elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Acilen bu içkdien bulmam lazım gezmedik migros tansaş tekel bırakmadım Satılmıyomu artık türkiyede? İstanbul çevresinde satılan yeri bilen varsa çabuk söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 napçan bunu tekel votkası dururken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 vardır almışlardı arkadaşlar mmm migroslara championsalara falan bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kadıköyde barlar sokağındaki tekelde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 işte yok migrosta, bi ara bütün migroslarda tansaşlarda vardı. bella eminmisin, verdiğin bilgi güncelmi? bakırköyden tee oraya gitmiyim boş yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 cardinal çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bir kaç ay önce championsada görmüştüm istinye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 taksimde Robin Hood'da vardı sanırım. robin hood muydu orasının adı? neden bakırköyden taa kadıköye gidicek kadar istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bizim dolapta var bitane dibi kalmis, icmiyorum uzun zamandir, bulursaniz soyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 e robin hoodda vardı diyorum edit: ama neyse bi kaç ay önceydi şimdi her yerden gitmiştir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 illaki vardır tekellerde barlar sokağındaki tekelde vardı ama şuan var mıdır bilmiyorum boşu boşuna seni getirtmek istemem taa bakırköydeymişsin. nevizadeye git iç ne bileyim illa şişe mi lazım ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 eet yunusa şişesi lazım beyler içindeki değil BOŞ ŞİŞEDE OLUR YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 BOŞ ŞİŞE OLURSA KARGO İLE ATAYIM SANA VAR BENDE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bana atsana telefonunu ver ama önce bana. msn de tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 dün verdim msni eklemedin ki.alalal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bug oldu heralde page attım al sen ekle benimkini [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 sen ekle . benimki doğru. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 elesso said: Acilen bu içkdien bulmam lazım gezmedik migros tansaş tekel bırakmadım Satılmıyomu artık türkiyede? İstanbul çevresinde satılan yeri bilen varsa çabuk söylesin. 10 dakika önce, said: chilgin_atan_kiz_91: yha chanım sıkıldı yhaaaa... uff bi cardinal melon olsa da içsem. valla kimde vardır acaba, direk akarım yhani oraya elesso: ehihi, bende var ya. gelsen ya. ehi. gelcen mi chilgin_atan_kiz_91: ohaaaa delimisin yhaaa, 1 saate ordayım. nerde evin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 çılgın atan kız ney lan ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 yhaa diye yazan kız için cardinal melon almam.eve de gelmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 lan o değil de küçük olsun diye 91 yazdım. şimdi farkettim ki 91liler 18 yaşında. vay anasını lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 onsekiz monsekiz dinlemem diyosun yani utku ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 18 lan. erotik engellemelerden münezzeh demektir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ahaha ginaly ruhumu okumuş ben tiksiniyorum zaten bu içkiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 oha cardinal şahane bişi ki ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar