Farinal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 joseph nerde lan JOSEPH?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 adamın ev hayvanlar alemı hop mutfaga gıttım aldımbı sınek attım hop mutfaga gıttım aldım bı kelebek attım dıo assad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 so? bizim siyah beyaz bacaklıların hepsi öldü galiba.aynı türdüler.mr brown hepsini yemiş dfgls.gözükmüyolar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ahahahha abi süpersin ! Yalnız örümceklerin intikamı diye bir şey duymuşsundur umarım. Kin besleyince eğer kaçarsa örümcekler klozetlerin arkasına saklanıyorlar. Sende tuvaletini yaparken delikten girip, içeride yumurtluyorlar benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 gerçek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Hatta filmi de vardı, true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 aha son 3 mesajı görmemiştim. bu arada 3 örümceğin ölümü kesinleşti.yaşayan(galiba) bi tek mr.brown.geçen kavanozun içnde ararken bi baktım kavanz kapağının oraya ağ örmüş içine girmiş.baya yoğun bi ağ tabakası.orda napıyo artık bilmiyorum öldü mü kaldı mı. ilginç bişeyler oldu onu anlatmak için yazıyorum mesjı.attığım kelebeklerin etrafında sarı sarı köpük gibi şeyler var.baloncuk mu diyeyim ne diyeyim artik.onlar nasil oluştu bilmiyorum hiç.neler olcağını görücez ilginç olay şuydu.kavanozu içinde şu anda uçan yavru bi kelebek var.sinek de olabilir.neyin yumurtası o nasıl oldu artık bilmiyorum.habitattaki canlıların bi kısmı hala yaşıyo.bakalım o ilerde ne olacak heyecanla bekliyorum. next episode mr.brown yaşayacak mı? uçan canlı sinek mi kelebek mi? uçan canlı büyüynce ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Killer said: bu arada 3 örümceğin ölümü kesinleşti. beyin ölümü gerçekleşti mi? allahtan ümit kesilmez dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ben yapıcam önümüzdeki günlerde bi yapay habitat. ağzınız acık kalacak. burda aşama aşama paylasabilirim fotograflarla. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 2 tane kelebek oldu içerde ve mr.brown yaşiyo koza gibi şeyden çikti.küçük örümcekler mi gelcek bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ya resmen inanılmaz gerçekleşti.şu anda kavanozun içinde 6 7 tane kelebek yavrusu var. Ve topiği okuyanlar için; o toprağın içindeki aptal canlılar var demiştim.onlardan da bi sürü oldu ve tek örümcek var şu anda.keşke örümcek eşeysiz üreseydi sdfs.neyse örümceğe besin çıktı. ama inanılmaz bi olay yani görmenizi isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 resim yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bu arada o topraktaki aptal yaratıklar akşam sefası tohumunun üstünde toplanmış.büyüklü küçüklüler.besin olarak orayı kullanmaya çalışıyolar galiba. ve gerizekalı salyangoz hala yaşıyo yuh ya.öldü sandım geçen kavanozun tepesine çıkmş şimdi foto denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ya vidyo var da.nasıl izliycez bilmiyorum rapidle koyim istiyosanız izlemeye çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 yutuba koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 post kasma amaçlı bi yorum? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 estağfirullah, ben joseph'in kelebek yediği sahneden beri izliyorum yapay habitatı, ayıp ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 takip ediyorm die beni yediniz.hiç merak eden yok ne var noluyo diye 2 gündür kelebek atıcam kavanoza ikisinde de kaçtı şerro.zar zor soktum geri.bugün tamamen kaybettm sandım parkenin üstünde duruyodu fanusun içinde bi baktm yerlerde parkelerin kesikleri var arsından kaçmıştır dedim.yanmda biri vardı aa içerde dedi bi baktm dışarda gezio aldm geri içeri . mr brown hala yaşıyo yani dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 "parkenin üstünde duruyodu fanusun içinde bi baktm yerlerde parkelerin kesikleri var arsından kaçmıştır dedim.yanmda biri vardı aa içerde dedi bi baktm dışarda gezio aldm geri içeri." başım döndü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 aa içerde dedi bi baktm dışarda gezio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 YA AHAHAHAHA 5 GÜNDÜR KIBRISTAYIM Bİ GELDİM KAVANOZUN İÇİNDE NE GÖREYİM 3 4 TNE YAVRU ÖRÜMCEK.ACAYİP MUTLUYUM DFH. mrs. brownmuş meğersem.ama kendisini bulamıyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 anneyi buldum koza yapmış içine girmiş.lan eşeysiz mi ürüyo bu nedir sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 akşam sefası tohumları atmıştım kavanoza üstünde ufak bitki gibi şeyler çıkmış. saç gibi duruyolar o | şöyle bişey.bakalım daha neler olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 azimli misin hacı sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 içerdeki canlılar ölene kadar devam.hatta büyütebilirm bu olayı ahah 5 gündür kıbrıstayım evin her tarafını kelebek(o bahsettiklerim) kurtçuk ve karınca basmış.2gündür ev temizliyorm tek başıoma 20den fazla kelebek 200den fazla karınca öldürdüm. evi temizlerken çok ilginç bi örümcek gördüm.kıç tarafı hayvan gibiydi.hamile olabilirdi.bardakla kapattım üstünü çıkamıyodu bardağın yanlarına.ama atmiyim dedim kavanoza bizim yavruları yer falan büyüktü mrs.browndan .sonra ondan bitane daha gördüm ama kaçtı sdf. durmak yok yola devam diyo içerdekiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar