Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lanet Meret!

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

Lanet Meret= Bilgisayar
Artık başından kalkamaz oldum. Her geçen gün daha fazla zarar görüyorum. Boynum içine giriyor. Dik yürüyemiyorum. Çaldığım gitarı unuttum. Bildiğim duaları unuttum. Uykusuzluk başladı. Zararları bilmeme rağmen bırakamıyorum. Galiba bildiğim zararlar yetmiyor. Herkes birer zarar yazarsa inanıyorumki daha fazla uzaklaşıcam. Lütfen yardım :([signature][hline]
Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki:
Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bunu duydum bırahtım...

Sperm sayısını azaltıyormuş...

İlerde çocuğun olmaz mazallah karı kaçar başkasına[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

prostat o karga

sende başlamıştır :???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

bide böle osuruyorsun ya
içinde patlıyor çıkmıyor oda kötü yaw[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası ben bazen işerken zorlanıyorum, zorlanmak değil de; serbest bırakıyorum, dökülmeye başlaması için bi 10sn falan geçmesi gerekiyor..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

bigün böbreklerinizi üşütünde
o zaman görün prostatı
aynı şey hemen hemen

1 hafta sürdü öldüm bittim ömrümden 10 yıl gitti[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

Ehheee gözleri bozmasa da ışık hassasiyetini azaltıyor (kalıcı olarak) dilin tat alma hassasiyetini azaltıyor. ayrıca vücudun LG seviyesini yükseltiyor... Bunun aşırı dozu vücudun herhangi bir yerinin geçici olarak şişip kaşınmasına yok açabiliyor... eğer monitör yeni nesil monitörlerden deiğilse yandın demek LG fırlamıştır kesin... Hastanede testini yaptırabilirsin... doktor LG ne derse radyasyon testi de euheuheuhuehuehauhauhauhdşdasdadsadasaaaaaayyyrıııcaaa
bileklerde rsi meydana getirmekle kalmayıp dirseklere ufak travmalara neden oluyor... bu da uzun vadede titrek ele neden oluyor... sosyal yaşamı fena baltalıyor... diğer insanları bilgisayar gibi kavramaya ve çözmeye çalışabilirsin..... rüyalarını etkiler ileriki zamanlarda karabasan olaylarını artırabilir... bilinçaltına çok yüklenildiğinden bazen geceleri sıçrayarak uyanabilirsin... ehh bide çevreden ve aileden gelen baskılar senin moralini bozabilir.. sana haklı yere kızmalarını sen yanlış yorumlarsın... hayatını berbat eder... kambur çıkmaya başlar... göbek yaparsın... tabii arada bir egzersiz yapmazsan... sürekli oturduğun için vücut enerji atamadığından bünyeni zorlamış olursun..... arada bir gezio dolaşman eğer mümkünse her sabah parkta, bahçede, stadyumda bir iki tur atman gerekir aksi halde ileriki zamanlarda kemiklerin kıtırdar... hayatın kayar.. bir defa başladınmı bırakman imkansız... senin işin bitti şimdiden.. sen artık bilgisayara bağlı yaşayan zavallı bir organizmasın euuehuehuehueeeee[signature][hline]yaşasın bambular...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla her sözünde haklısın. Bittim ya off :( Abi yapcak bişi bulamıyom. Annem dışarı çık dolaş dior. Gidiom dolaşıom tek başıma sıkılıom. Cafe de arklar vardır bide oraya uğrayam diom direk cafeye gidiom. Oturuom 3 saat. Eğer arklarla çıkarsam arklara dolaşak diom. Arklarla dolaşsak sıkılmam çünkü ama busefer de arklar cafe yapak kantır oynayak uo çevirek dior :( NAPACAM YA :( Kamburum çıktı. Belim ağrıyor. annemle biton tartışıyoruz bu nedenle. Geçen gün dualara bi bakıodum hatırlıommu diye unutmuşum hepsini :([signature][hline]
Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki:
Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 02 Haziran 2004 01:39 tarihinde demiş ki:
Valla her sözünde haklısın. Bittim ya off :( Abi yapcak bişi bulamıyom. Annem dışarı çık dolaş dior. Gidiom dolaşıom tek başıma sıkılıom. Cafe de arklar vardır bide oraya uğrayam diom direk cafeye gidiom. Oturuom 3 saat. Eğer arklarla çıkarsam arklara dolaşak diom. Arklarla dolaşsak sıkılmam çünkü ama busefer de arklar cafe yapak kantır oynayak uo çevirek dior

Kendine yeni arkadaslar bul
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...