Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 3.2: Call of the Crusade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cok erken geliyor diyenleri anlamiyorum ya. yeni bi patch gelmesi icin oyuncularin buyuk bir bolumunun contenti temizlemesi mi gerekiyor? bt patchi gelmeden once kac kisi vashj'i veya kael'i kesti mesela? kesmelerini gectim, bt'nin ilk 4-5 bossunun ne kadar kolay oldugu goruldugunde, vashj, kael deneyen guildler bt'de gearlanalim oyle deneyelim bari deyip denemeyi biraktilar. simdi de aynisi olacak. kesen zaten kesti. kesemeyen de gearlanip oyle kesecek.
Mesaj tarihi:
İyide isin ne zevki kaldi o zaman?
Git o zaman bwl farmla, vakti zamaninda benim aldigim tadi alabilcegini mi saniyorsun?
Ben gidip lvl258 itemlari giydikten sonra algalon kessem nolur kesmesem nolur. Ne heyecani kaldi isin.
Mesaj tarihi:
insanar ulduar a alıştı artık 2 günde temizleniyor diye geldi yeni instance, zaten yeni instanceta öle çok boss yok. ulduarı rafa kaldırmadılar yani erken değil patch'in gelmesi.
Maksat oyuncuları daha uzun süre oyunda tutmak.
ulduar'ın 2 günlük raidini yaptıktan sora wow'u açmıyodum ben
şimdi nolcak 2 gün daha oyunda kalcam...
Mesaj tarihi:
aha super oldu bu
guzel ganklerden sonra hemen level 1 charlarla cosmaya baslar millet eglence cikar euhe

bir de boyle kil oldugun tiplerin nerede olduguna bakmak icin baya guzel oldu
Mesaj tarihi:
bu akşam raid falan da zor olur ha. kalabalık serverlar deli gibi lag yapacak. yeni instance'a girmeye çalışcaz, şu salak hata mesajını (additional instances cant be launced blabla) verecek. yeni dailylerin olduğu yerde mob bulamayacağız taglemeye ya da kan gövdeyi götürecek.

zaten karakterle dalaranda logout yapmadım, attım barrense mis gibi. major patch günleri, capitallerin durumu felç oluyor çünkü. :p
Mesaj tarihi:
Horde arkadaşlar, Ungoro'daki yeni mount görevlerine koşabilirler. Muhtemelen 2-3 kişi dışında kimse bilmiyordur bunu. Herkesten 1 gün önce mounta sahip olabilirsiniz. :P
Mesaj tarihi:
sdexsde said:

restriction

ahah artık pvp realm larında hem ally hem horde charımız olabilecek rofl blizz..

Dünyanın en saçma uygulaması ya, hangi MMO'da görülmüş böyle bir şey? Çok meraklıysanız isteyenin bütün karakterlerini bir anda Horde yaptırın, ama olur mu hiç, char başı para alamazlar o zaman.
  • Yeni Oluştur...