Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Başkan DEMİRÖREN


Pascal

Öne çıkan mesajlar

bence fikret ormanın vaatleri daha iyidi. Hala matheus konusunda şüpheliyim. Hele ki okan buruk. Takımın yaş oralamasını düşürecez diyorlar 30 yaşını geçmiş adam alıyorlar.
Görücez bakalım...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
icq:108382340
oxxx[==============>

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir oyuncunun milli takımda olması onun iyi futbolcu oynadığını göstermez. buyrun örneği Türkiye . okan buruk iyi futbolcuİDİ!.
ama şuan 3 yıldır doğru düzgün top oynadığı yok bu adamın. toplasan 3 yılda 4 maç 90 dk oynamıştır interde. ayrıca takımda kalite yükselicek deniyorsa bu oyuncuyu almak vaatlerin ne kadar tutarsız olduğunun kanıtıdır.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır.
Mach en Deth
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu eninde sonunda sağ kanat alınacak mıydı bu takıma? alınacaktı. peki yabancı hakkını sağ kanada harcamak mantıklı mı? değil. türk sağ kanatlar arasında akla gelen en iyi isimlerden biri okan mı? evet.

ha sen bütün sezonu okan koç tek başına geçirir diyorsan birşey dememe zaten gerek yok. hadi paramız olmasa okan koç da süper olsa anlicam sağ kanadı sezon boyunca paylaşacağı adama para harcamialım tek başına idare etsin sakatlanırsa biraz sıkıntı çeker kurtarırız die ama para da var. e daha ne?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biraz mantıklı düşün.
soru cevapla gidelim diyorsan tamam gidelim.
bjk'nin en zayıf mevkisi nedir? sağ kanat.
türkiye'de iyi sağ kanat oyuncusu var mıdır ? hayır yoktur. var ama bunlar başka takımlarda ve alınabilecek insanlar değil. ali tandoğan belki gökdeniz.
böyle en açık verdiğimiz mevkiye ozaman nereden adam bulacağız biz ? e tabiki avrupadan bulacağız.
eee biz okanı aldık bu iyi değil mi be kardeşim? ne yazkki değil o kanata okanı almak kaan dobrayı almakla eş değerdedir. kaan dobra da zamanında iyidi ama suan 31 yaşında. okan da 30 yaşında 1 sene hadi bilemedin 1.5 sene iyi oynayacak sonra bu adam bırakacak futbolu.
okan koç iyi bir oyuncu değildir tek başına götüremez bu adam haksız mıyım ? haklı olabilirsin ama bu oyuncuya yeterli şans tanındamadı bjk'de. bu konumda en iyi formül iyi bir sağ kanat alınıp uefa-lig-kupa üçgeninde 2 oyuncudanda büyük şeyler alınabilir.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır.
Mach en Deth
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sereglin, 30 Mayıs 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
türkiye'de iyi sağ kanat oyuncusu var mıdır ? hayır yoktur. var ama bunlar başka takımlarda ve alınabilecek insanlar değil. ali tandoğan belki gökdeniz gibi.


burda dediğimi tam okumamışsın galiba. var diyorum ama alınabilecek adamlar değil.

ayrıca benim bunları söylememdeki amaç aa bulunsun diye adam almamak içindir. paralar çarçur edilmemeli. bjk'de zaten yeterince bundanda bulunsun adamı vardır. okan buruk bunlara ektir ve gereksiz bir transferdir. okan buruk gesede iyiydi. 2000 yılında en büyük topunu oynadı ama bunlar geçmiştedir. her oyuncunun iyi olduğu bir dönem vardır. okan buruk için bu geçmiştir.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır.
Mach en Deth
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi kaan dobrayla karşılaştırma allah aşkına :) ikisi de eskiden iyi futbolcu da biri kocaelisporun iyi futbolcusuydu biri uefa kupasını alan gs'nin iyi futbolcusuydu.

6 yabancı hakkımız olacak seneye.

ahmed hassan, ronaldo 2 etti orta sahaya ivic gelecek forvete zidanı kabul etti diyelim 4 etti.

şimdi minimum transferleri düşünsek zagonun yerine bir defans ve 1 forvet daha gelecek. 6 etti

ki bu durumda bile yerli kaleciyle oynayacağımızı var sayıyorum yani rüştü gelmezse 1 defans ya da forveti unutacağız.

hatta üzülerek belki zidan'a bile yer bulamayacaklar. bu durumda sağ kanada yabancı biri alınamaz.

gökdenizi alabilen varsa alsın ona itiraz eden yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bide fenere futbolcu katili derler kaçtane futbolcu katletmiş bize bunu diyenler =)

Okan Koç un en büyük kaybı ezik bi karakteri olması. Sergen abi sergen abi diye paçasına sürünen adam daha ilk geldiğinde ezdi kendini bence. Klübede de oturunca güven müven kalmadı yeterli sağlamlıkta sinirleri yok bence onun çalım yiyince ağlar flnda o[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu takımda gönderilecek yabancılar vardır. ama bjk'nin ilk gereksinimi sağ kanattır. buraya yabancı alınması lazım. yine benim dediğime geliyoruz doğru düzgün transferler yapmak, gereksiz oyuncular almamak, paramızı çarçur etmemek.
benim degerimde şuan için 2si de aynıdır. geçmişlerini düşündüğümüzde tabiki de okan daha iyidir ama okan o günlerden uzak. ivic'in de bjk ye geleceğini sanmıyorum. gs'den yapılan acıklamalar daha inandırıcıydı. zago ve illie gidecektir büyük ihtimal bu sene. defansa da ibrahim toraman ve deniz i düşünüyorlar tabi bunlarda diğer takımlar devreye girince iş zorlaştı. ama okan buruk a para vermek gereksiz bir eylemdir bu kesindir. okan buruk bugünkü futboluyla bjk formasını haketmemektedir.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır.
Mach en Deth
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nası oynayamaz abi.. Sisteme göre oyuncu olmaz, oyuncuya göre sistem olur. Senin elinde Okan Koç gibi genç, bjk de kafadan 5-6 sene oynuycak ve süper bi herif warsa 5'li orta sahada Okan'ın solundaki elemanı Tayfur gibi biriyle kapatır, Okan ataktayken sorun da yaşamamış olursun..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 30 Mayıs 2004 21:53 tarihinde demiş ki:
Fizban allahını seversen Mehmet Yozgatlı ne işe yaradı fenerde bi söylesene bana.
Van Hoojidonk attı diğerleri mal mal ileri geri gitti fenerin oyun stili buydu bu sene fazla abartmayın.
Gs maçında rahatlatıcı bir gol ve 2 si kritik olmak üzere asistler (sayısını hatırlamıyorum)bu hareketleri ile bize 9 puan demek ve buda şampiyonlukta büyük pay demek. Hoydonk kadar olmasada.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...