Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 minnesotanın attıgı sayılara bakın. LAL 90 sayı atsa otomatikman kazanacak ehhe 88-89-89[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ikinci maçta 60 civarı atsa iyi hatun olurmuş minnesotadan[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ay öldüm o nası bi espri (kötü anlamda dedim yani yanlış anlaşılmasın ehue)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 27 Mayıs 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 yaw bırakın dalgayı SİMDİ KİM LAKERS VE DETROIT E KAFA TUTABİLİR ONU SOLEYIN WARMI? BOYLE BIR GUÇ......................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 gecmis olsun... East Indiana Pacers (1) vs. Detroit Pistons (2) Game 1: Det 74 - 78 Ind Game 2: Det 72 - 67 Ind Game 3: Ind 78 - 85 Det West Minnesota Timberwolves (1) vs. Los Angeles Lakers (3) Game 1: LAL 97 - 88 Min Game 2: LAL 71 - 89 Min Game 3: Min 89 - 100 LAL Game 4: Min 85 - 92 LAL[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ağlamak istiyorum detroit-lakers finali izleyecez artık son umudumuz larry[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Ntv gösterecek mi 5. maçı lakers-t-wolwes[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 evet 3.30'da pazar gecesi yani cumartesi gecesi pazar sabahı :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 kobe bryant 92-85 biten maçta 31 sayı attı bu arada dogu oldukca heyecanlı geciyor farkındamısınız bilmem[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 kobe'nin 3.çeyrekte 18 sayı atması hafiften ayılık[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 hafiften biraz hafif kalmıs ayının ayılıgına bıde shaq a ayı derler ... bır ceyrekte 18 sayı atamayan takımlar var bırsuru nba de ... adam hemde play-off conf. fınalınde atıyor ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ulan dallama o'neal tam sakatlanacak zamani buldu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ehehehehe aslanlar be East Indiana Pacers (2) vs. Detroit Pistons (2) Game 1: Det 74 - 78 Ind Game 2: Det 72 - 67 Ind Game 3: Ind 78 - 85 Det Game 4: Ind 83 - 68 Det West Minnesota Timberwolves (1) vs. Los Angeles Lakers (3) Game 1: LAL 97 - 88 Min Game 2: LAL 71 - 89 Min Game 3: Min 89 - 100 LAL Game 4: Min 85 - 92 LAL[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 rick carlisle'a saygımın 1 kat daha arttığı maç. foster yerine croshere ile başladı oyuna ve skor bakımından geride kalan 3 maça göre çok daha rahat bir indiana seyrediyoruz. üstelik de yine saygımın 1 kat daha arttığı jermaine o neal sakat sakat oynamasına ve skora katkı yapmamasına rağmen. lakers'a karşı daha çok şansı olan detroit'in finale kalmasını istememe rağmen, bu maçta deli gibi indiana'yı destekliyorum.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bende detroit liyim memo dan dolyı artık detroit liydim oldu (yine memo dan dolayı) ... adam 2-3 dk oynattı koydu kenara arıza sahsıyet ... dısarda oynayabılen 4 numaraya ıhtıyacı vardı ... ılacı mehmet tı oturttu kenara ... o neal ın bacagının esnemesı seyrettıgım en urkunc korku fılmlerınden daha fazla urpettı ıcımı ıgrenc tı ,adama da helal olsun oda ayrı ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Detroit, Indiana'yi yenecek.. Ahanda yaziyorum =)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Siliyorum ve üstüne Ron Artest+Jermaine O'neal+Reggie Miller yazıyorum ve Go PACERS Go diyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bir adet daha holy mallığı görüyoruz =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Bakmayın sakın çalar çalar gider.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 minnesota 2. periyod da coştu yürü bee[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 son 12 dk ya 10 sayı önde giriyor minesota hadi bakalım[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Fisher atior be kardesim. yetmedi gerci bu sefer... Bundan sonraki macta ne Garnett'tan ne Sprewell'den bi performans beklememek lazim adamlarin posasi cikti bu macta East Indiana Pacers (2) vs. Detroit Pistons (2) Game 1: Det 74 - 78 Ind Game 2: Det 72 - 67 Ind Game 3: Ind 78 - 85 Det Game 4: Ind 83 - 68 Det West Minnesota Timberwolves (2) vs. Los Angeles Lakers (3) Game 1: LAL 97 - 88 Min Game 2: LAL 71 - 89 Min Game 3: Min 89 - 100 LAL Game 4: Min 85 - 92 LAL Game 5: LAL 96 - 98 Min[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 oha maçın son 50 saniyesini izlemedim bitti diye 2 sayıya inmiş fark. son atış yapıp maçı kazanma şansı var mıydı lakers'ın ?[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 son fisher 3luk atti ve bitti, yani son atisla 5 sayidan 2'ye indi fark zaten [Bu mesaj HellHound tarafından 30 Mayıs 2004 06:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ha iyi bari iyi ki izlememişim boşu boşuna =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar