mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 e ben de haksız olsam ben de tartışmazdım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 (K) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 elle parle três bien français et elle est três gentille. elle est belle elle a les cheveux noirs et les yeux bleus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 başta bana diosun zannettim solara doru saç göz fln tutmadı bozuldum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 BAĞA BAH ANLAMIYORUM DİYE KÜFÜR MÜ EDİYOSUN? (öeh çıktım ben 3 saat gecikmeli olarak =( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 lens ve boya? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 yok bana dememiş yani bi an bana dio sanıp öölesine dediğini anlayıncaki hayal kırıklığıydı:D sorun değil yani şu anda hem orhan onları bana zaten söler di mi canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 niye ya saç doğru sanki:D göz içinde zaten bildiğim 3 renk var noir,blond ve bleu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 saçım şu anda çakma iğrenç çingene sarısı gözlerim de mavi deel kahve (en français brun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 aa brun var bide dimi ama seni tarif ederken elle a les yeux brune diyecem sanırım az bişide osla biliyorum sanki bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 şuan kaç kişi sevişiyodur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 trente-un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 adamınbiri said: aa brun var bide dimi ama seni tarif ederken elle a les yeux bruns diyecem sanırım az bişide osla biliyorum sanki bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 amele komptine dun oytre ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 az bişide olsa demiştim tamamen bilmiyorum yani olsun bukadar kusur kadı oğlunda da olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 olur tabii ki alışırsın o sıfatların eklerine zamanla kendiliğinden oluyo düşünmüyosun bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 şimdiden düşünmemeye başladım ben :D neyse bana iyi geceler sabahladığım için şuan uyuma ihtiyacı hissediyorum kalktığımda bu topic'e baktığımda bisürü fransızca şarkı ve film istiyorum saygılar sunuyorum hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 N-c said: voulez vous coucher avec moi die yazılıodu heralde unuttum lan bi senede:( ama kötü olmuş ööle soru sorulmaz en fazla kendini tanıt aileni tanıt tatilde napcan falan diye sorulur nasıl unuttun ya... unutmassın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar