Dahaknon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Merhaba, Dungeons and Dragons, Warcraft, Starwars vb... minyatür oyunlarını oynayanlar var mı ?
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mageknight oynuyordum da 6 yıl falan oldu sanırım son pakedi alalı. Şimdi süs diye duruyorlar kitaplığımın raflarında.
Dahaknon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Ben şu aralar minyatür oyunlarına sardım elimde D&D nin Dungeon of Dread Booster packi var starterınıda buldum mu oynamayı düşünüyorum.Bulamazsamda Star Wars ve Warcraftın minilerine başlıcam. Bu konuda bana eşlik etmek isteyenler olur mu ?
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 sw değilde, warhammer ve 40k oynayanlar vardı bi ara, kulüp felan kurmuşlardı eski topiclerde arama yapılırsa çıkacaktır, böle bikaç community daha var nette minyatür etrafında toplaşmış. ben oynamıyorum sadece boyayıp koleksiyon yapıyorum :p
Dahaknon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Anlaşılan bu konuda potansiyel bulamayacağım.İnternette yaptığım araştırma ve gezintiler sonucunda gördüğüm; yurtdışında ( özellikle amerika da ) kart oyunu, masaüstü, frp ve minyatür oyunlarının hertürlüsüne olan üst düzey ilgi.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 istanbulda oynanıyo, 40k ve ve fantazi. ben uzun suredir oyamıyorum ama http://makephpbb.com/phpbb/karargah.html bu foruam uye ol ordan git bul oyna.
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 40k oynamışlığım var biraz. Ama şu an süs amaçlı durmaktan öteye gidemiyorlar. İstanbul'da oyun atölyesinde falan belki oynayan birileri vardır.
Öne çıkan mesajlar