elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 BiTcH_oFBaT said: şu son fb maçına kadar en pahalı bileti fb çıkarmıştı 66 tl ile. 70 tl ye yuh dedik. ben iamx konserine 2 bilete 70 verdim. şimdi 90 tl diorlar. deep purple 92 tl yani. yönetim şaşırmış olmalı bence. kombinem olmasa ağlardım ciddi ciddi bu ne diye. yani şaka gibi yuh ya. halkın takımıyız diyoruzda yönetim gene iş başında gizliden gizliye deep purple ın tamamını satsan bi guizanın 1 yıllık parası edermi ha? mantaliten yanlış bence ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Yuh! Güiza'nın yanına Messi'yi C.Ronaldo'yu ekle koy Deep Purple'in penası kadar anca ederler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 sergen attı şampiyonluk geldi yusuf attı şampiyonluk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Rewendor said: Yuh! Güiza'nın yanına Messi'yi C.Ronaldo'yu ekle koy Deep Purple'in penası kadar anca ederler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 BiTcH_oFBaT said: şu son fb maçına kadar en pahalı bileti fb çıkarmıştı 66 tl ile. 70 tl ye yuh dedik. ben iamx konserine 2 bilete 70 verdim. şimdi 90 tl diorlar. deep purple 92 tl yani. yönetim şaşırmış olmalı bence. kombinem olmasa ağlardım ciddi ciddi bu ne diye. yani şaka gibi yuh ya. halkın takımıyız diyoruzda yönetim gene iş başında gizliden gizliye sen forza beşiktaş forumuna yazıyonmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 deplasman tribününde yerimizi alacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 elesso said: BiTcH_oFBaT said: şu son fb maçına kadar en pahalı bileti fb çıkarmıştı 66 tl ile. 70 tl ye yuh dedik. ben iamx konserine 2 bilete 70 verdim. şimdi 90 tl diorlar. deep purple 92 tl yani. yönetim şaşırmış olmalı bence. kombinem olmasa ağlardım ciddi ciddi bu ne diye. yani şaka gibi yuh ya. halkın takımıyız diyoruzda yönetim gene iş başında gizliden gizliye deep purple ın tamamını satsan bi guizanın 1 yıllık parası edermi ha? mantaliten yanlış bence ehehe hahah ama türkiye şartlarına ki hele ki endüstriel futbol karşıtı bjk taraftarı için aşırı bir miktar. @Llama, hayır yazmıyorum, n'olduda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 temin altıntı yaptığım yazının bi benzerini orda okudumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 aynı şeyi lig radyoya da mail atmıştım, orda da okumuşlardı. sonra bunu gönderdiğim adam yayında başka bir programcıya aynı şeyi söyledi filan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 biletlerin satılmasına 30 dk kala biletix'in internet sitesinde bjk-gs maçı sayfası kapatıldı. edit:derken geri geldi. lol çökücek gene 54054095090495 kişi sırada nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 fener sağolsun boboyu kendine getirdi büyük maçların bobosu çok büyük hayal kırıklığına uğratmıştı fener maçında şimdi toparlar gibi dolayısıyla "bobo attı şampiyonluk geldi" diyorum. yargılarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 2 veya 3 farkla gs alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 yeni açık bileti lazım ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Düdük:mustafa kamil Abitoğlu Yeneriz. Hatta rahat yeneriz. Sabri holosko eslesmesi olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 cincon yatar bjk ye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sabri kırmızı görür o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Cintonik said: hadi cimbom. Bunu imza yapmak lazım asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Cintonik said: hadi cimbom. Oha, bunca senedir futbol bölümünde bundan daha çok şaşırdığım mesaj görmemiştim heralde hakkaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Cintonik said: hadi cimbom. çokmu canınızı acıttık kuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 delgado ligin son 2 maçı sakatlığından dolayı yokmuş. çok sevindim. artık bir adım daha yaklaştık şampiyonluğa bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 delgadoya cok sabrettik ama son andaki başarısıyla bize kupayı ve ligi getirdi. çok klas bir sakatlıktı herkes yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 yeni açık bileti lazım :( bi şekilde olan varsa veya yardımcı olcak olan varsa pm atsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 vallah az önce girdim biletix de var bilet işine yararsa bak bi 710.00 TL 470.00 TL VIP ALT C-D 470.00 TL VIP UST A-F 420.00 TL VIP ALT B-E 395.00 TL VIP ALT A-F 395.00 TL NUMARALI ORTA 275.00 TL KAPALI UST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 galatasaraylıyım ama beşiktaş yensin . edit: YETER Kİ PZERO KARDEŞİM YÜRÜSÜN, CANIMIZ FEDA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Rewendor said: Cintonik said: hadi cimbom. Oha, bunca senedir futbol bölümünde bundan daha çok şaşırdığım mesaj görmemiştim heralde hakkaten :) düşmanımın düşmanı dostumdur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar