Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Valla benim de işler iyi diil. 3.63 tü geçen dönem ortalama sj de... üüf üf.. mat tan son sınav 20 aldım kimyadan 35 ortalamaları 50 ve 52 nasıl olacak bu işler ya.. iki sınavı kaldı... en az 3 ypamam lazım ikisinide... :( polynomlardan hiçbişey bilmiyorum.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 yaw lise 1 amma zordu be nese atlattık gecer o gunlerde su oss de gecip gitcek hayırlı bi sekilde insallah :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Eleman gaz olmuş yanlız ehueh.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 oyyh ilkdonem 4.30 gömdüm de sonra rahatlay1nca bi taraf1mda patlad1 bu dönem neyse gene pek kotu diil...[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 hayatımda 4.10'dan düşük karne getirmedim ama bu sene ortalamam 2.50 geliyor.. ölmek istiyorum :([signature][hline][i]i will endure, hide away. i would outrun the scythe glaring with failure.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Lise 3 super bisey ya ehe, sinav aksamlari az bisey calisiyosun, oss'de cikmiyor muhabbetine kolay soruyorlar zaten, kopyaydi bilmemneydi bir sekilde 4-5 geliyor, gelmeyeni de hocalar tamamliyor sagolsunlar, mis gibi 4.94 geliyor :) (hangisi 4? tabii ki aristoteles!)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Ortaokulda bizimde hepsi 5 di şimdi yedik...[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Isiniz gucunuz yok muydu peki, ortaokulda gezip lisede calisacaktiniz esas (ohom.. tanidik geldi, ben boyle mi yapmistim ne?) AOBP hedesi icin..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 lise 2, yıl sonu ortalaması 5.00 :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 abi ortaokulda yan gelip yatarsan lisede anlamayabiliyosun... bi altyapı lazım yani... tanıdığım var lise 1 e geldiğinde daha 1. dereceden denklem çözmesini bilmiyodu... naapsın ki o adam istediği kadar çalışsa artık pek bişi olmaz ondan[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ben almayacam karnemi okula bağışlıyorum[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Bu sene yani lise 3 te çekmediğim kopya kalmadı hatta son sınavlarda teknolojinin nimetlerinden bil faydalandık (a.k.a ışıklı kalem , görünmez yazı ) gerçi hocalarda kopya çeksenize olm filan diolardı..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Allahtan bizim okulun üniversite bölümünde karneydi bilmemneydi uğraşma yok :) bende transkript başvurusu yapacam bakalım ben neymişim :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ohoo sizinkide bişeymi :) bizim kaç senedir çekmediğimiz kopya kalmadı. Ufak tefekte olmazdı bizim kopya olayları.Hep büyük organizasyonlar yapardık.Bikere telsizle yayın bile yaptık :) herkeste walkie talkie vardı.Bizde müzik dinlemek derste yasak değil(di)<çünkü konservatuvar>.Sonradan olay çakılınca yasaklandı heheh :) ufak numaralardan biriside,eğer sorular daha önceden veriliyorsa,bizde öyle,5 soru verilir mesela 3ü sorulur falan gibi.Kağıdı önceden hazırlayın,Bikaç çeşidini(farklı sorularla).Cevaplanmış kağıttan bahsediyorum.Ders sonuna kadar yazılı kağıdına maç spikerliği yapın.Ders sonundada cebinizden kağıdı çıkarıp verin hocaya :D Benim ençok uyguladığım numara.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 3.2'ydi benim ehu[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ah ah hiç sormayın[signature][hline]Anatolia Artık Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ya işte bu rezil bi olay kimi çektirir kimi çektirmez. Not yükseltme sınavlarında kimi okulun sınavında elden ele dolaşır cevaplar kiminde 4 gözetmen gelir başına kopya çekersen tutanak tutarlar. Bizimkisi 4 gözetmen gelen okuldu o yüzden bu tip ortalama olaylarından nefret ediyorum kimya hocamız saolsun öss konusu soracam derdi lise 3de gider öys sorardı hibritleşmeden her türlü incik cinciğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Hadescik, 01 Haziran 2004 13:24 tarihinde demiş ki: Ah ah hiç sormayın 3 çıksın razıyım :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ah yanlış quote :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 teşekkür alcam işallah..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 hmm össye hazırlanırken 3.72 ortalama tutturmam fena değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 benim bayaa kötü gelecek bu dönem. hazırlık 2. sınıf. bilgisayar 5 ingilizce 3 (4 opsiyonel) beden 5 bilgisayar 4 türkçe 3(4 opsiyonel) ingilizce 4 olursa , diğerlerine ne kadar kassan da teşekkür alabilirsin en fazla, ingilizce 3 olursa diğerleri 100.000 olsun teşekkür de takdir de alamazsın.[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 8. sınıf Türkçe 5 İngilizce 5 Matematik 5 İnkılap Tarihi 4 Vatandaşlık 4 Fen 5 Beden 5 İş eğitimi 5 Almanca 5 Müzik 5[signature][hline]the mAD maXimus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yabanci okullarda okuyanlarin notlari genelde tr okullarina gore cok daha dusuk oluyor berbat bi durum...3.50 getirirsem iyi normal okulda olsaydim kafadan 5ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ne eziyon şimdi bizi??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar