello holosko kanatlarda.. satılırsa bobo yerine daha sert , mümkünse arjantinli veya iskandinav bir forvet (ekol olarak)

sol bek , gerekli , zapo gönderilip yerine bir sol bek alınabilir yabancı (mümkünse sinan engin beğenmesin)

ancak bunlardan öte , mustafa denizlinin seneye gençlere de biraz özen göstermesi lazım. bu sene şampiyon olucaz diye hiç oynatmadığı gençleri (yemek ekşioğlu iyi saydırıyordu bi ara) gelecek sezondan itibaren sahada görmek istiyorum. barcelona örneği bu kadar ortadayken , sadece transfer ile yapılmaz bu işler.
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:

cado said:
ben anlatamıyorum sanırım. ah keşke ilk yarıda da 2. yarıdaki puanı toplasaydık demiyorum. ilk yarıdaki beşiktaşla 2. yarıdaki beşiktaş arasında dağlar kadar fark var hatta farklı takımlar neredeyse diyorum gerek yeni hayati transferler olsun gerek kondisyon olsun gerek oturmuş bir teknik direktör olsun hatta ve hatta ağzını kapayan konuşmayan bir yönetim olsun. önümüzdeki sene için de referans alacağımız takım 2. yarıdaki takım doğal olarak. ben de önümüzdeki sene hiç transfer yapılmasa bile anadolu takımlarına karşı çok başarılı olan bir kadro yapısı var elimizde ve ilk 6daki takımları yenemesek bile bu takım 70-80 arası bir puan yakalar diyorum (çünkü ilk 6 daki takımlar transfer yapabilir güçlenebilir ama diğerleri genel olarak aşağı yukarı aynı seviyede kalırlar)

ha bu kadronun yanında yapılacak güzel transferler de ilk 6 daki takımlardan puan almamıza; dolayısıyla onların da puan kaybına yol açacağı için büyük avantaj olacaktır. gidip dengeleri filan bozmazlarsa tabi. futbol bu herşey olabilir yönetim yine dangalakça işlerle gider karışır denizliye. veya önemli futbolcular sakatlanır vs herşey olabilir ona yapacak birşey yok. aynı şekilde 30 milyon euroya adam alırsın sakatlanırsa oturup ağlarsın şans :D

Anadolu takımlarını ezip şampiyon oldun diyelim haydi.

İlk 5 takımı yenemiyoruz, böyle kapatıyoruz diyorsun da CL'de ne olacak o halde?
Sosyal ağlarda paylaş

yenemesekte cl de para giriyomu kasaya ?
eğer ki sivas elemelerden geçemezse bu para artıcakmı ?
sonuçta sivasta katılırsa cl ye para bölünüyo diye biliyorum
katılamaz inşallah tek duam o ki kalırlar bi ortada bizede daha fazla para düşer
konuşmak neymiş öyle gs şunu yaptı fener şunu yaptı bjk bunu yaptı diye görürüm ben onları elemelerden geçemeyince lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...