Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik masaüstü severler buluşması - İzmir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eeee yaz geliyor aktivite lazım aksiyon lazım. Şöyle yazın ara ara toplanıcak bi kafede biyerlerde FRP oynayacak bi topluluk kursak güzel olabilir. Oynatırım diyen bi DM falanda çıkarsa hoş olur. Varmı katılabilicek ?
Mesaj tarihi:
daha önce hiç masaüstü frp oynamamış, olsa olsa "abi adama gerilip gerilip bi tane oturtuyorum, öldü mü adam" şeklinde hırbocan espriler yapacak biri lazımsa gelebilirim
Mesaj tarihi:
Kule Sakinleri eet parali.. normalde cok yardim etmeyi dusunuyodum para istediler :) guldum.. frp konusunda sadece para alirim cebimden cikmaz sorry..

Frpnet toplantilari var..bende genelde onlara katiliyorum..

Paticik/Masaustu adi altinda bi toplanma yapabiliriz sanirim..Yeterli sayimiz varmi bi bakalim.. hatta bi anketmi eklesem?
Mesaj tarihi:
Saeros said:
daha önce hiç masaüstü frp oynamamış, olsa olsa "abi adama gerilip gerilip bi tane oturtuyorum, öldü mü adam" şeklinde hırbocan espriler yapacak biri lazımsa gelebilirim
bunu demek için girmiştim
Mesaj tarihi:
ankete pek güven olmaz, alakasız adam da gelip oy kullanacağından :p "böyle böyle bişey yapıcaz, kim gelmek ister" gibi bi topic açılırsa daha sağlıklı bi sonuç alınabilir
Mesaj tarihi:
Bu topic öyle bi topic işte =P Daha insanlar tam toplaşmadı sıavlar/finalleri olanlar var hazirana doğru oyun planlarını konuşuruz.Ben bi sayıya bakıyım dedim oynayacak oynatabilecek insanlar yazsın işte.
  • Yeni Oluştur...