nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bana dendi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 -alatariel- said: kocişko var bi de. onelan yarış atı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 fede said: karı neyse de "kocacım" dendi mi benim dalasım geliyo bi de böyle "kahramanıııım" tonlamasıyla diyosa o KARIdan hayır gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nilep reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya bunu çürüttün tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 -alatariel- said: kocişko var bi de. ıyy o ne ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Reklam yapmaya çalışmıyorum zaten içimdeki karmaşayı sunuyorum sdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Sly-One said: nilep reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya bunu çürüttün tebrik ediyorum sdhfdjowkjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bella büyük 18den diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ardeth said: fede said: karı neyse de "kocacım" dendi mi benim dalasım geliyo bi de böyle "kahramanıııım" tonlamasıyla diyosa o KARIdan hayır gelmez sen böyle diyince aklıma bir anadolu tekerlemesi geldi, oğul vermeyen arıdan, gün gönümünden sonra ekilen darıdan, kocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nileppezdel said: Bana dendi ya :/ OF NASI Bİ MUHTEŞEMSİN BELLİ DEĞİL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Sly-One said: nilep reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya bunu çürüttün tebrik ediyorum Ayrıca tükürük konumla zaten çürütmüştüm ben bu tezi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 üniversiteli lan o minimum 18 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bella said: nileppezdel said: Bana dendi ya :/ OF NASI Bİ MUHTEŞEMSİN BELLİ DEĞİL. İyi bişey olarak söylemedim ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nilep, oybirligiyle seni erkeklikten atiyoruz, hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ginaly said: Ardeth said: fede said: karı neyse de "kocacım" dendi mi benim dalasım geliyo bi de böyle "kahramanıııım" tonlamasıyla diyosa o KARIdan hayır gelmez sen böyle diyince aklıma bir anadolu tekerlemesi geldi, oğul vermeyen arıdan, gün gönümünden sonra ekilen darıdan, kocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmezmiş.oyy babamın lafı :D kocadan snra eve giren karıdan derdi ama o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nilin üzerindeki agroyu almak için tüm manamla taunt atıyorum yetemiyorum lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 nileppezdel said: Bella said: nileppezdel said: Bana dendi ya :/ OF NASI Bİ MUHTEŞEMSİN BELLİ DEĞİL. İyi bişey olarak söylemedim ki :/ hala ilkokul 3 taktiği. Olm eziğe yatıp karı kaldırılmaz anaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 gülücüğe odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 @şükrü: Ben lezbiyen mi oldum şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 aquila said: nilep, oybirligiyle seni erkeklikten atiyoruz, hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ginaly said: nileppezdel said: Bella said: nileppezdel said: Bana dendi ya :/ OF NASI Bİ MUHTEŞEMSİN BELLİ DEĞİL. İyi bişey olarak söylemedim ki :/ hala ilkokul 3 taktiği. Olm eziğe yatıp karı kaldırılmaz anaaaa. Ya karı kaldırma amacım yok ki. Var zaten sevgilim çok da mutluyum sdfgsdfg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 nileppezdel said: @şükrü: Ben lezbiyen mi oldum şimdi? o senin bileceğin iş ama KARI oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bana bi titreme geldi lan. yarın bi kıza yazacam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 kadinlara sor bakalim once seni kabul ediyolar mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar