adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 fransızca sınavından çıktım yeni geldim daha okadar başlardayız ki vulevukuşekahedehüde yazmayı bile bilmiyorum ama sınavda sordukları soru türkiyenin eğitim sistemini 10 satırda anlatın je m'appelle orhan yazdım çıktım ayıp lan yapılır mı bu gencecik delikanlıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ahaha geçmiş olsun dün o kdr çalışmıştın halbukii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 alt metin: selam, biz muhabbet ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 yaa vulevukuyuşykmay benden çaldın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 la bırak muhabbetti fransızca diyorum kaldım diyorum ben fransızca muhabbet edemedikden sonra ne anladım bu işten. bak onu bile tam çalamamışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ginaly said: alt metin: selam, biz muhabbet ediyoruz. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 oha o degil de benim 2 saat önce kızıltoprakta olmam gerekiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 voulez vous coucher avec moi die yazılıodu heralde unuttum lan bi senede:( ama kötü olmuş ööle soru sorulmaz en fazla kendini tanıt aileni tanıt tatilde napcan falan diye sorulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 je il/elle nous vous şeklinde herkes'i tanıtmaya programlamıştım kendimi ama olmadı yapamadım ben mi yaptım? hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ah, jö ne pa silvuple, mondüyoğ j'taime. http://www.yeniresim.com/data/media/1068/www.yeniresim.com_-_igi_Kahramanlar_-_Pepe_Lepe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ya saçmalama n-c hiç oyle okunur mu o şey ben dogru yazıyorum işte ama tek kelime yazdıgım için siz anlıyamadınız vule vuku şeyk may Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ööle okunmuo :d vule vu kuşe avek mua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 adamınbiri said: je il/elle nous vous şeklinde herkes'i tanıtmaya programlamıştım kendimi ama olmadı yapamadım ben mi yaptım? hayır peki tu 'ye noldu o arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ona çalışmadım :D sormazlar diye kendini sen diye anlat derler mi gerçi der bu manyaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ginaly said: alt metin: selam, biz muhabbet ediyoruz. seninle muhabbet etmiyorum diye kıskanmaz mısın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ahahahah saygılar:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 merve nabeeer:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 iyidir denizim senden naber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 obsesifik said: ginaly said: alt metin: selam, biz muhabbet ediyoruz. seninle muhabbet etmiyorum diye kıskanmaz mısın lütfen BENİ SEV, BANA EKMEK VER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 N-c said: ahahahah saygılar:d yanlış bi mantık mı kurmuşum ne gülüyosun yani :D utku okadar içten söyledin ki ben ekmek yaparım sana merak etme çok aç kalırsan söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 oui. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ekmek yapma tutosu istiyorum orhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 en fazla tarif verip nasıl yapıldığını anlatabilirim evde buharlı fırınım yok resimli olmaz:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 N-c said: ööle okunmuo :d vule vu kuşe avek mua hiç de bile ! http://www.youtube.com/watch?v=29EnyqVPpAc /watch?v=29EnyqVPpAc vule vuku şey au teyk vau diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 tartışmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar