Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapay habitat

Killer

Öne çıkan mesajlar

aha son 3 mesajı görmemiştim.

bu arada 3 örümceğin ölümü kesinleşti.yaşayan(galiba) bi tek mr.brown.geçen kavanozun içnde ararken bi baktım kavanz kapağının oraya ağ örmüş içine girmiş.baya yoğun bi ağ tabakası.orda napıyo artık bilmiyorum öldü mü kaldı mı.

ilginç bişeyler oldu onu anlatmak için yazıyorum mesjı.attığım kelebeklerin etrafında sarı sarı köpük gibi şeyler var.baloncuk mu diyeyim ne diyeyim artik.onlar nasil oluştu bilmiyorum hiç.neler olcağını görücez

ilginç olay şuydu.kavanozu içinde şu anda uçan yavru bi kelebek var.sinek de olabilir.neyin yumurtası o nasıl oldu artık bilmiyorum.habitattaki canlıların bi kısmı hala yaşıyo.bakalım o ilerde ne olacak heyecanla bekliyorum.

next episode

mr.brown yaşayacak mı?
uçan canlı sinek mi kelebek mi?
uçan canlı büyüynce ne olacak
Sosyal ağlarda paylaş

ya resmen inanılmaz gerçekleşti.şu anda kavanozun içinde 6 7 tane kelebek yavrusu var.

Ve topiği okuyanlar için; o toprağın içindeki aptal canlılar var demiştim.onlardan da bi sürü oldu ve tek örümcek var şu anda.keşke örümcek eşeysiz üreseydi sdfs.neyse örümceğe besin çıktı.

ama inanılmaz bi olay yani görmenizi isterdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
takip ediyorm die beni yediniz.hiç merak eden yok ne var noluyo diye

2 gündür kelebek atıcam kavanoza ikisinde de kaçtı şerro.zar zor soktum geri.bugün tamamen kaybettm sandım parkenin üstünde duruyodu fanusun içinde bi baktm yerlerde parkelerin kesikleri var arsından kaçmıştır dedim.yanmda biri vardı aa içerde dedi bi baktm dışarda gezio aldm geri içeri .

mr brown hala yaşıyo yani dfg.
Sosyal ağlarda paylaş

içerdeki canlılar ölene kadar devam.hatta büyütebilirm bu olayı ahah

5 gündür kıbrıstayım evin her tarafını kelebek(o bahsettiklerim) kurtçuk ve karınca basmış.2gündür ev temizliyorm tek başıoma 20den fazla kelebek 200den fazla karınca öldürdüm.

evi temizlerken çok ilginç bi örümcek gördüm.kıç tarafı hayvan gibiydi.hamile olabilirdi.bardakla kapattım üstünü çıkamıyodu bardağın yanlarına.ama atmiyim dedim kavanoza bizim yavruları yer falan büyüktü mrs.browndan .sonra ondan bitane daha gördüm ama kaçtı sdf.

durmak yok yola devam diyo içerdekiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...