Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 - Sezon 8

Baggio

Öne çıkan mesajlar

hay ben böyle senaristlerin. feci küfür ettim dizi boyunca ya.

abi nedir bu 9. bölümde harcadılar bütün karakterleri. hayır birde harcadıkları tipler tam rollerinin adamlarıydı. Josef ölmemiş olabilir ama genede uyuz oldum. hayır birde o buluşma aşırı aptalcaydı. koskoca rus mayfasının içinde büyümüş adam tek başına nükleeri götürecek birde kuzu kuzu kamyonu buluşma yerine çekecek bıragh ya.

Hastings desen ayrı bi tırt. bukadar kötü CTU yöneten gelmemişti lan bu birimin başına. karizma desen karizma yok. Ayrıca başkan iyi ama çevresi kötü geyikleri feci baydı 2 sezondur. Kötü başkan gelsin. Logan ne güzeldi ya.

Şu CTU nun başına Aaron gelsin. Ortiz ve Chloe dışında kalanları yollasınlar. of feci çıldırdım izlerken ya.

Tek hasta olduğum yer ve bir anda oleeeeey diyip ellerimi kaldırıp sevindiğim kısım jack ın zenci hatunu boğazından tutup duvara yapıştırdığı kısımdı. Böyle içimin yağları eridi bittim resmen. Bauer adamım ya. Kadına el kalkmaz diye bi kuralı yok en kralı.

Sosyal ağlarda paylaş

Bolum 8:

Jack o kadar elektrige nasil dayaniyor o zaman.

Bolum 9:

Mani +1

Yok walla koca josef i yetistir harca, rezilligin daniskasi. Tam karakterler oturdu derken yallah. Ayrica Josef o elemanlarin forkliftle yukledikleri rodlari nasil kendine kamyonetine aktarmis tek basina? Ayrica rodlarin kutusu duruyor, ayni boyda baska bir kutuya koyuyor. Bu demektirki, eleman acip kutuyu tek tek mi tasiyor?

CTU tam cacik, Hastings i ne zaman gorsem mani nin rapci benzetmesi geliyor, yo!yo! demekten alamiyorum kendimi.

Ayrica bu sezon Aaron i goremedik, bir yerde gozukse de, jack haric her sezon gozuken karakter unvanini korusa.

Bolum en kral olayi jack in attigi postalar oldu, ayrica renee yi de bagladi.

Simdi gelecek bolumde ne olacak, farad da olurse is iyice moktan bir hal alacak, o terorist kilikli elemanlar cok cacik duruyor, vladimir, josef, josef in babasiyla kiyasladiginda.
Sosyal ağlarda paylaş

adamla konuşup yavaş yavaş üzerine gideceğine bacağına sıksa orda yakalayacak. bende bunu anlamıyorum. sağ ele geçirmek istiyorsun tamam iyi güzel ulan bacağına sıksan ölmez adam. koşup camı kırıp atlayamaz. zaten hastanedesin anında ilk yardım alacak. senaryo çok kötü yazılmış resmen bu sezon.

Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

abi bu arada bence hem amerikan baskaninin chief of staff i olan adam, hem de iran baskaninin haksiz yere sucluyo gibi gorundugu adam evil cikacak.
yani o haksiz yere suclanan adam kesin evil da, chief of staff da evil gibi.

ben mi cok iyiyim adamlar kendilerini asiri derece tekrar mi ediyorlar bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...