Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 lord_gorthaur said: test drive'da tüm honolulu'yu dolaştığın yarışlar vardı ki baya bi uzun sürüyordu 45 dakka falandı galiba "tour of the island" yarışı :D ne efsane bişey o ya. mclaren alıp millet 350 basarken nerdeyse 400le yanlarından geçmek :D dfsagsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Stunts'ın grafikleri, track editorı, araba seçenekleri ve de replay kaydedebilmek falan, ne kadar ileri görüşlü bir oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 şunu senin ağzından duymak beni mutlu etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 stunts harika bi oyundur ve yanına yaklaşan benzer tek bi oyun bile yok. bi keresinde rampalarda zıplya zıplaya arabayı uzaya yollamıştım (uzay dediğim yıldız falan değil. araba bi gidiyor bi daha 4-5dk gelmiyor. camdan bakınca hep gökyüzünü görüyorsun ama haritadan bakınca, aracın bi yöne doğru uçtuğu gözüküyor) kardeşim de bayağı geniş bir suyun üzerinden geçmişti son sürat ile.. netekim unutulmaz bir oyundur. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Stunts diye aratıyorum ama bulamıyorum tam ismi bu mudur yoksa stunt gp mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar