deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kertenkel said: @ Ardeth: Game Theory ile açıklanıyor bunların hepsi =) Bir de game theoryden ziyade risk altında karar alma problemi bu yarışma sadece. Teklifler falan karar ağacı oluşturma metoduyla hesaplanıyor. Denediydim ders için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 game theory ile yarışmacının ve osman beyin (neydi lan adı) ne tür davranışlar göstererek kazançlarını maksimize edebileceğini falan araştırabilirsin ama kutudan para çıkma ihtimali ile ilgili bilgi edinebileceğini sanmıyorum. sanmıyorum derken süper game theory bildiğimden değil aklıma bir yol gelmediğinden. zaten bana ne game theoryden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kutumda büyük hissediyorum diyenler sizden daha akıllıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bu tür durumlarda onların yaklaşımı olasılıktan daha uygulanabilir geliyor bana hehehe ama tabi olasılığın vazgeçilmez olduğu yerlerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 abi kilit ya lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 torrington cityye yolculuk bileti çıktı kutudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Rerore said: kutumda büyük hissediyorum diyenler sizden daha akıllıymış abi kutunun nesini hissediyosun anlamıyorum ya :D sdfcvx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ben bu tip oyunlarda aç gözlü olunmaması taraftarıyım, ne bileyim oraya geldiğinde o para sende olmuyor zaten, hani bilgini de yarıştırmıyorsun. Salla hızlı hızlı. Ne çıkarsa al. Adamların hissetmesi birşey değiştirmeyecek sonuçta. Teklif iyi gelirse atla hatta ne bileyim. 500k almak varken 199k almak istemez kimse ama, bir tarafta da babayı almak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 dimi, mesela şu ilk 5 kutuyu direk açın falan de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ahaha o programa gidip yapmak lazım onu millet heycanlanıyo falan ya hiç sallamadan tepki vermeden açacaksın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bir de 500k tutturup hareket çekmek lazım akabinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 sonra burhan altıntop gibi 500k vs 1 de 1 i açıpta rezil olmakta var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 babayaroyu alan insanları izlemeyi seviyorum süper milletiz lan, nerde kolay para, müptelası oluyoruz evet kızlar farklıyım ben öm plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar