Schwarzkopf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 kendimi çok garip hissediyorum,garipten ziyade içimde bi boşvermişlik, boşvermişligin verdigi bi keyfi durum var. halimden memnunmuyum şimdilik evet. asıl demek istedigim ugruna 1 senemi gözyaşlarımla kendisine feda ettigim, onun yüzünden paticikde sayfalar dolusu içimi döktügüm, ondan başkası yalan onsuz olmaz dedigim önemli şahsiyetin artık hayatımda zerre önemi yok, herşeyiyle sildim onu kafamdan kalbimden. ona olan sevgimin bitebilecegini hiç tahmin etmezdim, ona dair en ufak bi anıyı tekrar hatırlayıp yaşamak zaman kaybı gibi gelio, artık onsuzken de mutlu oldugumu ve en öenmlisi öz benligime, kişiligime kavuştugumu hissedebiliyorum, kişiligimi ne kadar örselemiş, onun yüzünden gülmeleri unutmuşum, cıvıl cıvıl olmayı unutmuşum. ondan birden bire soguduguma ve sevgimin azaldıgına hatta bittigine şaşırıyorum, önceden 1 saat bile sesini duymasam özledigim kişiyi, ayrılalı 2 hafta oldugu halde hiç özlememiş olmam ve son sözlerini bana agır da gelse kaale bile almamam beni çok şaşırtıyor. benim kadar çok sevmedigini bile düşündügüm ve bu konuda ona hep işkence çektirdigim kişiye nasıl olur da yüzüne baka baka "seni eskisi gibi sevmiyorum" diyebildim şaşıyorum. ne bir vicdan azabı, ne acı hiç bişey.. sanırım bana çektirdiklerinin bedeli olsa gerek. hani sevgi bitmezdi, kabul ediyorum ilişkimizin heyecanı bitmişti yeni heyecanlar arıyordum, hatta heyecanı yaratmaya da çalışıordum ama işin içine heyecanını yitirmiş bi ilişkiden soguma durumu da girince pek çekilir olmadı bu çabam ve dürüstçe söyledim eskisi gibi sevmedigimi. garip olan , köpek gibi sevdigim kişiden nasıl bir anda bıçakla keser gibi sogudugum... neden benim rayında giden bi ilişkim olmicak, neden belki hayatımın erkegi olabilecek kişiyi harcayıverdim, yada o beni harcadı bilemiyorum... sevgi emek isterdi, hani tüm emekler boşa mı gidecekti, ayrılık her aşkın kaderinde olmak zorunda mı hep tüm bu sorularımın arasında düşündügüm tek şey tek olmak, sadece ben olmak ve özgürce eglenmek, hayatın tadını çıkarmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 siz zaten ocakta ayrılmamı$ mıydınız??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 sıkma tatlı canını okşa patlıcanını abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 one night stand. tabi o ilk aşkı,heyecanı hala yaşatanlara saygılar:> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 hayatımın erkeği daha iyisini bulamam bundan ayrılırsam boşta kalırım evlenilcek adam çok anımız var kimse onun gibi ... hehe gibi şeylerin aslında hayal ürünü olduğunu farkedersen bi sonrakindede üzülmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 elesso said: hayatımın erkeği daha iyisini bulamam bundan ayrılırsam boşta kalırım evlenilcek adam çok anımız var kimse onun gibi ... hehe gibi şeylerin aslında hayal ürünü olduğunu farkedersen bi sonrakindede üzülmezsin. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 O değil de hani gizem var ya beyler asfafsa bugün dönmek istedi uğraşamam senle dedim iyi dedim mi asdfasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 helal dart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bakın dostlar! Bir diyeceğim var. Demek hepiniz sevgilinizden ayrıldınız ve ilk aşkınıza geri döndünüz. Öyleyse birer Mastürbasyon Ajandası tutun ve bilimin geleceğine katkıda bulunun. http://forum.paticik.com/read.php?8,4063579,4063639#msg-4063579 Çok iyi yapmışsın dart. Yine gelip ulan bittim ben gizeeğm içiyorum şu an böhü diye topicler açasın. Sevgili siyahkafa, elesso ya katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 onu mu düşünelim asdasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 gizem adam olsun, büyüsün biraz, ne istediğini bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Dartanian said: O değil de hani gizem var ya beyler asfafsa bugün dönmek istedi uğraşamam senle dedim iyi dedim mi asdfasfsa harikasın dostum, şimdi bunun şerefine patlat bir osbir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Dartanian said: O değil de hani gizem var ya beyler asfafsa bugün dönmek istedi uğraşamam senle dedim iyi dedim mi asdfasfsa HELAL KARDEŞİME BE. ToLGa <3 GiSeM x) xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 vakit bu vakit değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 tekrar diyorum zaten bunlar ocakta ayrılmı$tı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 lan kimse postu okumamış galba, şıvarzkof kız olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 schwarzkopf diye erkek mi olur abi zatn bu kozmetik ürünü değil miydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 http://theswank.files.wordpress.com/2009/02/schwarzkopf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ben de kız diye hatırlıyorum, postu da okudum, ama sıkma tatlı canını abi deyince millet erkek sandım. Çok hayvanız ya. Resmen Kardeşler Kıraathanesine döndü paticik kişisel. Utandım lanç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 hala editleyebilirsin hatanu telafi et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 o değilde topic benim değil schwarzkopfa yardımcı olalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Dartanian said: O değil de hani gizem var ya beyler asfafsa bugün dönmek istedi uğraşamam senle dedim iyi dedim mi asdfasfsa hadi len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 roket adam said: Ben de kız diye hatırlıyorum, postu da okudum, ama sıkma tatlı canını abi deyince millet erkek sandım. Çok hayvanız ya. Resmen Kardeşler Kıraathanesine döndü paticik kişisel. Utandım lanç kişisel de utanmak yoktur aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 onun yardıam ihtiyacı yokki. kutlama topici olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 olum zaten bunlar ocakta ayrılmı$tı kekleme topici olmu$ bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar