Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elin şurası neden ağrır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nickten de hafiften belli oluyor zaten.

AHZUAHUZHUAHZUAHZAPAPAPPAPAHAHHAHAPAHAPHAPAHZHAUZHU!!
ahuahauhau hatalı kullanım ne be!

ahuahuahua..

ehhee..

neyse geçmiş olsun..
Mesaj tarihi:
cok kalem tutuyosan ondan olabiliyor. veya agır torba filan tasıdıysan o parmakla filan.

ayrıca cidden erkek acsaydı bu konuyu cok feci muhabbetler donecekti eminim.
Mesaj tarihi:
Aynı ağrı bende de vari çok sinir bozucu bi şey. Hani bi yer ağrıdı mı bastırırsın rahatlatmak için, bunda onu da yapamıyosun ki, yerini bulamıyosun çünkü tam. Başparmağı kemiği ile işaret parmağı kemiği arasında bi yerde ama elin üstüne daha yakın falan.
Rezalet
Mesaj tarihi:
çok sevgi dolu bi insanım sdfs
cumartesi akşamından beri çıldırmış gibi sims oynuyorum sürekli touchpadle haşır neşirim ondan olabilir hakkaten onun haricinde ne kalem tutuyorum ne ağır bişey taşıdım
Mesaj tarihi:
mouseum var da masa başında oturmadığım için kullanmıyorum. bi de bacağımda yanık var bilgisayarın ısınmasından dün baya ısınmıştı bugün renk değiştirmiş orası ahahah
Mesaj tarihi:
şimdi şöyle bişey var
genel olarak sol elimle kullanıyorum çünkü solağım
sims oynarken sol elimle 1 2 3 e basmak suretiylen zamanı kontrol etmem gerektiğinden sağ elimi kullanıyorum asd
Mesaj tarihi:
pogodi said:
mouseum var da masa başında oturmadığım için kullanmıyorum. bi de bacağımda yanık var bilgisayarın ısınmasından dün baya ısınmıştı bugün renk değiştirmiş orası ahahah

benim mmorpg manyağı yeğenimde de vardı bundan, erkek kendisi. şişko. 14 yaşında. mmorpg ve kınayt delisi. hayvan gibi oynuyor, aşırı derecede. bacakları yanmış. renk değiştirmiş aynen dediğin gibi.

yazıktır etme kendine bunu
  • Yeni Oluştur...