Law Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Et, pekmez, yumurta, soya fasulyesi, kuru meyveler, yeşil yapraklı sebzeleri demir içeren gıdalar arasında sayabiliriz. Çay demirin emilimini azaltacağı için birlikte alınmamalıdır. C vitamini ise demirin emilimini artırır. Bir sağlık sitesinden alıntı yaptım. En çok demir içeren besin gurupları şunlardır: Karaciğer (taze olacakmış), kırmızı et, tavuk eti, yumurta, balık eti, ıspanak, patates, portakal, elma, kuru kayısı, kuru üzüm, pekmez, tahin, kuru baklagiller. Başka bir siteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuþ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bi de benim anlamadığım bu kandaki demir bildiğimiz Fe elementi olan demir mi? Mesela ben çok ıspanak yesem sonra manyeto gelse beni eğip bükebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 teşhis kondu. sedefe bağlı eklem romatizmasıymış bendeki de. 1 yıl sürecek uzun tedaviye mi yaniyim, topal olduğuma mı yaniyim, böbreklerimin ve damarlarımın sağlam olduğuna mı sevineyim bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 sedef kim? neden sende eklem romatizmasına sebebiyet verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 kuş said: ginaly said: acur süper demir deposu. abi acur dediğin şey hıyarın turşu hali hıyarda demir yok ki oha cahil hemde pis cahil acurun ne olduğunu bilmiyo beyler taşlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 50senti türkiyeye getirdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar