b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 arkadaşlar oyun ne durumda? official serverlar tamamen kapandı sanırım. peki bu emu serverlar açık mı? nası giricez? free mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 oficcial serverların kapandğını nerden çıkardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sanırım oturma organımdan salladım kusra bakmayın :) o zmn nie inatla herkes emuyü beklio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bende sallıcam bildiğim kadarıyla, emuda pre- cu diye bi geyik var, oyunun daha eski halini oynamak istiyo millet. uodaki sphere sevenler muhabbeti gibi olsa gerek. swgnin oficcial forumuna baktımda an itibariyle forumda bile 1500 kişiden fazla online var, ölmez bu oyun daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 32 tane gibi serveri olan bi oyunda 1500 kişi olması sorun zaten :) normalde 10000 akşam saatlerinde zorluyodu forumu :) emuda tek serverımız var server her şekilde herhangibi serverdan daha kalabalık durumda :D down oldugunda bile ircte an itibariyle 442 kişi var anti afk kanalında gene an itirabariyle 326 kişi var ve muhabbet ediliyo server bekleniyo falan fişman nge'de ne var? babalar.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Netcafe said: 32 tane gibi serveri olan bi oyunda 1500 kişi olması sorun zaten :) normalde 10000 akşam saatlerinde zorluyodu forumu :) emuda tek serverımız var server her şekilde herhangibi serverdan daha kalabalık durumda :D down oldugunda bile ircte an itibariyle 442 kişi var anti afk kanalında gene an itirabariyle 326 kişi var ve muhabbet ediliyo server bekleniyo falan fişman nge'de ne var? babalar.. :D sizin emu nun linkini verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 www.swgemu.com :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 emu yalan baba bitmez o iş ta 2006 da ben emudaydım bu yaz bu iş tamam diyolardı swtor yeni adres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ben oyunu yükledim. Emu launcherıda yükledim. Patchler indi güzel güzel. Fakat sabah deneyeyim diyince login ekranında bad password diye hata aldım. Kasıtlı yanlış password girince incorrect password blabla diyor. Username'ide kasıtlı yanlış girersem 2 hatadan farklı bir hata veriyor. Birkaç kez denedikten sonra kutucuklar arasında birkaç kez unable to logon server falan yazdı. Bende herhalde server down diyerek denemekten vazgeçtim. Akşam gidince tekrar deneyeceğim fakat sorun serverdan mı benden mi emin olamadım :/ Bilen varsa el atarsanız iyi olur valla. Birlikte takılırız yaf :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 arkadaşlar şuanda emu serverlarında massive uptade olayı var,bir kaç gündür serverlar kapalı yada deadlock durumu içerisinde ayrıntılı bilgiyi irc'ten alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Netcafe said: arkadaşlar şuanda emu serverlarında massive uptade olayı var,bir kaç gündür serverlar kapalı yada deadlock durumu içerisinde ayrıntılı bilgiyi irc'ten alabilirsiniz. Alamıyorum. irc falan giremem galiba. Ne kadar sürer ve ne zaman oynayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Heyecanla bekliyoruz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 b1vRiP said: sanırım oturma organımdan salladım kusra bakmayın :) o zmn nie inatla herkes emuyü beklio? Çünkü emulerde aptal combat rewamptan önceki yani ilk swg üzerine olşuturuluyo bildiğim kadarıyla . Eh insanlar da combat rewamp zmnında bıraktıkları için igli duyuyolardır die tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar