BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 yükselen burcunuzu çeşitli sitelerden bulamazsınız sadece doğduğunuz yerin doğduğunuz saatte denk geldiği yıldız haritasından (horoskop işte) öğrenebilirsiniz bir astroloğa başvurun bu arada burçlar yoktur analitik düzlemin yorumlanması vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Disease said: Yükseleni kova olanın pipisi küçük oluyomuş öyle dediler bana masaya vurayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 koç benim yükselen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 asıl burcumda balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 alçalan burç var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 BabacumMostors said: yükselen burcunuzu çeşitli sitelerden bulamazsınız sadece doğduğunuz yerin doğduğunuz saatte denk geldiği yıldız haritasından (horoskop işte) öğrenebilirsiniz bir astroloğa başvurun bu arada burçlar yoktur analitik düzlemin yorumlanması vardır. baba naptın sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bu burç olayı ne bicim bişimis arkadas. direk tutturdu fiziksel ve kisisel ozelliklere kadar bi kac farklı sitede. oha lan. normal burcum balık, yukselenim de yay mıs. süper ikili valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Lopeth said: alçalan burç var mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 arkadaş onu bunu bilmem ben balık burcuyum kendi burcum kadar mal bi burç bilmem bide ikizler kadar dengesizini bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 en mal akrep bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 hiiştt hoop nedemek en mal akrep bi dk alooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ahahah pardon geri aldım ya yengeç esasında fazla duygusla oluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 yükseleni ikizler olan kızlardan öm ve ömler bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 çok kısıtladın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ben yükseleni fazla yüksekte olmayan kızlardan öm bekliyorum burç beni ilgilendirmez ama akrep en iyisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bi yerden kısıtlamam lazım. benim de standartlarım var her bünyeye hitap edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 yükseli? akrep misin açık açık konuş. en iyisi tabi ki de kovadır dahi burcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 sadece yükseleni ikizler olan kızlara mı hitap ediyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 yükselen : ikizler cinsiyet : kız olması yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 smash said: yükseli? akrep misin açık açık konuş. en iyisi tabi ki de kovadır dahi burcu burcum akrep yükselenim kova. kardeşimde burcu koca yükseleni akrep ismide burcu böyle karışık bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 fede said: yükselen : ikizler cinsiyet : kız olması yeterli daha önce tanışmışlığım var sevgili olmuşluğum var dünyanın en saçma nedeninden ayrılmışlığım var hiç tavsiye etmem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ikizler erkeğiyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ikizler kızı adamı yamultur, yamulmuşluğum var hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ikizler kızı ile niye erkekle çıkiyim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bilmem senin tercihlerini nerden bileyim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar