Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Galatasaray 24.05.2009 @ 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:
şu son fb maçına kadar en pahalı bileti fb çıkarmıştı 66 tl ile. 70 tl ye yuh dedik. ben iamx konserine 2 bilete 70 verdim.

şimdi 90 tl diorlar. deep purple 92 tl yani. yönetim şaşırmış olmalı bence. kombinem olmasa ağlardım ciddi ciddi bu ne diye. yani şaka gibi yuh ya. halkın takımıyız diyoruzda yönetim gene iş başında gizliden gizliye

deep purple ın tamamını satsan bi guizanın 1 yıllık parası edermi ha?

mantaliten yanlış bence ehehe
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
şu son fb maçına kadar en pahalı bileti fb çıkarmıştı 66 tl ile. 70 tl ye yuh dedik. ben iamx konserine 2 bilete 70 verdim.

şimdi 90 tl diorlar. deep purple 92 tl yani. yönetim şaşırmış olmalı bence. kombinem olmasa ağlardım ciddi ciddi bu ne diye. yani şaka gibi yuh ya. halkın takımıyız diyoruzda yönetim gene iş başında gizliden gizliye

sen forza beşiktaş forumuna yazıyonmu
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
BiTcH_oFBaT said:

deep purple ın tamamını satsan bi guizanın 1 yıllık parası edermi ha?

mantaliten yanlış bence ehehe

hahah
ama türkiye şartlarına ki hele ki endüstriel futbol karşıtı bjk taraftarı için aşırı bir miktar.

@Llama, hayır yazmıyorum, n'olduda :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...