MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Arkadaşlar yarın akşam 9'a kadar 300 sayfa döküman okumam gerek ama bu akşamımda dolu olivium a falan gidecem takım falan bakıcam.. Şu an 15 sayfa okudum. Döümanlarında çoğu ingilizce. Ama BAŞIM ŞİŞTİ.. Bana bir yol gösterin ne yapayım. Çıktısını alıp deniz kenarında mı okıyım. Ne yapayım ?[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 dama çık. cidden. apartmanda oturuyosan çık tepesine en az 4 saatte bitirirsin. En azından ben öyle yapıyorum:)[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 okuduğunu kelime kelime değilde satırdan anlam çıkarmaya çalış(hızlı okuma kursunda anlatmışlardı)[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Ya ingilizce lunca yapamıyorum. Seri bir ingilizcem olsa dediğin doğru. 30 dk dır forumdayım canım çok sıkıldı.. neyse.. Valla hayat meyat meselesi.. Mecbur okuyacaz..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 yok mu arkadaşların bölüş onlarla bi yemeğe anlaşırsın :) okuyan okuduğu kısmı anlatsın :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Bilgisayarı kapat. TVyi kapat. Sadece oku, heyecan yapma.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 %30 u kitap gerisi pdf ve sxi formatı. İşyerindeyim yatak falan yokki uzanıp okiyim. Çok kötü bir durum. yarın izin aldım ama bugün iş yerindeyim..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: LevieMaxilack, 02 Haziran 2004 12:29 tarihinde demiş ki: dama çık. cidden. apartmanda oturuyosan çık tepesine en az 4 saatte bitirirsin. En azından ben öyle yapıyorum:) Bigün yuvarlanıp aşşa inersen görürsün :-)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 sie et =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 bi de bilg. den okuyosun ha WOOF kesin abi çıktı al öle oku deli misin[signature][hline][i]#1176220387-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 imkansız =p[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 kesinlikle bilgisayarda okuma.bilgisayardaki dikkat dağıtıcı unsurlar dışında o kadar saat makine başında oturmak da pek istekle yapabileceğin birşey olmaz konu döküman okumak ise.. al çıktısını otur sakin bir köşede başla okumaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: LevieMaxilack, 02 Haziran 2004 12:29 tarihinde demiş ki: dama çık. cidden. apartmanda oturuyosan çık tepesine en az 4 saatte bitirirsin. En azından ben öyle yapıyorum:) nedanko dama çıkar ve yukardan ilk emir gelir "oku!"[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: nedanko, 02 Haziran 2004 13:10 tarihinde demiş ki: %30 u kitap gerisi pdf ve sxi formatı. şimdiii o pdf ve sxi formatı yazıların bulunduğu bilgisayar çökse seninde bundan haberin olmasa olsada olmasa okumak zorunda kalmasan nasıl bir fikir ??[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar