Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Galatasaray 24.05.2009 @ 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

cisse eskiden de fena değildi, sadece tek başına kaldığı için orta sahada elinden bişey gelmiyordu. Ernst sivok ikilisi oynarkende ernst aynı durumda oluyor. yan yana birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar. bu adam monaco ile şl finali oynamış adam yani. takımdaki oyuncular arasında görülebilicek en büyük şeyi yaşamış biri. bence gönderilmemeli
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
loo saraçoğlunda bizimkiler gece 12 de çıkıyorlar.

bu arada stada girerken aranmadım resmen hahah yan ceplerime laf olsun diye dokundu bıraktı polis. pantalonun yan ceplerine bakmadı, elimdeki monta bakmadı filan lol

bu arada hakem fifa kokartlı değilmiş. acemi hakemler veriyorlar bu tip maçlara heh

O kokartı veren de bizim federasyondan başkası değil, adı fifa sadece. O yüzden pek bi farkı yok kokartlıyla kokartsızın :)
Sosyal ağlarda paylaş

kazanılan maçta bile hakem diyonuz yahu

gs süper oynamadı.ama beşiktaştan iyidik.galatasaray bırakmıs gibiydi yani.yenilsekte gitsek havası vardı.

yenseydik beşiktaşı şampiyonluktan etmek harici bi kazancımız olmicaktı.o yuzden ne sevindim ne üzüldüm.

ama ts yada sivasın şampiyon olmasını isterdim

samiyende sivası herturlu yeneriz

1 bjk
2 ts
3 sivas
4 gs
5 fener
Sosyal ağlarda paylaş

denizli çok akıllı oynadı aslında 1 puana razı gibiydi.bülent korkmaz bjk nin atak oynicağını düşünerek sürekli baros u kaçırtmaya çalıştı.1-2 pozisyondada başardı ama baros atamadı.beşiktaş ise gol attı kapandı zaten korkmaz geldiğinden beri gol sorunumuz var kapanan takıma karşıda hiç şansımız yoktu doğal olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

milliyet said:
19 Mayıs'ta toprağa verilen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Türkan Saylan anısına yaptırılan pankart, Emniyet engeline takıldı.

Beşiktaşlı taraftarların yaptırdığı iki pankart, Beşiktaş - Galatasaray derbisinde emniyet güçlerinin engeline takıldı. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Siyah-Beyazlı taraftarların, 19 Mayıs'ta büyük bir katılımla toprağa verilen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Genel Başkanı'nın anısına hazırladığı, "Türkan Saylan alkışlarla" yazılı pankartı, bir gece önceden İnönü Stadı'na soktuğu ancak kontrollerde Emniyet'in pankarta el koyduğu öğrenildi.

Ayrıca üniversitede görev yapan asistanların, kadrolarıyla ilgili hazırladığı bir pankart da yine Emniyet mensupları tarafından açtırılmadı.

hükümetin sevmediği kişi olunca izinde yok arkadaş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...