zonf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Melabaa; Makarnada, menemende, yemeklerde ve hatta ekmek banıp da yenilebilen domates sosu anlatmak istedim ve yapıcam da. Gerekli Malzemeler: El mikseri (yada rende) 4 adet domates Kekik Karabiber Kırmızı biber Limon Tuz ve Tereyağı Ayrıca Sucuk, peynir, mantar, maydanoz türü boklar da ekleyebiliyoruz. Yapılışı, dicem sandınız dimi? ama hayır. Önce domatesleri yıkayın. Şimdi yapılışı: Önce domatesleri 4e falan bölüp şu kavanoza at. Sora el mikseriyle bi güzel püre haline getir. Birer tutam, çok değil, karabiber, kekik, kırmızı biber, (çok az) limon ve tuzu ekliorz. Püreyi iyice karıştır ve renginin koyulaştığını görüp "heh doru gidiorm" deyip sevin. Malzemelerin sonundaki istediğin ot boku karışıma atıp tekrar mikserle. Bu arada ocağa tava koy, tereyağını erit, çızzz bızzz diyesesler çıkarana kadar bekleyip karışımı içine at. Kaynayana kadar bekle sora kısık ateşte arada bi karıştırarak 5 dk sabret. Sora acık soğumaya bırak, ama cok değil. Tereyağı bok ediyo işi sora. Sıcakken yemek, makarna, ot ve bok sosu olarak kullanabiliyosun. Ayrıca ben hep ekmek banıp yerim bunu. Veçok lezzetlidir. Not: Eğer el mikseri yoksa, bildiğin rendede domatesi mantarı sucuğu falan rendeleyip öle devam edersin. Not1: Ayrıca, yağı tavaya koyduktan sora soğan, yeşil biber türü şeyler ekleyip sosu koyup bide yumurta kırarsan menemen gibi bişey oluo onu da tavsiye ederim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 icinde sarimsak olmayan sostan, birak sosu, bi cacik olmaz ajan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 oradaki ot bok derken sarımsağı da kastettim seven var sevmeyen var 007. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 valla nil haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 senin tarif anlayışına her türlü küfrü edeyim bok ne lan yemek tarifi okuyodum soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 boktabi ne sandın. hem de eriyememiş fındıkparçalarıyla dolu olan hafif cıvıkımsı isal bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 hmm domates şart mı peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 zonf bi daha tuto yaptıgında git çöplüğe aç cidden mide bulandırıyorsun @Fly bu olayı gozba ile de yapabilirsin önceden hazırlandığı için zaman kazanırsın tereyağını falan karıştırırken ve acı olmasını istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 1 litre domates suyu zeytin yağı 80 ml yarım soğan domates salçası 70 gr 1 dal kekik 1 dal biberiye 1 diş sarmısak okulda bize verilen tarif bu milimetrik söyliyim dedim mükemmel bi tadı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 zonf said: boktabi ne sandın. hem de eriyememiş fındıkparçalarıyla dolu olan hafif cıvıkımsı isal bok. AHAHAHAAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Yani bidahaki tarifimi garbagea mı yapayım? Öff zaten 2 tane boktan etkilenicek kadar entelmisiniz? Bok yani hayatın gerçeği bu. herkesin en az 2 günde bi gidip yaptıı bişey. Sanki yaptıktan sonra 'neye benziyo lan?' diye bakmıyosunuz. Sanki çok titizsiniz de iki tane boktan etkileniosunuz. aaaaaaaa. cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 olay entellikte degil. yemek tarifi veriyorsun, bok demek yakismamis. sonucta yemek denince kimse ''ohhhss bok'' diye düsünmüyor. anormal kacmasi normal. insanlara afiyet olsun yerine ''bok ye'' falan mi diyorsun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Boku seven var sevmeyen var 007. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 zonf, abi sahibi geldi, abi tavuk geldi. adamınbiri said: 1 litre domates suyu zeytin yağı 80 ml yarım soğan domates salçası 70 gr 1 dal kekik 1 dal biberiye 1 diş sarmısak okulda bize verilen tarif bu milimetrik söyliyim dedim mükemmel bi tadı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 adamınbiri said: 1 litre domates suyu zeytin yağı 80 ml yarım soğan domates salçası 70 gr 1 dal kekik 1 dal biberiye 1 diş sarmısak okulda bize verilen tarif bu milimetrik söyliyim dedim mükemmel bi tadı var http://1.bp.blogspot.com/_KrJqiLl6Ae4/SDrxqeIno6I/AAAAAAAAAQE/lva3ld5m-Y4/s320/emine-beder.jpg Ölçüler Gramla değil, bardakla-kaşıkla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 entel tarif vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 entel tarif vermek için okul okuyorum ben kimse bu hakkımı elimden alamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Nakamura said: adamınbiri said: 1 litre domates suyu zeytin yağı 80 ml yarım soğan domates salçası 70 gr 1 dal kekik 1 dal biberiye 1 diş sarmısak okulda bize verilen tarif bu milimetrik söyliyim dedim mükemmel bi tadı var http://1.bp.blogspot.com/_KrJqiLl6Ae4/SDrxqeIno6I/AAAAAAAAAQE/lva3ld5m-Y4/s320/emine-beder.jpg Ölçüler Gramla değil, bardakla-kaşıkla.. abartı güldüm HAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ben de fazlasıylan güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ben kararında güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 iki cay kasigi guldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ben alabildigince bile gülemedim. su alabildigince un/seker vs.vs. tariflerinde hep muallakta kaliyorum yayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ajan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bond...james bond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 forgiver said: bok ne lan yemek tarifi okuyodum soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar