Kharon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Esh said: paramecium said: O farların(plastik olanlar yani) tamiri(matlaşmanın ve çiziklerin giderilmesi yani) mümkünmüş. plastik farsa kolay, cam farsa yattara genelde. benimde far mikam acayip sarardi, arabayi hem inanilmaz pis gosteriyor hemde aydinlatma menzili cok dustu. bi arkadasim da bahsetmisti ama laf arasinda kaldi, ne nedir, ne kadardir detayini bilen biri yazarsa cok memmnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Selam, http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/3MAutomotive/Aftermarket/Products/Featured_Products/Headlight/ http://www.amazon.com/3M-Headlight-Lens-Restoration-System/dp/B001AIZ5HY TR'de ben rastlamadım : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Cok iyiymis, tesekkur ederim. Zaten dremel 400 ve zimpara takimim vardi , anlasilan tek ihtiyac kapali tozsuz bi ortam ve 3m mika parlatici 15 dolara. ebay den gelir artik oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Selam, Ben ebay'de satıcısını bulamamıştım, birini yakalarsan bana da bilgisini ver lütfen ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 3m in o urunu gibi bi$i var diger markalarda da, bi ara e bayde gormustum ben de, ama mika icindi. cam icin olanini bulamami$tim. sonra dediler ki on cami sok bula$ik makinesine at piril piril cikiyor. asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Selam, Benim ön farlar cam ve ben o taktiği uyguladım :D Pırıl pırıl çıktı. Cam'ın en büyük avantajı plastik gibi dış etkenlerden çabuk etkilenmiyor. İç taraftaki reflektör kısım ise matlaştı, ehh neredeyse 14 yıldır yollarda, bunu bertaraf edecek birşeyler arıyordum ki bazı ürünler buldum. Yakın zamanda bir tanesini deneyeceğim, neticesini bildiririm. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Size onerecegim renk mat siyah manyak duruyor dun x6 da gordum bidaha asik oldum renge :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 mat siyah uber bir renk de. oval hatli arabalarda cok guzel duruyor. ama ben bu saatten sonra siyah araba kullanmam abi. yazin berbat bi$ey. alacaksin sedefli beyaz, camlara 2 numara film. yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bi de acayip kir tutuyor, oyle boyle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Selam, Sİyah mat renk olarak güzel ama film olarak ne derece sağlıklı olur bilemem. Isıyı çekecek, boyanın da üstünü örttüğü için esintinin boya yüzeyini soğutma şansı da yok. Güneş yanığı gibi aracın tavanında sorunlara yol açmaz inşallah. Bu arada Auto Motor und Sport'un boya testi vardı. Pinpon topu alıp bunu bir düzenekle aracın kapısına değidiriyorlardı. koşu bandı tarzı mini biz düzenek ise topu çeviriyor. Sadece topun ağırlığı tesir ediyordu aracın yüzeyine. Yaklaşık 3 saat sonra da tüm araçların boyasında oluşan küresel aşınma hassas bir şekilde ölçülüyordu; çapı, altta kalan boya kalınlığı falan gibi. Test birincisi o zamanlar için Passat, Mercedes E series idi. Japon amcalarda aşınma oldukça fazlaymış. En kötüsü de Kore kökenli üreticiler idi. Bazı İtalyanlar ise Japonlardan bile kötüydü. Marka ve model kıyaslaması yapıldığını özellikle hatırlatmak isterim. Üst modellerde boyalar çok daha kaliteli oluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bızım japon sımdı dandıkmı ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Selam, Artık kaliteye daha fazla dikkat ettiklerine göre, bu noktayı da düzeltmişlerdir sanırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar