Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ben tuşlusunu almıştım ama kutudan çıkmadı.. kazıklandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 yeni iphone cıkıyor şuan alınacak en kötü zaman bir iki ay bekle . 3g alcaksanda ucuzlar işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ne zaman çıkıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 temmuza doğru diye biliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yalnız iphone la ne kopya çekiliyo ya asssfaa malum finallerde yaklaştı belki ondan çok lazımdır adama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 N95 ile daha rahat kopya çekiyordum ben, dokunmatik ekranla zor oluyor biraz, iPhone dokunmatiği de aşırı hassas malum. Diğer türlü ezberliyorsun tuşların yerini, ekrana sadece kopyayı çekerken bakman gerekiyor kısa kısa, ayarlarken de bakınca risk artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ginaly said: üstüne sular idaresi ve kadıköy vapur iskelesini de isterim. AHAHAHAH cok iyi ya, bu geyik kac kere donmuştur bizim yazlıkta falan zuahuah, nostalji oldu güzel oldu ahaha alemsin cinali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar