fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Selam, pratik şarkı indirecek bişeyler lazım bana artık. albüm albüm değil de mesela tek bir şarkı indiricem. limewire ares vs türünden bişeyler yani, uzun zamandır kullanmıyorum hangisinin dbsi geniştir ve can sıkmadan kullanılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 fizy.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 yalnız dinlemek içinse fizy var. liste yapabiliyosun ve internetten dinler gibi olmuyor, akıyor şarkı direkt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 tek şarkı kesinlikle soulseek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bende ares'ten indiriyorum. Gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Frostware kullan. Limeware servelarını kullanıyor ama daha hızlı ve açık kaynak. Yani malware gibi şeyler getirmiyor. Ares pek popüler değil (en azından benim aradığım şeyler için, popüler dosyalar herşeyde bulunur), Linux'de herkes bu tarz şeyler için Frostwire kullanıyor. Windows versiyonu da var. http://www.frostwire.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ares güzel bence. Eskiden limewire ya da bearshare kullanıyordum ama şimdi çok kötü onlar. ares hemen hemen herşeyi buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 paylaşım programı kullanıcaksan kesinlikle antivirüs yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Eheh öneri gazmış. Ben yeni çıkmış şarkı olursa direk google dan aratıp indiriyorum :) . Eğer biraz eskiyse şarkı, albümünü indiriyorum megapid' den filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 EVIL_DeaD said: paylaşım programı kullanıcaksan kesinlikle antivirüs yükle.antivirüs kullanmam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Phex derimbaşka da bişey demem. hem lime hem bear tarar deli gibi hızlı indirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Frostwire. Limewire'in opensource olani. Yalniz real-time protection'i olan bir Anti-Virus ile birlikte kullanmanizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 fastreloader said: EVIL_DeaD said: paylaşım programı kullanıcaksan kesinlikle antivirüs yükle.antivirüs kullanmam bensen kullanmazsan virusler seni kullanir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ares alır. ben 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. oldies, caz, blues ne ararsam buluyorum valla. geçen gün musa gülşah çek git bebeğim bile indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Of abi o şarkı da çok mu ünlü oldu nedir bugün karşıma 3. çıkışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar