Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kasa-monitör yurt dışına çıkmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valeron said:
kıyafetler kaç kg tutar ki ya acaba 3-4 parça ayakkabı 4-5 tane şort 20-25 tane t-shirt 2 kot 2 eşofman falan bu tarz şeyler götürsem kaç kg tutar hepsi ya 20kg yı da aşmasakta 8 yuro çokmuş :d

20 kilo çok çok çok çok az, pc falan götüreceksen her türlü patlarsın.

3-4 ayakkabı falan hele unut bu işi :)

Dark_Soul said:
orda hemen 1-2 kisiyle kanka olup,bazıları sadece cantayla gidiyor bulabilirssen:),abi-dayı-amca ayagı cekip ona verebilirsin

Ben hayatta almam mesela , kaç kere tartıştım bu yüzden baya küfür yemişliğim var.

Türk populasyonsa uçanlar bulursun az bir ihtimalle birilerini.
Mesaj tarihi:
Norak said:
genelde valizler karpuz muamelesi görüyor uçağa binerken,

"tut lan atıyorum bak monitörmüş bu hop!"
"çotank!"
" aha tutamadım gene"
"canınsaolsun senden kıymetli mi? yenge, çoluk çocuk nasıl?"

aynen böyle benim kuzeninde kasa mu muameleyi görmüştü
Mesaj tarihi:
kilo sınırını aşmıyorsa kasayı koyup goturebilirsin ama iyi sarsın. zarar gelebilir. kırılgan yapıskanlarından yapıstırsın filan.

ben yurtdısından bos kasa getirmistim turkiyeye. icine de giysilerimi koymustum =)

parcalarını soksun ama. belki ondan sorun cıkarabilirler.
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:
orda hemen 1-2 kisiyle kanka olup,bazıları sadece cantayla gidiyor bulabilirssen:),abi-dayı-amca ayagı cekip ona verebilirsin

Bu tarz şeyler nekadar insanlık namına da olsa bagajınızı vermeyin, almayın. Günümüzde istismara çok açık bir olay çünkü.

El bagajı olarak 25kilo almıştım THY ye ki onlar bakmıyorlar ama senin söylediğin havayolu başka olduğu için birşey diyemeyeceğim
Mesaj tarihi:
aslında htpc olsaydı ban ne güzel olurdu.. bağlardır tutacakları götürürdün işte..

du du daha bomba bişi buldum.. sıvı soğutmalı + içinde temp.leri gösteren led panelli ve yan tarafı plexili olarak elinde taşıyarak amerika'ya girmeye çalışıcaksın..

yuppi!

kesin vururlar olm!
Mesaj tarihi:
Şimdi 20 kilo sınır diyorlar ama bazen 25'e kadar bişi demiyorlar. Örnek olarak ben 35 kilo ile binmiştim 1 kuruşta ödemedim. Para ödeme işi bilet kesenin insiyatifine bağlı. Uçak boşsa bişi demiyor bazen.

El bagajının belirli boyutları var. 8 kiloyu geçmicek galiba. Sırt çantasına bakmıyorlar bile.

Bide şöyle yapabilirsiniz. Bu monitörün kasanını kutusu falan yok mu? At hepsini içine köpükleri ile hiç birşey olmaz. Köpüklerin arasına tshirt atarsın. Mis gibi olur.
Mesaj tarihi:

benim de benzer bir sorunum. muhtemelen kasayı parçalayip dış govdesi ve power supply haricidekileri anakart kutusuna doldurup oyle gitmeyi dusunuyorum.

geriye monitor, klavye mouse ve power supply i olan bir kasa almak kalıyor. 1 sene kalacagimi dusunursem iyi bir fikir.

evet evet, bilgisayarımı seviyorum.

Mesaj tarihi:
kasa getirmişliğim var herehangi bir sorun olmadı ancak taşımak ızdırap olduğundan 4 aylığına bile gitsem kasa ve power supplyı dışarıdan alacam.Geri kalanlar da anakart kutusuna sığıyo zaten(ööle iki ekran kartlı 3harddiskli bir sistemim yok )
  • Yeni Oluştur...