aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 US subesini acmak icin girisimlere basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 -Neiloth- said: OHA KARI GELİYO kermit said: ABİ KARI GELMESİN GÜLTE BEN HİÇ KİBARLAŞAMAM KUSURA BAKMAYIN. http://img43.imageshack.us/img43/4170/facepalmv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Darqainu said: sizin servera transfer olabiliriz ozaman birara musaitseniz :D gelin gelin atıyoruz biz bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 korktum zaten pati guildinden de boyle tepki alinca , kirk yilda bir community aktivitesi yapalim diyordum =0 herkes erkekse oyle mutluysaniz gelmeyiz canim muhim degil bir baska mmoda daha uygun sartlarda gorusuruz artik zaten semi-casual takiliyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 KACIRDINIZ PIS HERIFLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 LAN TERS PİSİKOLOJİ HANİ İŞE YARARDI PATLADIK GENE VAY AK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Düz piskoloji yapalım! Var mı böyle bişey bilmiyorum olsun deneriz Darqainu lütfen gel, arkadaşlarını da al gel çay içmeye bekler bi iki ulduar temizleriz olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellnar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 dostum boss dediniz istiridye çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Darqainu said: korktum zaten pati guildinden de boyle tepki alinca , kirk yilda bir community aktivitesi yapalim diyordum =0 herkes erkekse oyle mutluysaniz gelmeyiz canim muhim degil bir baska mmoda daha uygun sartlarda gorusuruz artik zaten semi-casual takiliyorduk. dostum ayıpsın ya şaka yaptık biz ya cidden siz gelin ilk bustunuz benden çok ciddiyim. kusurumuza bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ahhaha of felaket adamlarsınız lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 allah sizin belanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 vermiş vereceği kadar daha ne versin kanka sende daha nası kötü durumda olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 mulgear6 said: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=9416432074&sid=1 ! GRATZ GUISE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar