Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Lan alınan dosyalarımı falan küçük resimler görünümünde kullanıyodum hala da öyle kullanmak istiyorum ama dosyaların adları gözükmüyo ahanda böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 önce liste görünümüne geç shifte basılı tutarken sağ tıklayıp tekrar küçük resimler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Abi dinan çok saol ya şuanda benden mutlusu yok..Sayende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=VR3CZeWKQpI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 rica ederim babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 cin ali var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 AARRRGGHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 O ayarlar sürekli sapıtcak. Vista bu konuda saolsun gerçekten tam bi şerefsiz. Bi dizine giriyorum, iconları large, sıralamayı da date modified'a göre diyorum, kapatıyorum pencereyi, geri geliyorum, adam görünümü liste olarak değiştirmi, sıralamayı da isme göre ayarlamış. Oha be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ayarları tüm klasörlere uygula hedesi vardı biyerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 çalışmıyo ki o da. hep sapıtıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 john carpenter - the end o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Kojiroh said: O ayarlar sürekli sapıtcak. Vista bu konuda saolsun gerçekten tam bi şerefsiz. Bi dizine giriyorum, iconları large, sıralamayı da date modified'a göre diyorum, kapatıyorum pencereyi, geri geliyorum, adam görünümü liste olarak değiştirmi, sıralamayı da isme göre ayarlamış. Oha be. Vista değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ne işiniz var vista'yla mis gibi windows 95 varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 3,1 vardı o daha temizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 elaidi said: ne işiniz var vista'yla mis gibi windows 95 varken dinn drinn din din din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar