Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ilk nebula ile başladım. eli kılıçlı bir karakterdi. skilleri 33/33/34 vermiştim, dengeli bişey olsundu tabi :) neyse britten başladık. ortalığı biraz gezindim ama bir aksiyona rastlayamadım. derken şehirdeki shoplardan birinde kahverengi bir ayı gördüm. hmm dedim heralde bunu öldürmem gerekiyor quest icabı... war mode/atak davasını falan 1-2 dk'da keşfedip daldım ayıya...tabi birkaç saniye içinde ölümün siyah-beyaz soğukluğunu tadıverdim :) reslenebileceğimi tahmin ediyordum ama nasıl? yaklaşık 45 dk dolaştım, insanlar hiç yardımcı olmadı, aksine birkaç kişi "oOooOo ooOO deyip durma" diyerek alay bile etti. pis adamlar, öyle olsundu. sonra bıkıp logoff oldum. ama kafaya takmıştım. gece tekrar girdim ama bu kez şans yüzüme güldü, healer sembolünü görünce derin bir oh çektim. 3-5 dk'lık denemeyle healer'a kendimi reslettirebildim. ilk atımı aldığımda hemen animal lore teach edip deli gibi lore kasmıştım. hani hayvanla aramızda bi anlaşmazlık çıkmasındı :) 60-70 falan yapmıştım.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ilk tar'da oynamıştım arkadaşların başla diye ısrar etmeleri sonucu.. 40 tailoring 30 fishing 30 bowcraft/fletching almıştım.. statları da bunun gibi eşit dağıtmıştım 20 str 20 dex 20int gibi bişeydi (yani eşitlemiştim statları).. hareket etmek giysi giymek gibi basit aktiviteleri öğrendikten sonra elime bi dagger geçirdim sonra baktım köpek geçiyo.. bakalım nası vuruluyomuş diye geçtim war moda çift tıklayıp saldırdım.. bi baktım fiyuyt fiyuyt diye ıska sesleri geliyo en sonunda vurdum bi tane baktım köpek de saldırıyo.. köşedeki binaya zor saklanmıştım valla :)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ben Trials Of Destiny die sıkış bi serverda başlamıştım. Başlar Başlamaz Denis Die Bi Ark Kral Yapmıştı Bnim charı. Elimde +15 ler ustumde blackrock set fln wardı. bi gun unnamed die bi herif elinde +29 katanayla kesmişti bni o kdr uzulmustumki sabaha kdr uyuyamamıştım :D[hline]Cs suxx uo rulzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 wallahi bnim acaip bir şeyler olmadı çünkü oyundan ii anlayan arkadaşla birlikete geziyorduk beraber kazı yapıyorduk öle cins bir şeyler olmadı[hline]Secrecy Of Holiness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ben sanane de oynamıstım cok komik bi olay oldu muhauha Adım osman bab dı euhe (gençlik işte) Simdi hiç bişe bilmıodum deli gibi kosturuodum etrafta sonracıma bi yere gittim 4 5 tane adam war Slm dedim slm dedi ordan biri lan osman bab bişe yapcaz gardlama dedi tamammı para fieldı caktı altıma (gzde)Bende beklıom bişe olacak die Bi baktım i'm dead eheuuhe cok koptuydum resciyide bılmıodum yeni char actım :D (hemen girer girmez oldu girdikten bi 3 4 dk sonra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 yaa yeni olunca hele ooo dilenmek yokmu işte uo'da süper bir zevk verici olay kesin bunu herkes yapmıştır dimi[hline]Secrecy Of Holiness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 nası? (anlamadımda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 oOOooOO yani[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 yok valla ben hiç bi zaman dilenmedim. tanıdıklarım da var asla dilenmemiş olan.. tek bi kişiden (o da yakın bi arkadaşım ve kendi isteğiyle vermişti) onu da elimden geldiince geri ödemeye çalışmıştım.. sevmem öyle dilenciliği..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 hadi bee hiç dilencilik yapmayan uo oyuncusu olur mu? yaa bir kere olmuştur oda çok kötü geçtiyse sen ondan dilenmemedim demişsindir[hline]Secrecy Of Holiness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 hmm banka önü 1k gp abü muhabbetini ben de yapmamıştım doğrusu. zaten ihtiyacı olana 300k bağışladığımı bilirim ama hiç banka önünde 1k vermedim.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 bilader senin elinde çok açıkmış allah rısazı için banada 500k verirmisin server açıcamda[hline]Secrecy Of Holiness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 heheh ayıpsın gönderiyim hemen :) eli açıklık konusu şöyle oluyor :) Silver Serpents zamanında accountum hacklendiğinde 2 uni, 9 nightmare, 12milyon para, 100+ must, bunların yarısı kadar zost-orn falan lavabo deliğinden akıp gidince aklım başıma geldi, mezara mı götürcen oolum dedim kendime :) şimdi hep züğürt dolaşırım :-)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 desene sponsor sensin artık oh beee serverı açıom kurtuldum *!kendi kendini avutur*[hline]Secrecy Of Holiness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elmore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ben oyuna ilk basladigimda elimre arkadas guzel bir char verdi bende tabbi gaz ageldim ama buyulerin bir tanesini bildigim yok :) nese ark bana buyuleri gosterdi tabi ben hemen kal vas begendim baya can gidince (arkin ustunde denemistim)hosuma gitti.minoc madene gittik o aklimla action yapacam guya neyse 2-3 dakika sonra karsima bir pk cikti ben hemen kal vasa sarildim ama adam yermi aldi assa olunce ne kadar uzuldu.Oyun bitti sandim.:] simdi cok komik gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sane_and_Insane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Benim UO' a ile ilk tanışmam 3 yıl önce bir internet cafede oldu. İlk başladığım shard ise sanane idi. Ama çok kısa sürdü :P Yeni bir char açıp girdim (mage). Britanyada başladım. Büyülerin nasıl yapıldığını sordum cafede birine 2 defa tıkla sonra hedefe bas dedi. Ben de herhangi bir büyüye bastım. Charın üzerinde "Vas Flam" yazdı ve hedef çıktı. Kendi üzerime bastım :P Atmam ile birlikte ekran karardı. Hiç bişey anlamamıştım. Sonradan cafeden biri dediki str yi neden 5 aldın :P Ne bileyim ben bana mage için int daha öndemli demişlerdi. :) Sanane hayatım burda bitti ve hala 3 senedir de Neverlands diye bir shardda oynuyorum.[hline]Eski bir Çin Atasözü vardır : "Başın ağrıyorsa, Parmağını kır ki, o zaman başının ağrısını hissetmezsin." ------------------------------------------------------------------ http://www.netroof.net ------------------------------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Ya ben ilk warrior charla nbl de başlamıştım.. hep war modada dolaşıomuşum millet neyin nesi die çif tıkladıımda adamlara you may flag a criminal diodu .. bende crim oldum saniodum durmadan yeni char açiodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Ahh ilk gunler..Chari actigimda ba$ta sachma gelen muzik oynamaya ba$ladikca rp hissini ne oldugunu bilmesemde ya$atmi$ti.Chari actigim yer hich hatirlamiyorum ekranin da gammasi o kadar kapaliydiki her yer cok karanlik.O zamanlar Diablo delisiyim uo da her$ey zit yurumek ichin ura$tim ura$yim olmuyor sonra bu nasil oyun diye mouseun iki tu$una birden basinca adam bir adim atti ondan sonra anladim ki sag tu$la yurunuyor cok sachma falan dedim neyse dolaniyim dolana dolana ormanin ortasina girmi$im bir de o kadar karanlikti ki $imdi o ani du$ununce hich UO gibi gelmiyor ormanda arada duruyodum sonra tekrar yurucem gene ali$kan sol tu$a basiyodum allah allah bozuldu ya ne sachma oyun diye du$unmeye ba$liyodum sonra aklima geliyodu icimde oyunu ogrenme istegi ve huzursuzluk vardi her gosterdigim ba$arida seviniyordum guzel oyun diye du$unuyordum ama birden bi$e oluyor ne sachma bir oyun diyebiliyordum..Sonra ormanin ortasinda arada bir kac tip geciyordu hepsi atli dedim ben kesin ata binmeliyim yolda ba$i bo$ atlar goruyodum tikla tikla binmez her$eyi denerim binmez cantamdaki itemlrei ustune falan attigimi bile hatirliyorum sonra skilleri actim stealing i gordum hemen atladim tabi ata tikladim this may flag you criminal dedi cok korktum bo$ver dedim sonra yoluma devam ettim bir 10-15 dk sonra amaan bo$ver deniyim dedim bastim ata olmadi ama skill artinca cok sevindim baya bir ugra$tim skillim 10.0 falan olu$tu gene artmadi :).Oyunu ogrenmeye ba$ladigim an da bir tip ko$arak gidiyodu ole bir hiz yeti$ip durdurdumki imkansiz ve bana Oyunu ogretti 2 senedir arkada$iz ve goru$uruz :) ilk in lor u mu atti ve cok mutlu oldum oyuna baki$ acim bayagi degi$mi$ti o inlor dan sonra ve amacim bende in lor aticam diye suruklendik girdik UO macerasina.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ilk uo oynadığımda nblda idim kapı açmayı yürümeyi vs. yi çözdüm :) çok güzel günlerdi :) ah ah.. *!anımsar* :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ZuhzhzhZuhzhzh[hline]İcq = 224455507 GodFather Orion En Büyük Erdem Affetmektir ! Where Will You Go ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Devil- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 İlk SNN de basladim acildiktan 1 ay icinde sanirim tam hatırlayamıorum ama neyse uzatmayalım... Hayatımda ilk server olunca hani derlerya ilk goz agrisi baskadir o hesapti benimkide... neyse actik charlari maden kazioruz 7/24 neyse 1 ay filan gitti bole hiperaktif adamiz sarmadi savasmam lazim actik warriorlari neyse yaptik STR yi 100 DEX'i 100 eyvvaaaah tutmayın beni.... ciktim mezara o siradada PK amcalardan biri elinde vand vardi hatırlıyorum Deamon yapmis bi tane all kill die saldiriyor piyasaya ishte ozaman Katil dogdugumu farkettim direk gidersin birinin yanına beni kestiler dedim pk olucam ben tamam dediler goturduler beni bucs a vendor kestirdiler oldum pk skillerin kac diolar 100 100 diom bende onlarda comezdi herhalde ooo iiyimis dediler :Pp sonra hadi dedim ben gidiom adam kesicem neyse gittim mezara lich lord bi tane yazdim hemen "all kill" basladi arkamdan yurumeye manasi bitmis herhalde neyse indik biraz daha yuruduk bi player aha dedim kesicem simdi.. yazdım "all kill" birden altimda Kal Vas patladi simsiyah eeee dedim biz butun kırmızılari yonetemiyormuyduk :))) Duyurulur Halen SNN den cok fazla bir kitle Elan Realms'da (www.elanrealms.com) Oynamaktadir bilenler icin [!] [Assasian] [Union] [Horselords] [DS] [Fallen Crow] ve bir cok oyuncu burda eski SNN uyelerini gormek isteriz eski gunler belki tam anlamiyla yasanmiyro ama beraber oynamak insana farkli tat verior. [Bu mesaj -Devil- tarafından 09 June 2003 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ben ilk sylveria da başladım uo oynamadan önce cs oynuyodum ve uoya maloyun dioduk arkadaşlarca :) ama ilk oynayışımda cidden çok güzel olduunu anladım ve sylveria da başladım oynamaya ilk Kal Vas Flam ı pk nın tekinde gördüm ve haliyle geberdim çok komikti nerde olduumu bilmiodum sanırım minoc aşşasındaydım ama bayaa aşşa gitmişim arıyorum arıyorum yoq hiç biyeri bulamıyorum en sonunda page attım " ya nere ya bura yardım edin bana dedim " gm geldi minoc terrority (yannış yazmış olabilirim) desiniz dedi stuck kullanarak şehre gidebilirsiniz dedi iyi günler dedi ve invis oldu ben tabi kaldım yerimde bi b.k anlamamıştım Stuck neydi? en sonunda bi ark buldum ve brit. e gate açtı kurtuldum bide bi anım daha var çoooook uzaklaşmışım şehirden nerde olduumu hiç bilmiom şimdi de hatırlayamadım ama yanıma bi pk geldi ben eyvah zı.tık şimdi dedim adama abi ben daha yeniyim lütfen kesme beni dedim minoc a gitmek istiorum beni götürürmüsün dedim adam bana gate açtı bi baktım gate ten iki tane lord geldiadamı kestiler beni reslediler bende ben gate açtırdım gelip kesmeniz için dedim adamlar bana bi ton para ve set fln vermişlerdi aaaaaahhh o günler nerden nereye.... daha sonra bi arkadaşımla her zmn buluşup box yaptıımız yerler...(decan...) hacklenişim acc.ımı geri alışım geri aldıımda decan ın 3-4 x char oluşu benim ortada kalmam ehehehehe neyseki sonradan gelişmiştim DYNAMİK E DE BURDAN SESLENİORUM AÇIN ARTIK ACC.IMI DELİRCEM 1 AY OLDU....[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sitro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 sanane de server daha acilmamisti private testler yapiliyordu; ben de 5 gun boyunca nasil dirilecegimi ve nasil followdan cikacagimi bulmaya ugrasmistim testlere yardimci olmak icin :p, follow mode dan cikamama kadar kotu birsey hatirlamiyorum.. bir arkadasin baslangici da iyidir yani (kim oldugunu soylemiyim :p): -nasil savasiyoruz? -war mode a gececeksin -war mode -war mode -eee birsey oldugu yok?? (arkadas war mode yazip ustune tiklamakta imis bu sure icinde sonradan ogrenip yarildigimiz uzere)[hline]It is my destiny to be a stranger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 sanane de arkın char vardı bende oynardım. fisher mage başlamıştı. newbie center da kasar dururduk. bi de statları skillerden daha önemli sanardık, stat artınca deli gibi sevinirdik. bir de pvp olayında macro denen olayı bilmiyoruz, insanlar nasıl ardarda büyü atabiliyor diye düşünürdük :) sonra mageryi 85 yaptık, daemon olabiliyorduk, millet "vaaauuuuww, daemon oluyo, süper" felan derdi :) ama yine de en çok hobbit shard da zevk aldım ben. orada newbie değildim, orası tam anlamıyla ultima online shardı da sayılmaz aslında ama çok zevkliydi. devamlı karakterimize fikirler katar, oyuna birşeyler katar ve eğlenip giderdik. sonra nbl açıldı, orada sadece pvp yaptım, "official pk of moonglow" oldum :P ama artık girmiyorum, pvp de bir yere kadar. zaten konuştuğum sınırlı insan vardı ordada, moonglow da pklar bana dalardı (bende pkyım) , şehirden mavi arklarım vardı, onlar çıkar kurtarırlardı :D bir çok kişi olumsuz yaklaşsada ben nebulada da zevk aldım, tabi canımı sıkan insanlar oluyordu, onlarlada muhattab olmuyodum... ultima oynayasım geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ilk sanane de oynamıştım valla cok kötü bi deneyim di 3 char açılıyordu sanırım 3 nu de oldurdum reslenmeyi bilmedigim için dunya da olu bi şikilde dungeon ları gezip duruyordum sonra nebula ya geçince 75 felan lumberjack bowcraft vardı o zaman nebula pek iyi değildi devamlı geri alınıyordu bir gun forlara neden devamlı geri alınıyor ne acayip server yazdım beni BAN lamışlkardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar