Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Galatasaray 24.05.2009 @ 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baggio said:
Gilean said:

fener kupa kontenjanından gidiyor zaten. bu kural yanlışsa dediğin doğru

ibrahimin pozisyonuna penaltı falan demiş biri.ibrahim kendi bile söyledi penaltı olmadığını

Ters düşünüyorsun. Önce lig bitimindeki puan tablosunu hazırlamak için 3'lü averaj kullanılır ve GS sonuncu olur. Ondan sonra bakarlar FB kupadan gidiyor, Bursa gider.

Senin düşüncen sanırım şöyle; FB zaten gidiyor diye onu dahil etmezler, Bursa-GS arasından da GS gider gibi. Öyle olmaz ama. Öyle oluyor olsa Bursa 7-0 yense nolur 17-0 yense nolur ayrıca, onu da anlamadım.

haklısınız özür dilerim
Mesaj tarihi:
yazık lan, gol pozisyonu olmayan takım maçı kazandı. ama gs baştan kaybetmeye gelmiş gibiydi yani inanmıyorum ben baros'un o iki golü atamadığına. guiza olsa neyse de o bile bugün 2 gol atmış ahah.
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

Ayrıca çekemeyen anten taksın.

Doruk said:
yazık lan, gol pozisyonu olmayan takım maçı kazandı. ama gs baştan kaybetmeye gelmiş gibiydi yani inanmıyorum ben baros'un o iki golü atamadığına. guiza olsa neyse de o bile bugün 2 gol atmış ahah.
Mesaj tarihi:
Llama said:
kötü oynamışmışız......

yenmedik mi? yendik....

şampiyonmuyuz? şampiyonuz....

erman şansal ve diğerleri......ÇILDIRIN ULANNNNN

teknik olarak henüz şampiyon değilsiniz
90. dk bitmeden de şampiyon olmıyacaksınız
denizli maçından sonra ben bunu öğrendim.
Mesaj tarihi:
evet hala şampiyon değiliz, ama en büyük adayıyız şampiyonluğun maçlara bakılınca. trabzon - fener, sivas - galatasaray. bizim denizli ile.

fakat çoğu kişinin nefret ettiği sabri'nin yapmıyacağı muhabbetleri yapıyorsunuz şu an, yazık.
  • Yeni Oluştur...