Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Lanet Meret= Bilgisayar Artık başından kalkamaz oldum. Her geçen gün daha fazla zarar görüyorum. Boynum içine giriyor. Dik yürüyemiyorum. Çaldığım gitarı unuttum. Bildiğim duaları unuttum. Uykusuzluk başladı. Zararları bilmeme rağmen bırakamıyorum. Galiba bildiğim zararlar yetmiyor. Herkes birer zarar yazarsa inanıyorumki daha fazla uzaklaşıcam. Lütfen yardım :([signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 çok fazla mouse kullanmak elin kemik yapısını ne bozuyomuş bi ara öle bir haber vardı .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım ( Büyücü ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ben bunu duydum bırahtım... Sperm sayısını azaltıyormuş... İlerde çocuğun olmaz mazallah karı kaçar başkasına[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Çok fazla oturmaktan kaynaklanan sorunlarda vardı tam hatırlamıyorum ama ne olduğunu dolaşımla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 prostat o karga sende başlamıştır :???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Kalçamı hissetmiom şuan ve yere eğilemiyorum. Delircem. İnş. kalıcı bişey olmamıştır[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bide böle osuruyorsun ya içinde patlıyor çıkmıyor oda kötü yaw[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Açıkçası ben bazen işerken zorlanıyorum, zorlanmak değil de; serbest bırakıyorum, dökülmeye başlaması için bi 10sn falan geçmesi gerekiyor..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bigün böbreklerinizi üşütünde o zaman görün prostatı aynı şey hemen hemen 1 hafta sürdü öldüm bittim ömrümden 10 yıl gitti[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ehheee gözleri bozmasa da ışık hassasiyetini azaltıyor (kalıcı olarak) dilin tat alma hassasiyetini azaltıyor. ayrıca vücudun LG seviyesini yükseltiyor... Bunun aşırı dozu vücudun herhangi bir yerinin geçici olarak şişip kaşınmasına yok açabiliyor... eğer monitör yeni nesil monitörlerden deiğilse yandın demek LG fırlamıştır kesin... Hastanede testini yaptırabilirsin... doktor LG ne derse radyasyon testi de euheuheuhuehuehauhauhauhdşdasdadsadasaaaaaayyyrıııcaaa bileklerde rsi meydana getirmekle kalmayıp dirseklere ufak travmalara neden oluyor... bu da uzun vadede titrek ele neden oluyor... sosyal yaşamı fena baltalıyor... diğer insanları bilgisayar gibi kavramaya ve çözmeye çalışabilirsin..... rüyalarını etkiler ileriki zamanlarda karabasan olaylarını artırabilir... bilinçaltına çok yüklenildiğinden bazen geceleri sıçrayarak uyanabilirsin... ehh bide çevreden ve aileden gelen baskılar senin moralini bozabilir.. sana haklı yere kızmalarını sen yanlış yorumlarsın... hayatını berbat eder... kambur çıkmaya başlar... göbek yaparsın... tabii arada bir egzersiz yapmazsan... sürekli oturduğun için vücut enerji atamadığından bünyeni zorlamış olursun..... arada bir gezio dolaşman eğer mümkünse her sabah parkta, bahçede, stadyumda bir iki tur atman gerekir aksi halde ileriki zamanlarda kemiklerin kıtırdar... hayatın kayar.. bir defa başladınmı bırakman imkansız... senin işin bitti şimdiden.. sen artık bilgisayara bağlı yaşayan zavallı bir organizmasın euuehuehuehueeeee[signature][hline]yaşasın bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Valla her sözünde haklısın. Bittim ya off :( Abi yapcak bişi bulamıyom. Annem dışarı çık dolaş dior. Gidiom dolaşıom tek başıma sıkılıom. Cafe de arklar vardır bide oraya uğrayam diom direk cafeye gidiom. Oturuom 3 saat. Eğer arklarla çıkarsam arklara dolaşak diom. Arklarla dolaşsak sıkılmam çünkü ama busefer de arklar cafe yapak kantır oynayak uo çevirek dior :( NAPACAM YA :( Kamburum çıktı. Belim ağrıyor. annemle biton tartışıyoruz bu nedenle. Geçen gün dualara bi bakıodum hatırlıommu diye unutmuşum hepsini :([signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: EagleEye, 01 Haziran 2004 20:59 tarihinde demiş ki: Çok fazla oturmaktan kaynaklanan sorunlarda vardı tam hatırlamıyorum ama ne olduğunu dolaşımla ilgili kıl dönmesi riski artıor kıç ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ya bu kıl dönmesi nası bişi olmuşmuyumdur. kıçımı hissetmiom[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Hakkaten bende kiçimi hissetmiyorum :D Daha once bu k1l donmesiyle ilgili bi topic vardi cok eski deil.Bide bu bilgisayar bu kadar ocümüymüs ya korktum simdi...[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Abi çok güldüm kıçımı hissetmiyorum lafına :D Sana bir zarar söyliyim;hayatı ya$ayamıyorsun!..[signature][hline]Jabba Argus Woltamold Darcy Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 zararlı alet tabii.... hayatından bir 10 küsür yıl götürünce daha iyi anlıyorsun.. ama yararıda yok değil :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Baya zararlı bi alet. Finallere çalışmanı engelliyor misal. 7 saat sonra maliyet muhasebesinden finalim var ama ben pek de çalışabilecek gibi durmuyorum. Kahrolsun bilgisayar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Ferrero, 02 Haziran 2004 01:39 tarihinde demiş ki: Valla her sözünde haklısın. Bittim ya off :( Abi yapcak bişi bulamıyom. Annem dışarı çık dolaş dior. Gidiom dolaşıom tek başıma sıkılıom. Cafe de arklar vardır bide oraya uğrayam diom direk cafeye gidiom. Oturuom 3 saat. Eğer arklarla çıkarsam arklara dolaşak diom. Arklarla dolaşsak sıkılmam çünkü ama busefer de arklar cafe yapak kantır oynayak uo çevirek dior Kendine yeni arkadaslar bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 O , O Kadar Kolay Değil. Ben Bu Yüzden Ortaokul Arkadaşlarımla Daha Sık Haberleşmeye Başladım.[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan [Bu mesaj Thestral tarafından 02 Haziran 2004 12:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar