Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 t8 de disc yaptırmak iyiydi milleti biraz da locklar hizaya girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 AHA ONU BEN BILE CRAFTLATIRIM BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 rogların set isimleriyle feci dalga geçiyorlar. lvl 20 dungeon boss'unun ismi diye :) said: *laughs at alliance rogues* Grats! Your teir set is named after a lv 20 dungeon "boss"! All hail Van'Cleef's epic gear! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Shaman T9 Elemental 4P Bonus (Lava Burst) (Class: Shaman) -- Increases the damage done by your Lava Burst spell by 0.021 sec. ne demek bu allasen yanlış mı yazmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 alliace 2h axe, horde gun, horde staff, horde fist super 2h horde mace cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Bu blizzard ın kafa duman heralde, bu nedir ya? Kullandığın zaman 20 saniye 1024ap veriyor, ama 20 saniye cooldown u var :) yani hic bıtmiyor:) salak bunlar he!!! direk equip yap bari ne cooldown koyuyorsunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Yazım hataları çok oluyor ptr'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Yok canım öyle şeymi olur :D, 2 dakikadır o. Alel acele PTR çıkartılar diye gözden kaçmıştır. Zaten fazla imba olur bu hali ile. Hiç 245 levellık itemlere benzemiyor kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 valla item ı aldık ptr de:) aynı yazdığı gibi yazım hatası felan değil! 8g a aldık su an ptr de :) hmm denedik şimdi evet yazım hatası 2dk verdı cooldown :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Devilmanta said: Shaman T9 Elemental 4P Bonus (Lava Burst) (Class: Shaman) -- Increases the damage done by your Lava Burst spell by 0.021 sec. ne demek bu allasen yanlış mı yazmışlar? Bufflamışlar işte sizi. Daha ne istiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Nasıl girdin ptr'ye ya, bende login hatası verip duruyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 pekaziz said: Nasıl girdin ptr'ye ya, bende login hatası verip duruyor. :) hıc sorunsuz gırıyorum,320ms var , 3.1 ptr sine girdim download basladı işte dün 3.2 bitti sonra sorunsuz giriyorum karaterim hala transfer olmadıda lvl1 actım dolanıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 pekaziz said: Nasıl girdin ptr'ye ya, bende login hatası verip duruyor. :) eski sifrenle felan dene şifreni değiştirdiysen mesala ben accauntumu battle net e tasıdım ama ptr ye girerken eski kullanıcı adı sıfremle gırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 O craft cloth itemlar için şimdiden para biriktirmeye başlamak lazım yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 tinu said: pekaziz said: Nasıl girdin ptr'ye ya, bende login hatası verip duruyor. :) eski sifrenle felan dene şifreni değiştirdiysen mesala ben accauntumu battle net e tasıdım ama ptr ye girerken eski kullanıcı adı sıfremle gırıyorum. Accountum'u Battle.net'e taşımadan önceki haliyle giriş yapmaya çalıştığımda sonuna @bla bla ekle öyle dene diyor. O da olmuyor bir türlü, epey kişi muzdarip zaten forumlarda yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Battle.net accountları giremiyor PTRye hiçbir şekilde. 24 sayfa thread var forumlarda update edilmesi gerekiyormuş vs vs.. saçmalık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 AHHAHAHAHAHAHAAHAHAH AGHAHAHAHAHAHAHA said: "I think it’s fair to say that the class requires a good amount of skill to play really well" Ghostcrawler on Death Knights AHAHAHAHAHAHAH offff hic gulecegim yoktu beni guldurdunya allahta seni guldursun GC efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Hala giremiyorum ptr'ye. Unable to login diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=vAX1mWLWXHo&eurl=http%3A%2F%2Fwww.mmo-champion.com%2F&feature=player_embedded abi cok cok guzelmis ya hastasi oldum abi oeeef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ooo çok guzelmıs harbı.. nerden dusuyo kı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ptr yi indirdigimde (ilk dl ettiği 150-200mb lik olan)8874 mü ne yazan us version u indirmişti evdekinden simdi ofisde baktım eu version var orda simdi bu 200 lüğü indirdiginde login olmaya kalktıgımda servera ulaşılamıyor diyor sanırım 1 kusur gb lıgı indirmem lazımda bunu indirmeye başlamadan önce wow-europedan indirdim o us yazan versionun olması sorun olurmu yoksa eu yu tekrar indireyimmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 |Joker| said: ooo çok guzelmıs harbı.. nerden dusuyo kı bu? alone in the dark 25 man asivmenti yoggu 25 man keepersiz kesme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 biz 1,5 aydır normal kesemedik daha var bizde bi sey ama bi de yaz sezonuna girdik tam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 abi biz 10 man kesiyoruz yane olme essegim olme ama enfes mountmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Girdim battle.net accsiyle ama serverlar yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar