pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 http://i574.photobucket.com/albums/ss182/pogodi/el1.jpg kas ağrısı mıdır? iki elimde de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 mouse tutmaktan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 mouse bir. sinir sıkışması iki yavaş yavaş bastır etkili olabilir.canın acır tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 touchpad kullanıyorum gerçi bu yüzden ikisi de tutuluyo da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 şu topik i bir erkek açacaktı kiii nasır muhabbetinden girer hatalı kullanımdan çıkardım ama kısmet değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 şimdi farkettim de çok pis adammışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 nickten de hafiften belli oluyor zaten. AHZUAHUZHUAHZUAHZAPAPAPPAPAHAHHAHAPAHAPHAPAHZHAUZHU!! ahuahauhau hatalı kullanım ne be! ahuahuahua.. ehhee.. neyse geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 pogodi o kalp ne aahahauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 cok kalem tutuyosan ondan olabiliyor. veya agır torba filan tasıdıysan o parmakla filan. ayrıca cidden erkek acsaydı bu konuyu cok feci muhabbetler donecekti eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Aynı ağrı bende de vari çok sinir bozucu bi şey. Hani bi yer ağrıdı mı bastırırsın rahatlatmak için, bunda onu da yapamıyosun ki, yerini bulamıyosun çünkü tam. Başparmağı kemiği ile işaret parmağı kemiği arasında bi yerde ama elin üstüne daha yakın falan. Rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 çok sevgi dolu bi insanım sdfs cumartesi akşamından beri çıldırmış gibi sims oynuyorum sürekli touchpadle haşır neşirim ondan olabilir hakkaten onun haricinde ne kalem tutuyorum ne ağır bişey taşıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 pogodi said: touchpad kullanıyorum gerçi bu yüzden ikisi de tutuluyo da olabilir daha beter lan touchpad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 mousepaddendır, elini kasarak kullanma, duzgun bır mouse ve gercek bı bılgısayar al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 5 dolara bi mouse al hayatın kolaylaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Cuce said: duzgun bır mouse ve gercek bı bılgısayar al oha adam combo çaktı hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 mouseum var da masa başında oturmadığım için kullanmıyorum. bi de bacağımda yanık var bilgisayarın ısınmasından dün baya ısınmıştı bugün renk değiştirmiş orası ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 touchpadi 2 elle kullaniyosan seni en azindan kendi bolumumden uzaklastiricam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 tavuk budunu kolanın içine sokunca morarıyomuş tavuk şimdi o geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 şimdi şöyle bişey var genel olarak sol elimle kullanıyorum çünkü solağım sims oynarken sol elimle 1 2 3 e basmak suretiylen zamanı kontrol etmem gerektiğinden sağ elimi kullanıyorum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 notebooklarıda kuzağınıza kullanmayın zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 çocuğum olmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 pogodi said: mouseum var da masa başında oturmadığım için kullanmıyorum. bi de bacağımda yanık var bilgisayarın ısınmasından dün baya ısınmıştı bugün renk değiştirmiş orası ahahah benim mmorpg manyağı yeğenimde de vardı bundan, erkek kendisi. şişko. 14 yaşında. mmorpg ve kınayt delisi. hayvan gibi oynuyor, aşırı derecede. bacakları yanmış. renk değiştirmiş aynen dediğin gibi. yazıktır etme kendine bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 evet mesela cep telefonlarınızı pantolonunuzun cebinde taşımayın sağa sola çekme yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 isitir ya daha iyi iste kuluckaya yatiriyosun direk laptopi uzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kendimi iyice idiot gibi hissetmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar