eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 fazla ciddiye aldım gereksiz çıkıştım gerginliğe gerek yok diyorum pardon edit: özelde atabilirdim gerginliğe şahit olanlar olduğundan buraya yazdım edit: ayrıca özrüm aslında genel ahaliyedir... çünkü garbage da abartı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 oha drama dönmüş bi saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 eskiden kişiye özel başlık açılmıyodu sanırım burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ohaha iyice abarttın olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ne biliyim ya şimdi takılıyoruz aynı ortamda sürekli ciddi bi durum kalmasın diye garantiye alıyım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 oeh , fazla ciddiye aldım özür dilerim demen bile nekadar ciddiye aldığını göstermiyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ya burada kimse kimseye böyle dellenmiyor kasti bişey sanmasın diye dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 özür dilemek erdemdir tabii de; özür dileyen fıs adam olduğunu kabul etmiştir bunu da biliyorsun di mi fıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ahaha nasıl da gaz veriyor yok fıs mıs asıl özür dilemeyip saçma gurur yapan fıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 FISSSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 (03:34) 3:34 utku: ne mal bu deniz midir (03:34) 3:34 utku: allahın trolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Olayı bilmiyorum da iyi yapmışsın, şahsen zerre sevmiyoruz Cin Ali ve serisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 şimdi bi özür topicide huun için aç bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 dağılın len!! fısmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 olay ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Pyro said: Olayı bilmiyorum da iyi yapmışsın, şahsen zerre sevmiyoruz Cin Ali ve serisini. açıkçası benzer fikirdeyim ama hazzetmesem de yanlıs hareketimi kabul ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 DoruK said: (03:34) 3:34 utku: ne mal bu deniz midir (03:34) 3:34 utku: allahın trolü bu gerçekse feci pişman oldum özrüme neyse büyüklük bende kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ahah değil lan değil şaka yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 aboo drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 olay özetle su ginaly : Akılsızsınız lan tabi. çok dandik muhabbetler çeviriyosunuz. genç elitler olarak rahatsızız bu durumdan. ben: ayrıca bu konuyu özelim için açtım paylaşan paylaşır paylaşmayan da bakmaz bella smash sixoms bloodybeast paylaştılar mutlu oldum kendilerine de teşekkürler baltalama hassasım baltanı kaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 galpler kırıldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 DoruK said: ahah değil lan değil şaka yaptım ha iyi aman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bence gerçek özrüne yanıt bile vermiyo adam baksana fıs adamsın kardeş sorry fıs ya abi ne kötü bişi Köy kahvesine gelen yabancı:eagle_dnz nası bi adamdır? Kahve Ahalisi:Fıs. çok kötü abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 KERMİTTT!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar