Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 3.2: Call of the Crusade

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

chest 65 ti galiba bayadır girmiyorum ptr ye omuzluk 40.. ancak omuzlugu WG shard lar ile de alabiliyosun biraz daha pvp ağarlıklı onlar resi falan veriyor ama aynı buff ondada var %10 kill ve quest exp muhabbeti.. işte ona chest ekliyorlar şimdide stack olacakmış direk %20 exp boost yardır gitsin :D
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

%1 xp için çingenelik yapmayın dfgfdg

Babane kardeşim, emekçiyim ben meydanlara çıkıp grev bilem yapar alırım söke söke hakkımı. Alt kasacam ben, evliyim yaşlıyım üstüne kızım var, zamanım yok %1imi isterim.

@cuce

Valla abi inn'den gelen 2x bonusu ve omuzluktan gelen %10 bunusu direk çarpılıyor. Mob öldürüken X kadar exp geleceğine, %100 rested'tan %10 omuzluktan geliyor 1.1x2 = 2.2X exp geliyor çiçek gibi oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadığım bir nokta var.

3.2'den sonra bütün eski bosslar emblem of conquest düşürecek biz istersek valora heroisme dönebilecez sanırım.

Peki mevcut emblemlerin de otomatik conquest'a mı dönecek yoksa onlar olduğu gibi duracak sadece yeni kestiğin bosslar mı conquest atacak
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Patch 3.2 Release Date - Really soon
I knew it would be useful to be french at some point. A Blizzard employee made a VERY interesting comment on the french technical support forums. I'm not sure if it means that the patch will hit the live servers this week or the one after, but it's definitely one of these two. (Note: I'd bet on this week)

French Version
Les mises à jour sont triées par ordre, il vous faut trouver toutes les mises à jour jusqu'en version 3.1.3... et 3.2 à partir de mercredi prochain.

Translation
Updates are sorted based on their release date, you have to find all the updates up to patch 3.1.3 ... and 3.2 after next wednesday.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mmo-champion

I now have enough information in my hands to say that Patch 3.2 will be deployed on live servers this week, just like all the time this is not confirmed by Blizzard yet but it's 99.99% sure.

Blizzard beni fazlası ile şaşırttı bu sefer. Bıraktım bu haftayı, eylül başından önce gelmez diye umuyordum.

İlginç olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

The_Delucian said:

korktular hafif bu sefer sanırım,
eylul bası olsa aion un cıkısıyla cakısacak riske giremediler,
ve su an PvE ölü durumda, instanceler bombos realmler bombos, tabiki cok ciddi bir yaz modu var ama yinede insanlar hic sıkılmadıgı/bayılmadıgı kadar bayıldı wow dan ...

gelsin bakalım ...

AIONUN CIKISIYLA CAKISACAK RISKE GIREMEDILER
uhruhsauhfasfuha
aion ne be
warhammer dediler ezdi adamlar
aoc dediler ezdi

aion ne ki ahahahauh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...