Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sabah programlarından 3-5 tane teyze de tranfer etselermiş tadından yenmezmiş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 abauvvvv bu ne la böyle. keşke sakinleştirmek için bi marksist alsalardı telefon bağlantısıyla. hepsi birleşir ona söverlerdi. geçen öyle bi program izledim ben şahsen skyturk te. gayet de yatıştırıcı, hatta birleştirici olmuştu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Buyse said: http://www.youtube.com/watch?v=nJGaHz31hxs ahahaha bu ne abi koptm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Perspective said: sabah programlarından 3-5 tane teyze de tranfer etselermiş tadından yenmezmiş, menopoz teyzeleri dizeceklerdi ortama, onlar da kenardan bağıra çağıra laf yetiştirecekti off tadından yenmezdi eheh bunlar kesin reklam arasında küfürleşmiştir eminim buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Sonra burnumuz niye *oktan çıkmıyo deriz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 zuhahahah süper. resmen "aazını yırtarım ben senin şıllıık" moduna girmiş koskoca adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Perspective said: sabah programlarından 3-5 tane teyze de tranfer etselermiş tadından yenmezmiş, ahahhashhdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Ama ben en azından bir sandalyenin ordan oraya uçtuğunu görmek isterdim... Beklediğim randımanı göremedim. Ha, birde cidden Paticikteki tartışmalar daha seviyeli. Ciddem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Allah hepsinin belasını versin,erbakanında versin,ergenekondan suçu olanında versin ,lan mahalle karıları saç saça girer ya bunlar daha beter,görün işte bu memleketin halini ,ümit zilelide her zamanki gibi karışmıyo gözüküp ,ortalığı karıştırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar