adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Facebookta ana sayfa açıkken; 1- Klavyenizden iki kere yukarı ok işaretine basın... 2- İki kere aşağı ok işaretine basın... 3- Sol tuşa bi kere basın... 4- Sağ tuşa bi kere basın... 5- Sol tuşa bi kere basın... 6- Sağ tuşa bi kere basın... 7- "b" harfine basın... 8- "a" harfine basın... 9- Enter''a basın... 10- Son olarak farenizin sol tuşuna basın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 baloncuklar baloncuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 hayır yapmicam öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Dynun said: baloncuklar baloncuklar doğru cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 aa negzel bşi lan bu. egg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 napae said: hayır yapmicam öyle bişey yaptın bile dimi asdsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 daha yapmadım ama yapıcaktım sdjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bu arada adamım geri gelmiş. hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 AAAAAAAAAA NE EZİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sağolasın utkucuğum yapıcağın bi imam bayıldı işi vardı ne oldu o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ali nazik, ali nazik. şu dersler hafiflesin, basacam tutoryali sayende inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ALİ NAZİK MİĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Allah-u teala izin verirse inş amin bi şekilde yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bişey olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 OHA BİRİ KATMER TUTOSU YAPSIN YEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 oldurtamamışsındır :D ilk seferinde bende de olmamıştı ama azmettim ve yaptım hayatımda yediğim en güzel 3. tatlıdır o cercis murat konağında yemiştim mükemmel bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 napae said: ALİ NAZİK MİĞ lan sorma bi ara burda çok pis alinaziğe bağlamıştım kenk. baktım ayı gibi olacam durdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sağ tuş değil sağ ok tuşuymuş. dandik anlatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 konami code Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 adamınbiri said: hayatımda yediğim en güzel 3. tatlıdır o cercis murat konağında yemiştim mükemmel bişi. ilk ikisi nedir? acaba nedir, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bi ara üşenmezsem bunun tutrosunu yapıcam size dev güveçte sufle annem'e anneler günü hediyesi olarak yapmıştım yarım saat içinde tükendi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ginaly said: napae said: ALİ NAZİK MİĞ lan sorma bi ara burda çok pis alinaziğe bağlamıştım kenk. baktım ayı gibi olacam durdum. çok seviyorum ve çok açım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 napae said: adamınbiri said: hayatımda yediğim en güzel 3. tatlıdır o cercis murat konağında yemiştim mükemmel bişi. ilk ikisi nedir? acaba nedir, nedir? 1antep güllüoğlu baklavası 2babanemin yaptığı sütlaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 tam bir türk erkeğiyle karşı karşıyayız yani sdfjklsdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 napae said: ginaly said: napae said: ALİ NAZİK MİĞ lan sorma bi ara burda çok pis alinaziğe bağlamıştım kenk. baktım ayı gibi olacam durdum. çok seviyorum ve çok açım. ben de seni seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar