White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 water that is not carbonated nor icy cold su çok soğuk olmucak diyor , ama carbonated, karbonhidrat anlamında olamaz heralde sıcak olmıcak mı demek? Kusura bakmayın sözlük'den çıkaramadım birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Gazli veya soguk olmayacak. Soguk derken parcali buzlu, heralde 0C'nin ustunde olsun diyor. Carbonated kismi da gazli iste. Maden suyu veya sparkled water falan olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Gazlı ya da buz gibi soğuk olmayan su. Carbonated tam olarak içine karbonik asit(H2CO3) katmak demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Sürekli aklıma karbonhidrat geliyor, gaz hiç aklıma gelmedi sanırım gaz olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 neither/nor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 sanirsan degil, oyle zaten, co2 basilmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 evet zaten carbonated diyince sparkling water falan çıkıyor,nedense o zaman çeton düşmedi :P Arkadaşlar hepinize yardımınız için teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Peki ben sparkled water'i neremden uydurdum... Yaslaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ya kusura bakma, bende dalgınlık var sen gayet sağlıklısın :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 water that is not carbonated nor icy cold carbonated derken karbonik asit değilde sudaki kireçten bahsetmiş olabilir. karbonatla kasıt CaC03(sudaki kireç) tarzı bi bileşik olabilir. su ve karbonik asit saçma geldi bana birde nerde geçiyor bu cümle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 çok soğuk olmayan ve kireçsiz su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 carbonated = gazli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 SPectre88 said: water that is not carbonated nor icy cold carbonated derken karbonik asit değilde sudaki kireçten bahsetmiş olabilir. karbonatla kasıt CaC03(sudaki kireç) tarzı bi bileşik olabilir. su ve karbonik asit saçma geldi bana birde nerde geçiyor bu cümle. Wiki: Carbonation occurs when carbon dioxide is dissolved in water or an aqueous solution. This process yields the "fizz" to carbonated water and sparkling mineral water, the head to beer, and the cork pop and bubbles to champagne and sparkling wine. Gazlı olması yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 abi karbonik asit neden saçma senin içtiğin tüm gazlı içeceklerde ondan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 karbonatsiz su olacak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar