kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 empat bu adamlar kısacası resim istiyolar senden koy kurtulsunlar uğraştırma adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 empat said: nileppezdel said: @empat: Sadece bir şey olabiliyo olman çok üzücü. Aynı anda pek çok şey olabilmek güzel bir şey. Onu geçtim millet aynı anda iki cins bile olabiliyo yani "insan bişey olabilir" lafı çok komik :D sen bişeyi tam olda gerisini problem etme şekerim.zaten ondan okadar karaktersiz dolu ya ortalık..werdiğin örnekte beni çok etkiledi bu arada hahaha Ben pek çok şeyi tam olmuşum zaten sen problem etme şekerim asdfaf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 şimdiden söyliyim burcucum çok güzel çıkmışsın, görüşelim bi ara. öptüm kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ben izmirde tek bi kız tanırım oda kendini bilir ama bana yaklaşmaz bende ulaşamıycağımı bile bile hayal kurarım öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 nileppezdel said: empat said: nileppezdel said: @empat: Sadece bir şey olabiliyo olman çok üzücü. Aynı anda pek çok şey olabilmek güzel bir şey. Onu geçtim millet aynı anda iki cins bile olabiliyo yani "insan bişey olabilir" lafı çok komik :D sen bişeyi tam olda gerisini problem etme şekerim.zaten ondan okadar karaktersiz dolu ya ortalık..werdiğin örnekte beni çok etkiledi bu arada hahaha Ben pek çok şeyi tam olmuşum zaten sen problem etme şekerim asdfaf :D sen tapılacak insansın hayatım hakkatten ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 hoşbulduk arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Resim koy da yavşaklar tatmin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 olm aradan nil sıyrıldı nabıyosunuz siz ya. boş durmayın gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 büyük aşkler nefretle başlar AYAĞI DENK AL NİLEP NE YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI ANLADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 nikin çok hoşmuş bi anlamı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 elaidi said: Resim koy da yavşaklar tatmin olsun. katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 empat said: nileppezdel said: empat said: nileppezdel said: @empat: Sadece bir şey olabiliyo olman çok üzücü. Aynı anda pek çok şey olabilmek güzel bir şey. Onu geçtim millet aynı anda iki cins bile olabiliyo yani "insan bişey olabilir" lafı çok komik :D sen bişeyi tam olda gerisini problem etme şekerim.zaten ondan okadar karaktersiz dolu ya ortalık..werdiğin örnekte beni çok etkiledi bu arada hahaha Ben pek çok şeyi tam olmuşum zaten sen problem etme şekerim asdfaf :D sen tapılacak insansın hayatım hakkatten ya :D Bunu söyleyen ilk kişi değilsin, özel olmanı sağlayacak bir şey varsa onu söyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Olivies said: elaidi said: Resim koy da yavşaklar tatmin olsun. katılıyorum +1 bende resim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 nileppezdel said: empat said: nileppezdel said: empat said: nileppezdel said: @empat: Sadece bir şey olabiliyo olman çok üzücü. Aynı anda pek çok şey olabilmek güzel bir şey. Onu geçtim millet aynı anda iki cins bile olabiliyo yani "insan bişey olabilir" lafı çok komik :D sen bişeyi tam olda gerisini problem etme şekerim.zaten ondan okadar karaktersiz dolu ya ortalık..werdiğin örnekte beni çok etkiledi bu arada hahaha Ben pek çok şeyi tam olmuşum zaten sen problem etme şekerim asdfaf :D sen tapılacak insansın hayatım hakkatten ya :D Bunu söyleyen ilk kişi değilsin, özel olmanı sağlayacak bir şey varsa onu söyle.. senin içinmi özel olucam hahah prim yapma bence ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 nileppezdel said: empat said: nileppezdel said: empat said: nileppezdel said: @empat: Sadece bir şey olabiliyo olman çok üzücü. Aynı anda pek çok şey olabilmek güzel bir şey. Onu geçtim millet aynı anda iki cins bile olabiliyo yani "insan bişey olabilir" lafı çok komik :D sen bişeyi tam olda gerisini problem etme şekerim.zaten ondan okadar karaktersiz dolu ya ortalık..werdiğin örnekte beni çok etkiledi bu arada hahaha Ben pek çok şeyi tam olmuşum zaten sen problem etme şekerim asdfaf :D sen tapılacak insansın hayatım hakkatten ya :D Bunu söyleyen ilk kişi değilsin, özel olmanı sağlayacak bir şey varsa onu söyle.. YETER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 LÜTFEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Benim için özel olmak bir ayrıcalıktır da olma zaten, gerek yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 piramit yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 elaidi said: Resim koy da yavşaklar tatmin olsun. süpersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 great minds think alike ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 empat ledzeplin ve zaughnakhaldun piramitten banlanıyosunuz gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 empat banlanmadan hemen bi resim ve msn aliyim sonra nerde bulcam seni bidaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bunlar Türk piramitleri lan ban olmaz bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 nileppezdel said: Benim için özel olmak bir ayrıcalıktır da olma zaten, gerek yok ;) hı hı tamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar