Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi konu vardı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merak ettim ne oldu bu konuya;

http://forum.paticik.com/read.php?13,4028319,page=1

tartıştık filan üstünde baya.
asparagasmı çıktı sonra neler döndü.
böle bi haberi ne tvde nede gazetede görmedimde.
öyle küçük çaplı bişeyde değildi sanki olay.
yalanmıydı yoksa
Mesaj tarihi:
Yalan değildi sendika.org'dan da haber linki verilmişti hatırlarsan. O olaydan sonra Kürtler izin alıp geri gelecekler saldıracaklar diye evlerine gitmişler. Çocuk da taburcu edilmiş parmak tendomları mı ne yırtılmış. Çocuk DTP bayrağı açtığı için saldırıya uğramış. Öğrendiklerim bu kadar. Bu olayın basında falan vuku bulmamasının sebebi de sürekli yaşanması. O gün fena sinirlendiğim için o başlığı açmıştım bi gazla. Yenileri ekleniyor ya İÜ'de faşist saldırılar bitmez.

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/dcfd259aa62c1765d6d4ad4322a5d06313ffd73cc770942be17ac39de97f6591d0cfebff2b326ae19cb803faa2779d4d7866dce2446f48ee5008c1d46ee105417fdf47fbd65e2d0b8b15840
Mesaj tarihi:
sendikadakini okudum.
2 cümle bişey bile yoktu orada.

ya gaza gelip konu açmasan diyorum artık. olayların ötesini berisini bilmeden.
senin yüzünden yorumlar hürriyet sitesindeki yorumlara döndü.

içimi bayıyosun.
Mesaj tarihi:
Polis vahşeti başlığıyla burada sözü geçen başlığı birleştirebilecek bir zekaya sahipsin. Özel mesajdan da bir çok kere tartıştık diye şu anda amacın sadece beni karalamak. Tartışma adabını bilmeyen sen oluyorsun bu durumda.
Mesaj tarihi:
özel mesajdan tartıştıkmı

ahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahah

forumdaki yorumlara cevap bulamayıp forumda cevaplamak yerine özel mesajla şahsıma gönderim yapan sendin ki bi kere bile cevap vermedim sana özel mesajla.

bak gene konuyu tartışmaya çevirdin.
ben sadece o haberi merak edip bi konu açtım.
sen ciddi cok değişik bi insansın ya.
umarım gerçek hayatta hiç karşıma cıkmazsın.
Mesaj tarihi:
Ay özür dilerim forumda, yani o başlıklarda tartıştık diyecektim, özel mesajdan tartıştığım sen değildin. Yani karşılıklı mesaj atarak, alıntılar yaparak tartıştık yani. Daha açık anlatayım mı.

He diyorum bir de, bu tartışmaları sürdürdüğümüz için diğer başlıklarda da rövanşist davranıyorsun. Rövanşist yani öc almacı. Yani konuyu tartışmadan beni tartışıyorsun, Ben derken yani kişi zamiri olan ben.
Mesaj tarihi:
cogitoz said:
Yalan değildi sendika.org'dan da haber linki verilmişti hatırlarsan. O olaydan sonra Kürtler izin alıp geri gelecekler saldıracaklar diye evlerine gitmişler. Çocuk da taburcu edilmiş parmak tendomları mı ne yırtılmış. Çocuk DTP bayrağı açtığı için saldırıya uğramış. Öğrendiklerim bu kadar. Bu olayın basında falan vuku bulmamasının sebebi de sürekli yaşanması. O gün fena sinirlendiğim için o başlığı açmıştım bi gazla. Yenileri ekleniyor ya İÜ'de faşist saldırılar bitmez.

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/dcfd259aa62c1765d6d4ad4322a5d06313ffd73cc770942be17ac39de97f6591d0cfebff2b326ae19cb803faa2779d4d7866dce2446f48ee5008c1d46ee105417fdf47fbd65e2d0b8b15840

Joker said:
cogitoz said:
Joker adamın PKK propagandası yaptığını nereden çıkardın her dövülen PKK propagandası mı yapılıyor bu ülkede yarabbim sen sabır ver.

bildiri dağıtan kürt öğrencilere milleyetçi olduğunu söyleyen grup döner bıçaklarıyla saldırıyor...

hmm.. muhtemelen taksimde yeni açılan bi bar'ın flyerları olsa gerek..

