zarekd Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Şikayet etmeme rağmen ve bir kaç gün olmasına rağmen hiç bir şey yapılmadı. Anlamadığım nokta, illa ki başlık mı açalım konuyla ilgili ya da buralarda orospu çocukluğu yaygın ve normal karşılanan bi olgu mudur ? Marveloth Gönderen: Marveloth Gönderilen: zarekd Tarih: 21/05/2009 13:19 Bilmiyodum o.c oldugunu kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 tamam da şimdi ban yiceksin değdi mi yani? kaldı ki marveloth'un bana da ö.m'den hakaret etmişliği var haksızsın demiyorum ama, yol yordam sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 orospu derken fahişeligi meslek edinmiş bayanları kastediyorsun de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 the orange country Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Sonuç almak için işi mahkemeye mi götürelim illa ki ? Demek ki sana etmiş bir şey olmayınca bana da ediyor. Hakaret alışkanlık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 County i miş doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Sakin. Yerden ayağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Yukarıdaki kullanıcı sözleşmesini okudum ben özel mesajdan küfür etmek yasaktır gibi bir şey göremedim? Gözümden mi kaçtı acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 said: 3. Din, dil, ırk, cinsiyet ve sınıf ayrımı yaparak insanları küçük düşürmeye ve rencide etmeye yönelik mesajlar foruma gönderilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Forum diyo forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ha forum ha ö.m. aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 öle diyo diye pmden yardıralım diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Anayasada sokaklarda çırılçıplak koşmak yasaktır yazıyo mu? Ama koşan görmedim ben Genel geçer ahlak kuralları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 örneklendirme yoluyla anlatmak daha bir etkili tabi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Şu foruma üye alımını kapatsak mı ne yapsak, çoluk çocuk doldu iyice. Adamın yaptığı savunmaya bak: cogitoz said: Yukarıdaki kullanıcı sözleşmesini okudum ben özel mesajdan küfür etmek yasaktır gibi bir şey göremedim? Gözümden mi kaçtı acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar