Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc Upgrade

Aluriel

Öne çıkan mesajlar

Geçen hafta PSU ve ekran kartım öldükten sonra benim emektar pcyi upgrade etmeye karar verdim sonunda.

Şöyle bir şey düşündüm

Gigabyte MA790X-UD4/DDR2 1200 S+GL+1394+16X*2 940p
123,00 USD

OCZ Platinum XTC 4 GB (2*2) 1066 MHz DDR2 RAM CL5
84,00 USD

AMD Athlon 64 X2 7750 ( 2.7GHz)3.3MB 940pin-D.Core
72,00 USD

Sapphire HD4890 1 GB 256Bit GDDR5 16X
269,00 USD

Overclockla falan işim yok, asıl amacım oyun oynamak. Kasa ve PSU koymadım. Kasa olarak eski aopen h600b duruyor hala, onu kullanıcam. PSU olarak OCZ SxS 500 watt var.

Şunun yerini bunu alsan daha iyi olur tarzı yorum ve tavsiyelere açığım her türlü. Bu hafta içinde siparişi vermeyi düşünüyorum. Özellikle ekran kartı konusunda psu yetmeme yada aşırı ısınma yada çok gürültülü çalışma sorunu olurmu onu merak ediyorum.

Son olarak monitorum hala eski 19" philips 109p4, yani genelde 1600*1200 çözünürlükte kullanıcam. Çözünürlük olarak daha yukarısında gözüm yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an Sapphire HD4850 kullanıyorum ve ısınma problemi yaşıyorum. Herhangi bi eklentisi falan yok, düz HD4850. Catalyst kullanarak GPU clock'ını 625'ten 600'e, memory clock'ını da 993'ten 900'e çektim ama yine de kilitleniyo makine.
HD4890 hakkında yorum yapamicam ama, bikaç sene önce Mirage'ın verdiği bi link vardı ekran kartlarının listelendiği, performans için oraya baktıktan sonra, kullanıcı yorumlarına bakıp ısınma sorunlarını araştırmak lazım:
http://www.3dchip.de/Grafikchipliste/Leistung_Graka.htm
Sosyal ağlarda paylaş

Ati kartlarda his alıyorum sürekli kesinlikle ısınma problemi yok şuan 4850 icq4 var beklentilerimin üstünde çıktı alırken ses problemi var demişlerdi bende ısınmasın sesli olsun önemli değil demiştim kulaklık kullandığım için.
Fakat ne ses ne ısınma/kilitlenme problemi yaşıyorum.Kıssadan hisse ati alırken hisden vazgeçmeyin diyecektim tecrübelere dayanaraktan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...