Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapay habitat

Killer

Öne çıkan mesajlar

saatlerce temizlemekle uğraştığım yiyeceklerin saklandığı yeri sürekli kontrol ediyorum.2 gün içinde 3 tane kurt dolabın tavanında yürüyodu.tek tük de kelebek vardı öldürdüm onları.(2 tane kurtu aldım besliyorum şu an)

işin ilginci dolabın en alt rafı ve en arkasında beyaz baloncuk gibi şeyler gördüm.örümceğin biri yine yuva muva bişey yapmıştır dedim.bi elimle tepsi tuttum altına diğer elimde sopa tepsiye düşürcem.sopayla ittirdim 2 tanesi yapıştı sopaya.

2 tane pamuk gibi yumağının içinde sarı sarı şeyler vardı.koza gibi ama içindekini görebiliyosun net bi şekilde.etrafı sıkı sıkı sarılı değildi.1 tanesinde resmen bi kurt oluşmuş ama hareket etmiyo.ölmüş mü sonra mı çıkıcak ordan bilmiyorum.bir diğerinin içinde bir sürü küçük küçük sarı toplar var.hepsi ayrı bi kurt mu oluşucak başka bişey mi bilmiyorum.3.sünde ise ufak tek bi sarı top var.

üç kozayı da(koza mı emin değilm tabi) 2 tane kurt beslediğim kutunun içine attım.eğer bi zarar vermediysem onların kozalardan çıkması gerekiyo.bi şekilde annenin besleme durumu falan olamaz.

bi ilginç olayda o dolabı nerdeyse 2 saatte bi kontrol ediyorum.gerçi sürekli üst tarafı ama ara sıra alta da bakıyorum.o kozalar 1 günden daha kısa bi sürede oldu ve hemen kurt oluştu.

bakalım şimdi heycanla bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
uzun zaman sonra yazayim yine bişeyler.

günlerdir ne kelebek ne başka bi canlı atmıyorum kavanoza.ilginç bi şekilde döngü oluştu içerde.o aptal küçük canlılar baya çoğaldı ve örümcek onları yiyo galiba.su ve yiyecek vermiyorum veremyirum her dakika iki ihtiyacınıda onlardan karşılıyo sanırsam.

bugün evde bi örümcek daha buldum.top gibi.etki anında top oluyo böyle.toprak parçası gibi bişey hareketsiz durunca.ağdan almasam örümcek demicem.gerçi aldıktan sonra da ölü gibi duruyodu.koyduğum şeyin tepesine çkmış ordan anladm canlı olduğunu.

attım içine bakalım nolcak

bu arada yavruların hepsi öldü galiba.yedi anneleri =(

kavanozun kapağının etrafıda full örümcek ağı, koza oldu.

ek:salyangoz öldü artık
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...