Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 - Sezon 8

Baggio

Öne çıkan mesajlar

12

bir baska kiz yuzunden bu sefer de emp yedi ctu... yazik lan! kim abi bu kizina ders olsun diye senaryo yazan kisi? 8 sene oldu "Hala bak baba sozu dinlemezsen neler oluyor goruyorsun..." diye ebeveynlik yapmaktan vazgecmedi

bir de helal olsun teroristlere nasil zamani ayarlamislarsa kirmiziya yakalansa yada yanlis sokaktan donse CTU'da patlamayacak emp :P

Sosyal ağlarda paylaş

Bu bölümü seyrederken bi an aklıma geldi de. Dizi boyunca sevişen herkez kötü adamdı ve mutlaka hepsinin başına bir şey geldi. Ya öldüler yada başkanın kızı hapse düştü işte. Hani Jack 8 sezondur ordan oraya koşturuyo bi icratını göremedik sfsdfsdasd. Fox gizliden gizliye sevişmek kötüdür mesjaı mı vermeye çalışıyor acep :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bölüm olarak ortalamanın üzerindeydi, senaryo ilerleyişi olarak ise süper oldu yani biraz çeşitlendi sonunda olaylar. Birini durdurup daha büyük komploya, onu durdurunca daha da büyüğüne falan gidilen yapı yerine işler sarpa sardı biraz, o açıdan da seviniyorum.

Batan noktalar da var ama tabii

Hadi elemanın kaçışında Jack'in yalanı farketmesi biraz tecrübe sayesinde, mantıklı diyelim, ama EMP olayındaki yapmacık kaçtı bence. Ben bile Tarin'i görür görmez "lan arabayı durdurun" diyorken, neden bütün CTU kasaba şerifi kadar zekaya sahip de Jack olayı çözene kadar 45 saniye kaybediliyor, bu kadar tek adam üzerine yüklenilmemeli artık.

CTU'nun dizaynına da hayran kaldım, 20 saniyede geçilen, hiçbir güvenlik layerı olmayan tünelle korunuyor. Kapıdan iki adım içeride de hemen base başlıyor, hani EMP değil sağlam patlayıcı da getirsen büyük hasar alacak gibi yapılmış. O kadar aletin hiç EMP'ye dayanacak şekilde yapılmamış olması ayrıca harika. Araba da elini kolunu sallayarak kapı önüne kadar geliyor zaten maşallah :p

Sosyal ağlarda paylaş

CTU ekibi yeni, deneyimsiz.

Kadını kurtarmak ve VIP olduğu için öylece, oradan içeri alıyorlar, yoksa ziyaretçileri nasıl karşıladıklarını daha önce görmüştük.

Üs tasarımına lafım yok. Adeta savunmadan çok konfor düşünülmüş. Yine de o durumda EMP'ye dayanabilen alet yoktur herhalde

Sosyal ağlarda paylaş

ben hic tat alamiyorum bu sezondan, bok gibi gidiyor her sey.

dana'nin kotu cikmasi o kadar tezat ki. madem bu kari kotu, ortadan kaldirirdi direk elemanlari "beni raht birakin =((((((" yapip o kadar hirsizlik falan kasicagina. yeminle sacmalik baska bisey degil.

ayrica emp sokabiliyorsan nuke sok bitir ctu'yu takil direk sonra. hayir mantik aramamak lazim 24'te de boku cikti braz artik.

Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca niye operasyonun tam ortasında birisi jack i dinlemez, hadi koşalım der. Arkadaş operasyonda lider dinlenir, sen kimsin yahu. Aynı olayı 2 bölüm önce otel e girerken polis şefi de yaptı. İlla birisi emir komutaya karşı çıkacak, geberecek.
Bence gene jack i afrikaya filan yollasınlar, en azından değişik mekanlarda geçiyor olay.

Sosyal ağlarda paylaş

Abi adamlar 40 dakika falan çatışmaya girdiler, motor bloğunu şarjörden yapsan gene yetemezsin, artı adamlar flank eder falan bir şekilde gelir. Hadi onlar gelmesin, diğerleri zehir gibi zodyakla 40 dakika bir nehri geçemedi.

Dana'nın hayat hikayesi saçmalığın daniskası zaten, ajan çıkmasından çok daha saçma yani, suçluymuş da adını değiştirip CTU'YA GİRMİŞ, e çüş. Sonra ajan da çıkar aşçı da, şaşırtmadı beni. Elin mallarıyla neden o kadar oyalandı kısmına katılıyorum ama, herhalde çok durgunluk olunca sezon ortası değiştirdiler senaryoyu.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...