Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 oo temeli sağlam atmak gerekmiş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 @utku: Mutlu oldum ben o crite :) @diğerleri: Ya övgünüze inanmam ki zaten benim kafamda tabum var kendimi beğenmemek konusunda sfsf :D yoksa öven de var da bana inandırıcı gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 utopia said: screwy said: SELİN SENİ İSTİYOM BENİM OL.. hmm ise yarıycak mı acaba bakalım.. sorun sende değil bende serhat. biz ayrı dünyaların insanlarıyız. inan ki şu an bir ilişkiye hazır değilim. başkası senden önce teklif etti ve mutluluklar...... jdhf.NE YANİ,KALEDE KALECİ VAR DİYE SUT DA MI CEKMEYELİM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ezel super bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 alatariel öyle bi konuştun ki konuşucak bişey kalmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 alatarielin söylediğine katılıp devamını getiricim. bulduğunuzu düşündüğünüz kişiyle evlenip kaybetmeye çalışıyosunuz sonradan. boşanıp tekrar bekar hayatı yada ikinci evlilik sonrasında üç falan bile olabilir. evlilikte hayır yok ben onu biliyom. olm evlenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Tevazu ile kız kaldıran son insan 1999'da vefat etti nilep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 evlenecem ben. bana karı bulun şu dakka evlenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 karı demeye devam edersen sen domates bile bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ezel kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bella said: karı demeye devam edersen sen domates bile bulamazsın. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ginaly said: Tevazu ile kız kaldıran son insan 1999'da vefat etti nilep. bu konuda kareli gömleklerin kullanımı hala devam etmekte mi peki? çok merak ediyorum? eğer kareli gömlek de tedavülden kalktıysa atcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bizim dolapta domates var fede, sen canini sikma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bella said: karı demeye devam edersen sen domates bile bulamazsın. karı diyince domates bulması zaten evrenin bir yaratıcı tarafından yaratıldığının ispatı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bella said: karı demeye devam edersen sen domates bile bulamazsın.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bence kalktı at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 @utku: Abi benimki tevazu değil "saf özgüven eksikliği" :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 smash said: ezel kim? alatariel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 smash said: Ardeth said: nileppezdel said: Ardeth said: nileppezdel said: Ama yazmadığım kız yazdığımı sanıp aşık oldu bana. Bu nasıl açıklanır ki? :S çok basit; zaten o kız sana aşıkmış dolayısıyla selam vermeni bile yazmak olarak yorumlamaya eğilimi varmış. sen yazdın diye aşık olmamış yani. Abi kızla tanıştık ertesi gün aşık oldu. Hala da baya aşık yani. Zaten aşıkmış dencek bi durum yok ki niye yahu, tipini beğendiyse sana aşık olması 1 saat sürer zaten oha. hakkaten sina ne iş? elesso said: benim temelim baya sağlam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 smash said: Bella said: karı demeye devam edersen sen domates bile bulamazsın. ahahaha tonlamasına bakar. fede bulur hem, ona karı mı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bella said: karı demeye devam edersen sen domates bile bulamazsın. alla alla. nikah memurunun önüne bil gel sen. karı ilan etsinler seni. sonra konuşalım bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ardeth said: ginaly said: Tevazu ile kız kaldıran son insan 1999'da vefat etti nilep. bu konuda kareli gömleklerin kullanımı hala devam etmekte mi peki? çok merak ediyorum? eğer kareli gömlek de tedavülden kalktıysa atcam kareli gömlek ile tavlanabilecek son insan irin kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 fede said: Bella said: karı demeye devam edersen sen domates bile bulamazsın. alla alla. nikah memurunun önüne bil gel sen. karı ilan etsinler seni. sonra konuşalım bunları AAHAUSHDUASHDUASHDUASHDUASDASDFSDFAS SDFSDUFHDJKHFSKASFSDFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nileppezdel said: @utku: Abi benimki tevazu değil "saf özgüven eksikliği" :( ya olay hani kızların derdinin ne olduğuydu? sen kızların dertlerine odaklan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 burtonesk said: smash said: Bella said: karı demeye devam edersen sen domates bile bulamazsın. ahahaha tonlamasına bakar. fede bulur hem, ona karı mı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar