MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Arkadaşlar yarın akşam 9'a kadar 300 sayfa döküman okumam gerek ama bu akşamımda dolu olivium a falan gidecem takım falan bakıcam.. Şu an 15 sayfa okudum. Döümanlarında çoğu ingilizce. Ama BAŞIM ŞİŞTİ.. Bana bir yol gösterin ne yapayım. Çıktısını alıp deniz kenarında mı okıyım. Ne yapayım ?[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 dama çık. cidden. apartmanda oturuyosan çık tepesine en az 4 saatte bitirirsin. En azından ben öyle yapıyorum:)[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!!
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 okuduğunu kelime kelime değilde satırdan anlam çıkarmaya çalış(hızlı okuma kursunda anlatmışlardı)[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Ya ingilizce lunca yapamıyorum. Seri bir ingilizcem olsa dediğin doğru. 30 dk dır forumdayım canım çok sıkıldı.. neyse.. Valla hayat meyat meselesi.. Mecbur okuyacaz..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 yok mu arkadaşların bölüş onlarla bi yemeğe anlaşırsın :) okuyan okuduğu kısmı anlatsın :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Bilgisayarı kapat. TVyi kapat. Sadece oku, heyecan yapma.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 %30 u kitap gerisi pdf ve sxi formatı. İşyerindeyim yatak falan yokki uzanıp okiyim. Çok kötü bir durum. yarın izin aldım ama bugün iş yerindeyim..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
Korax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: LevieMaxilack, 02 Haziran 2004 12:29 tarihinde demiş ki: dama çık. cidden. apartmanda oturuyosan çık tepesine en az 4 saatte bitirirsin. En azından ben öyle yapıyorum:) Bigün yuvarlanıp aşşa inersen görürsün :-)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 sie et =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 bi de bilg. den okuyosun ha WOOF kesin abi çıktı al öle oku deli misin[signature][hline][i]#1176220387-.
metboy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 imkansız =p[signature][hline];;suitfly icq
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 kesinlikle bilgisayarda okuma.bilgisayardaki dikkat dağıtıcı unsurlar dışında o kadar saat makine başında oturmak da pek istekle yapabileceğin birşey olmaz konu döküman okumak ise.. al çıktısını otur sakin bir köşede başla okumaya.
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: LevieMaxilack, 02 Haziran 2004 12:29 tarihinde demiş ki: dama çık. cidden. apartmanda oturuyosan çık tepesine en az 4 saatte bitirirsin. En azından ben öyle yapıyorum:) nedanko dama çıkar ve yukardan ilk emir gelir "oku!"[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: nedanko, 02 Haziran 2004 13:10 tarihinde demiş ki: %30 u kitap gerisi pdf ve sxi formatı. şimdiii o pdf ve sxi formatı yazıların bulunduğu bilgisayar çökse seninde bundan haberin olmasa olsada olmasa okumak zorunda kalmasan nasıl bir fikir ??[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Öne çıkan mesajlar