DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 hatta hiç oturup adam gibi war3 oynamadım. teey war2 zamanı ne güzeldi ne oyunlar dönerdi, war3 ilginç bir şekilde hayatımda yer edinmedi. şimdi öğrenmek, ben de diğer cool insanlar gibi dota çevirmek istiyorum. nerden başlasam, ya da çok geç bilader salla gitsin mi dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Salla gitsin derim. Zaten nooblara karşı pek duyarlı bir komünite değil burası başlayacaksan burada başlama. Ayrıca noob kontenjanı dolu takımları dengeleyemiyoruz o yüzden. Azmo, elaidi, tharkas, crema... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 dota noob seviyesinde oynamak icin cok basit bir oyun. yapay zekali bir harita indir, kendine bir iki hero sec, 3-5 gun o herolarla yapay zekaya karsi oyna, sonra noob oyunlarina girmeye basla. gunde 1er 2ser oyunla 2 haftaya patide oynayacak kivama gelirsin. ekmek olursun, cig cig yerler ama saglik olsun. patiye girersen kiz ayagina yat, kimse kesmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Abi en çok kızları farmlayan bünyeyiz. Kestikten sonraki chat kısmını kaçırmışsın sen galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 valla para lazım olduktan sonra her türlü farm döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 taam aga zaten noobluumu attıktan sonra gelirim patiye o ayrı yani, bu noob oyunu dediğiniz oyunlar nerde toplaşıyor genel olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ya patide şöyle bir güzellik var. çok küfür yemezsin noob olduğun için. ama pyro'nun dediği gibi bazen cidden zor dengeleniyor. diğer serverlarda bulabilirsin noob oyunu. wepla, eurobattle gibi serverlardan bahsediyorum. oyun isimlerine 'noob'u eklerler. o oyunlara girip oynarsın. tabii şöyle bir dezavantajı var. cidden herkes kötüyse sadece o oyunlarla öğrenilmiyor. o yüzden replay filan izle, ya da bilen bir arkadaşından taktik, item filan öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Wepla diye bi server var orda ama acc alamıyosun.Battle.nette bulursun noobları sanırım önce bi botlarla alıştırma ve belki sıkılmazsan 1-2 replay izleme en iyisi senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Ya da benim gibi yap bir bok bilmeden direk gir patiye. Zegna'dan çok küfür yemiştim zamanında ama öğreniyorsun bir şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Ha ögrendin yani sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 eight said: Ha ögrendin yani sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 eight said: Ha ögrendin yani sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 güldüm bu saatte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ayol biz biliyoruz da mı oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 eight said: Ha ögrendin yani sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 artik daha fazla noob kaldirabileegim sanmiyorum:) patideki oyuncularin yuzde 80inde cok emgim vardir simdi geli beni kesiyor adiler. artik oretmek yok engin bilgimi kendime sakliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 http://www.dotastrategy.com/un yardimi cok olmustu bana ogrenme asamasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 eight said: Ha ögrendin yani sen. Hea ya öğrendik diye geçiniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 THARKAS said: artik daha fazla noob kaldirabileegim sanmiyorum:) patideki oyuncularin yuzde 80inde cok emgim vardir simdi geli beni kesiyor adiler. artik oretmek yok engin bilgimi kendime sakliyorum. adam yeri geliyo BİZDENDE KÖTÜĞ HAHAHA HATTA EN KÖTÜ OLUYO ASJD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 THARKAS said: artik daha fazla noob kaldirabileegim sanmiyorum:) öle olsun aga -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 yetenegine bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 paticik tayfasında artık aquilla dışında takımı direk kaybettiricek düzeyde kötü adam kalmadı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bi de sen çalışırsan biraz yunus olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ben iyiyim, tecrübem yeter dsffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar