Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hadi bakalım hayırlısı bide faction change gelse de karışsa ortalık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 cok erken geliyor diyenleri anlamiyorum ya. yeni bi patch gelmesi icin oyuncularin buyuk bir bolumunun contenti temizlemesi mi gerekiyor? bt patchi gelmeden once kac kisi vashj'i veya kael'i kesti mesela? kesmelerini gectim, bt'nin ilk 4-5 bossunun ne kadar kolay oldugu goruldugunde, vashj, kael deneyen guildler bt'de gearlanalim oyle deneyelim bari deyip denemeyi biraktilar. simdi de aynisi olacak. kesen zaten kesti. kesemeyen de gearlanip oyle kesecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 İyide isin ne zevki kaldi o zaman? Git o zaman bwl farmla, vakti zamaninda benim aldigim tadi alabilcegini mi saniyorsun? Ben gidip lvl258 itemlari giydikten sonra algalon kessem nolur kesmesem nolur. Ne heyecani kaldi isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 insanar ulduar a alıştı artık 2 günde temizleniyor diye geldi yeni instance, zaten yeni instanceta öle çok boss yok. ulduarı rafa kaldırmadılar yani erken değil patch'in gelmesi. Maksat oyuncuları daha uzun süre oyunda tutmak. ulduar'ın 2 günlük raidini yaptıktan sora wow'u açmıyodum ben şimdi nolcak 2 gün daha oyunda kalcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 restriction ahah artık pvp realm larında hem ally hem horde charımız olabilecek rofl blizz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bunun arkası faction change söliim ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 scorch said: bunun arkası faction change söliim ben sana zaten onun için böyle bişeyler yaptılar.Ama benim fikrim iyi de oldu kötüde:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 aha super oldu bu guzel ganklerden sonra hemen level 1 charlarla cosmaya baslar millet eglence cikar euhe bir de boyle kil oldugun tiplerin nerede olduguna bakmak icin baya guzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Horde vs. Alliance yalan bir konseptti zaten, geç bile kalmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Ahahah binbir türlü drama göreceğiz, süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 saçmalık ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 eğer ignore list limitini official olarak da kaldırırlarsa tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 faction değişikliğini 4 gözle bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 4 e kadar napçaz lan of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kadıköyde oturan varsa parka falan basket oynamaya gidek asdasd.sa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bu akşam raid falan da zor olur ha. kalabalık serverlar deli gibi lag yapacak. yeni instance'a girmeye çalışcaz, şu salak hata mesajını (additional instances cant be launced blabla) verecek. yeni dailylerin olduğu yerde mob bulamayacağız taglemeye ya da kan gövdeyi götürecek. zaten karakterle dalaranda logout yapmadım, attım barrense mis gibi. major patch günleri, capitallerin durumu felç oluyor çünkü. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 pvp serverlarında ki o olay sımdılık kaldırılmıs öle yazıyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Horde arkadaşlar, Ungoro'daki yeni mount görevlerine koşabilirler. Muhtemelen 2-3 kişi dışında kimse bilmiyordur bunu. Herkesten 1 gün önce mounta sahip olabilirsiniz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hangi mount:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 http://wow.incgamers.com/wiki/Ravasaur_Mount Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bu haliyle yanimizda dolastirabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 eet ben direk camp a bıraktım 2 charıda düşüren rarelerde hehe gerisi biraz daha işkence ugraştırıcak sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 mount hangisi raptor mu bear mı raptorsa gief bearsa pass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bear zaten dalaranda satiliyo yahu ne alakasi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sdexsde said: restriction ahah artık pvp realm larında hem ally hem horde charımız olabilecek rofl blizz.. Dünyanın en saçma uygulaması ya, hangi MMO'da görülmüş böyle bir şey? Çok meraklıysanız isteyenin bütün karakterlerini bir anda Horde yaptırın, ama olur mu hiç, char başı para alamazlar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar