empat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ya o aptal surat ifadesi yok mu??gözler şeş beş.heryerdede tükenmiş allahın cezası çokmu tutuluo bu tavuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 tavuga yazik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Yalnız değilsin recep de çok sever onu. Hatta bi keresinde tavuğun recebe 'horozum ol öttür beni' dediği duyulmuştur. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 alla alla çok ilginçmiş tawuk zıvanadan çıkmış o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Başlığı gördüm, azdın sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 he ya tawuğu şeeedicem :D ne alaka ya alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 yediğimiz tavuğu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 TAWUK BAP THE KENK TAWUK NEDIR, YENIR MI? TAWUK YAZMASANA KENDINI BEGENMIS ARKADAS V YERINE W YAZMAK KAKA, PIS. CAPSLOCK KOTU bi de evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 çok sewerim v yerine w yazmayı elimde diil :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 hayır bildiin t.cell tawuuu hani şu gözleri şeş beş olan aptal suratlı şey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 flying spaghetti monster belani versin o zaman bi de tavugun resmini koy biz de delirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 o tavuğu tabağımda görmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 tavuk; insanların kendine yakışanı giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 tavuğa yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 neande said: tavuk; insanların kendine yakışanı giymesidir yanlışın var dostum tavuk;insanın kendi kendini yönetmesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 dh de biri 10 liraya satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ben de var ama sevmiyorum hediye gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 lemir mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 koala değil myidi o hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 nasıl sewmiosun yaa?hayret bişi millet bulamıo sen sewmion.. -o sadece tawuk diil,yaşam tarzı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 türkcell'in hapşıran pandasına hastayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar