axellenno Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 merhaba canlar, henüz tazeyim, adet böyleymiş selamlıyım dedim. pek bilmiyorum paticiği ama öğrenicez zamanla. o değil de beni buraya kazandıran arkadaş, nerdesin lan? napıcam ben şimdi? çıkışı nerde buranın? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hoşgeldin neden eli boş geldin? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axellenno Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hoşbulduk, e baklava getirdik yedik ya hep beraber. sen geç kaldın galiba. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 aa hosgeldin nur-i ayn'im, cicerom. sonunda becerebildin üye olmayi =P iyi bi üye kazandirdigimi düsünüyorum paticige dsfg, hadiin vatana millete hayirli olsun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axellenno Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hoşbulduk aybalam, kaymağam ya bir an umudu kestim üye olamıcam dedim. yemeden içmeden kesildim günlerdir. ama onay maili gelmiş. hamdolsun teğet geçti heheh Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hoşgelmişsin gülüm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 selam bayan tanışalımmı ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axellenno Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hoşbulduk canlarım, tanışalım tabii. ben aysel, 174 boyundayım, izmirliyim, hobilerim alışveriş ve dedikodu yapmak. şimdilik bu kadar. sonra daha fazla samimi oluruz. muckkss Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 vaniLLe said: aa hosgeldin nur-i ayn'im gözümün nuru demek. genç dimağları aydınlatmak istedim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 meraba aysel bende kermit 17 bilemedin 18yaşındayım izmirli değilim ama memleketimi değiştirebilirim her an böylede bi anım vardı paylaşayım dedim işte. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axellenno Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ya kermit o zaman seneye "samimi" olalım senle bebegim. jailbait durumu aman diyim canım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 duydunuz bebeğimdedi ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ss al hemen koş. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 gökalp, aysel sana killi bagrini gösterdigi zaman da ''bebegim dedi'' diyebilcek misin? muallaklardayim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axellenno Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ne kıllı bagrı kızım? çekemiyosun güzelliğimi kıskanıyosun. her hafta agdacıdayım, pamuk gibiyim sen de biliyosun. gelir gelmez ilgi odağı oldum taliplerim çıktı. dost düşman çatladı ayol. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 tüh lan buda erken çıktı neyse Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axellenno Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ya erkek olabilirim ama yeni şeylere açık olmak lazım. hep kız hep kız olmaz ki. ben neden böle oldum sanıyonuz. hep kız hep kız arabada 5 evde 15 diye diye oldum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 git lan yanlışlıkla yüz verdik niyeti kötü çıktı adamın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 beyler kollayın arka tarafı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 oha her çeşit insan geliyo patiye vay ak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axellenno Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 aaa kabalaşma lütfen. özel mesajda aşkım cicim diyosun. burda farklı yazmanı anlayamıyorum. korkun kimden? açıkça yaşamalısın sen de cinselliğini benim gibi. merak etme aşıcaz bunları bebeğim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 oha lan ! özel mesaj felan atmadım yeminlen iftiraya gel çok pis bi tuzağa düştüm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 axellenno said: aaa kabalaşma lütfen. özel mesajda aşkım cicim diyosun. burda farklı yazmanı anlayamıyorum. korkun kimden? açıkça yaşamalısın sen de cinselliğini benim gibi. merak etme aşıcaz bunları bebeğim. Aysel.... =]]]]]]]] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 oha kermit .. tüm düşüncelerim değişti tam şuan. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.