Joker said:
cogitoz said:
Ya komik adamsın vesselam. Belki adam Kürtçe'ye özgürlük falan talep ediyor; belki Kürtlükle de alakalı değil mevzu, üniversite politikalarına karşı çıkan bir sol örgütün mensubu. Ki büyük ihtimal böyle. PKK propagandası yapan bildiri hiç verildi mi sana üniversitede ya da sokaklarda amma uçuyorsunuz.
Çok yakında Maraş Katliamı'nın Kürt versiyonu yaşanırsa şaşırmayın. Bu mantıksızlar bu sitede bile savunuluyorsa, "kışkırtılmış, tahrik edilmiş" görülüyorsa düşünün bir de eğitimsiz insanları. Ah be.
tabi muhtemelen adam greenpeaceçi bu fabrika sahibi kapitalist milliyetçilerin işi muhtemelen.. döner bıçaklılar ya kesin döner fabrikaları vardır..
Mesaj tarihi:
cogitoz said:
He diyorum bir de, bu tartışmaları sürdürdüğümüz için diğer başlıklarda da rövanşist davranıyorsun. Rövanşist yani öc almacı.

rövanşisti sınavda sorucak mısınız hocam
kırmızı kalemim kaybolmuş ben de altını çizdim
Mesaj tarihi:
bence bu arkadaşın geyiğini daha fazla çevirmemek lazım,
zira kendisi yeterince abandone olmuştur, abandone yani dövüşemeyecek duruma gelen boksör.
Mesaj tarihi:
yalnız bi olayın gerçek olması için illa bi yerde yayınlanmasına gerek yok. zegna da yaşadığı bir olay için başlık açtı kimse link ver demedi ona. her yerde bir sürü iyi/kötü olay oluyor.
Mesaj tarihi:
Bu ülkeyi bölmek isteyenlere gayet de dayak atılabilir kanımca. Hiç bir problem yok.

DTP'nin PKK hakkındaki, bölücü güçler hakkındaki sempatik yorumlarını da biliyoruz. Dayak yemesi şaşırtıcı değil, ne kadar yanlış yada doğru olduğu konusunda yorum yapmak istemiyorum.
Mesaj tarihi:
"Ülkenin ne hale geldiğini görün" başlıklı bir yazı sadece kendini bağlamıyordu bence. Kendini bağlasaydı kişisele açardı. Ben de arkadaşımın bana anlattığı ve sonradan ne tesadüfse linkini gördüğüm bir olay hakkında başlık açtım.
Mesaj tarihi:
e bu olay da o dtp li eleman ile kendisi döven ülkücüleri bağlıyor. tüm türkiyede kürtler için bir sürek avı falan yok ki zaten, her gördükleri yerde dövülmüyor adamlar. ne kadar bu sözü sevmeseniz de "münferit" bir olay.
Mesaj tarihi:
cogitoz said:
bence sende çirkin kız kompleksi var. umarım bunu da yayınlamazsın ehee bana böyle dedi diye geçen yaptığın gibi. benim gözlemlediğim kadarıyla bu. kendine güvenmediğin için sürekli saldırma ve inkar etme eğilimdesin.

ahah öm atma arkadaşım bana burdada söylebilirsin çirkin kız kompleksini.

heryerde her konuya saldırışta birisi olsam bunu söyleyebilirsin normalde bana bi tek senin açtığın konular attığın yorumlar batıyo.

mesela fedenin yorumlarına cok gülüyorum tanımasamda bi sempati var içimde. bi düşün bakalım neden ona veya bi başkasına böyle değilde bi tek sana böyle davranıyorum.

hem çirkinliğin komplekslerin polislerle türk kürt ögrencilerle ne alakası olabilir.
sen her konuda yorum yapıyo bölücü gibi davranıyosun diye çok mu yakışıklı birisin?
çirkin diyerek saldıra bulunup çamur atma girişimin sadece beni güldürmüştür.
kendime özgüvenim olmasa ömden senin gibi saldırı yapardım cogi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...