Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dota bilmiyorum

DoruK

Öne çıkan mesajlar

hatta hiç oturup adam gibi war3 oynamadım. teey war2 zamanı ne güzeldi ne oyunlar dönerdi, war3 ilginç bir şekilde hayatımda yer edinmedi. şimdi öğrenmek, ben de diğer cool insanlar gibi dota çevirmek istiyorum. nerden başlasam, ya da çok geç bilader salla gitsin mi dersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

dota noob seviyesinde oynamak icin cok basit bir oyun. yapay zekali bir harita indir, kendine bir iki hero sec, 3-5 gun o herolarla yapay zekaya karsi oyna, sonra noob oyunlarina girmeye basla. gunde 1er 2ser oyunla 2 haftaya patide oynayacak kivama gelirsin. ekmek olursun, cig cig yerler ama saglik olsun.

patiye girersen kiz ayagina yat, kimse kesmez
Sosyal ağlarda paylaş

ya patide şöyle bir güzellik var. çok küfür yemezsin noob olduğun için. ama pyro'nun dediği gibi bazen cidden zor dengeleniyor.

diğer serverlarda bulabilirsin noob oyunu. wepla, eurobattle gibi serverlardan bahsediyorum.

oyun isimlerine 'noob'u eklerler. o oyunlara girip oynarsın. tabii şöyle bir dezavantajı var. cidden herkes kötüyse sadece o oyunlarla öğrenilmiyor. o yüzden replay filan izle, ya da bilen bir arkadaşından taktik, item filan öğren.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...